Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τραγωδία στο Λουτράκι: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 68χρονος οδηγός του τροχαίου που σκοτώθηκε ο Βασίλης

- Advertisement -

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 68χρονος, οδηγός του ΙΧ που συγκρούσθηκε με το όχημα του 26χρονου Βασίλη Ρωτίδη…

Ο 68χρονος  συνελήφθη χθες, μετά το σοκαριστικό τροχαίο στο Λουτράκι, όπου 0 άτυχος Βασίλης έχασε άδικα τη ζωή του, επιστρέφοντας από τη δουλειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του μαζί με τη σύζυγό του. Μέχρι αργά χθες το βράδυ κατέθετε στους αστυνομικούς του τμήματος Λουτρακίου. Ο ίδιος ήταν σε κατάσταση σοκ για το τραγικό συμβάν και ανέφερε όσες λεπτομέρειες θυμόταν στους αστυνομικούς, που διενεργούν την προανάκριση.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται, ενώ πραγματοποιήθηκε και ιατροδικαστική εξέταση της σορού του άτυχου νεαρού.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Όπως έγραφε από χθες πρώτο το loutrakiblog.gr, που βρέθηκε αμέσως στο σημείο του ατυχήματος, o άτυχος 26χρονος Βασίλης σχόλασε το μεσημέρι της Δευτέρας από την εργασία του, από ένα εργοστάσιο όπου δούλευε και επέστρεφε στο σπίτι του.

Για άγνωστο λόγο, το αυτοκίητο που οδηγούσε, μάρκας Citroen, μοντέλο Saxo, συγκρούστηκε μετωπικά με ένα τζιπ, το οποίο οδηγούσε ο 68χρονος, με αποτέλεσμα ο 26χρονος να χάσει τη ζωή του.

Να σημειωθεί ότι χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο 26χρονος οδηγός χωρίς τις αισθήσεις του και να μεταφέρθει στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο 26χρονος Βασίλης είχε πουλήσει την αγαπημένη του μοτοσικλέτα και είχε αγοράσει το αυτοκίνητό του πριν απο μερικές μέρες.

 

Αύριο η κηδεία του 26χρονου Βασίλη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Λουτράκι

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο με νεκρό 26χρονο στο Λουτράκι

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα παω να χτισω μια φωλια στον ουρανο,θα κατεβαινω μονο αν θελω να γελασω.Σιγα μην κλαψω,σιγα μη φοβηθω. Συλληπητηρια στην οικογενεια και τους φιλους του Βασιλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog