Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός vs ΠΑΟΚ: Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

- Advertisement -

20 χρόνια μετά, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ξαναβρίσκονται αντιμέτωποι στον τελικό Κυπέλλου

– Μεγάλη παραγωγή με 25 κάμερες, 10 δημοσιογράφους και πλούσιο ρεπορτάζ από την εκπομπή «Ώρα Τελικού» πριν και μετά το τέλος της μεγάλης αναμέτρησης

– Πιλοτική τηλεοπτική μετάδοση μέσω 5G, για πρώτη φορά στην Ελλάδα

 

 

 

Η ώρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι το Σάββατο 22 Μαΐου στις 21.00 στο «ΟΑΚΑ» με το βλέμμα στο τρόπαιο και οι φαν του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν τον αγώνα σε ζωντανή αποκλειστική μετάδοση από την COSMOTE TV. Ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης, η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT HD έχει ετοιμάσει πλούσια κάλυψη, με ειδικές εκπομπές και ζωντανές συνδέσεις με το «ΟΑΚΑ».

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο τέλος της φετινής διοργάνωσης, ξεπερνώντας τα εμπόδια του Παναιτωλικού, του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη, ο «δικέφαλος του Βορρά» άφησε εκτός διοργάνωσης τις ΑΕΛ, Λαμία και ΑΕΚ, ώστε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 22/5.

Η σέντρα του κρίσιμου ματς θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 (COSMOTE SPORT 1HD) και ο αγώνας θα μεταδοθεί σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι. Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι θα καλύψουν συνολικά 10 δημοσιογράφοι της COSMOTE TV μεταφέροντας όλο το παρασκήνιο και τις λεπτομέρειες του αγώνα, ενώ για τη μετάδοσή του έχουν επιστρατευτεί συνολικά 25 κάμερες.

Αμέσως μετά τη λήξη του, ο αγώνας θα προβληθεί στο επίσημο ΥοuTube κανάλι της COSMOTE TV.

Πριν και μετά το τέλος της μεγάλης αναμέτρησης, η εκπομπή «Ώρα Τελικού» (19.00 & 23.30, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα, πλούσιο ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Η Pregame εκπομπή θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη για το κοινό μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Ο τελικός στις οθόνες μας και μέσω COSMOTE 5G

Η COSMOTE TV θα αξιοποιήσει το δίκτυο COSMOTE 5G για να προχωρήσει σε μια καινοτόμο πιλοτική εφαρμογή. Στις συνολικά 25 κάμερες που θα καλύψουν τον μεγάλο τελικό, περιλαμβάνονται και 2 ρομποτικές κάμερες με ειδικό 5G ready εξοπλισμό. Τόσο η διαχείρισή τους, όσο και η μετάδοση εικόνας και ήχου από τις κάμερες αυτές θα γίνει μέσω του COSMOTE 5G.

Πρόκειται για ένα πιλοτικό use case που θα αλλάξει τα δεδομένα τόσο στην τηλεοπτική κάλυψη αθλητικών, πολιτιστικών και άλλων γεγονότων, όσο και στην εμπειρία θέασης, ανοίγοντας το δρόμο για μετάβαση από τα παραδοσιακά μέσα μετάδοσης, σε πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις, χάρη στα δίκτυα πέμπτης γενιάς.

 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά από όλα αυτά που βλεπουμε στο τόπο μας το μόνο που δεν με απασχολεί είναι ένα αθλητικό γεγονός !!Γνωριζοντας την περιοχή που χτυπήθηκε από αυτή την πύρινη κόλαση είμαι δίπλα απογοητευμένος,πικραμένος ,θυμομενος και γενικά οταν βλέπεις καταστροφή όπου και να είναι αισθανεσε το ίδιο !!Δεν θα μπω σε κόπο να πω ποιος φταίει η ποιος δεν έκανε κάτι για να προστατέψει η να προλάβει τέτοια καταστροφή !Αυτα τα λένε όλοι ανάλογα πως του «συμφέρει «πως τα συλαμβανει το μυαλό τους η να αναπαράγει ότι ακούνε από τους ειδικούς τους ξερόλες η τους πολιτικούς που και αυτοι έχουν την ευθύνη τους !!Σε αυτές τις περιπτώσεις ακούς πολλά όπως γίνετε συνηθως !Αντρικος !Αν μου έρθει μπορεί να γράψω κάτι για τους τελικους αύριο !ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια⭐️⭐️⭐️⭐️🏆🏆+🏆48 Μην ξεχναμε έχουμε και Eurovision τελικό αύριο 😎

  2. Μια φορά δεν έγραψα για αθλητικά και τα προγνωστικά μου αν θέλετε και χάσαμε 🤔🤔Δεν το έχω δει το ματς για να σας κάνω ανάλυση. Λόγο εργασίας δεν το έχω δει το παιχνίδι και τώρα που σας γράφω ακόμα στην δουλειά είμαι. Είχα πει ότι το κύπελο έχει και εκπλήξεις και μπορεί να το πάρει και η μικρή ομάδα η να χάσει το φαβορί αν προτιμάτε. Έτσι αποδειχτηκε και σήμερα. Για άλλη μια φορά ο προπονητής είχε να αντιμετωπίσει ατυχία και αλλαγή πλάνων λόγο τραυματισμού. Ο Σωκράτης ξανά αλλαγή. Περονοδπορος φέτος με τους αμυντικούς και μας έχουν στοιχίσει. Το καλό είναι ότι θα κρατήσουν τον Γκαρσία. Αυτοί επειδή είναι αμπαλοι νομίζουν ότι θα είναι τίποτα ομαδαρα. Αυτά

  3. Να δωσουμε πολλα συγχαρητηρια στον “Πανθεσσαλονικιό Αθλητικό Όμιλο Κωνσταντινοπολιτων” για την δικαιοτατη και πανάξια αυτή επικρατηση του απέναντι στον Ολυμπιακο, που επεφερε σαν αποτελεσμα αυτο και την κατάκτηση του φετινου κυπέλλου Ελλάδος! Να προσθεσω ακομα οτι εκεινο το γεγονος που αναμφισβητητα προκυπτει και ως διαπίστωση, αλλα και ως συμπέρασμα, είναι πως στον χθεσινοβραδυνο τελικό, αναμετρήθηκαν τελικα δύο πραγματικα ισοδύναμες και ισάξιες ομαδες, με δεδομένο πως και ο Ολυμπιακος αγωνιστηκε υπερπληρης(σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετρουσε ορισμένες απουσιες) και επισης το μόνο βέβαιο είναι πως αυτη η τεράστια, όσο και… χαοτικη διάφορα των 26 βαθμών με την οποία τερμάτισαν οι δύο αυτες ομαδες την αγωνιστικη τους διαδρομή στο φετινο πρωταθλημα της Σούπερ λίγκας, δεν αντικατοπτριζει σε καμία περίπτωση και επ ουδενι την αληθινη πραγματικότητα! Τ.Ζ.

  4. Πριν λιγες μερες επαιξαν αναμεταξυ τους για την τελευταια αγωνιστικη της super league 2, οι δυο πρωτοπορες ομαδες αυτης της κατηγοριας, δηλαδη ο Ιωνικος Νικαιας με τον Εργοτελη και με στοχο βεβαια τον προβιβασμο της μιας εκ των δυο αυτων ομαδων στο ποδοσφαιρικο πρωταθλημα της Α’ Εθνικης κατηγοριας. Τελικα την ανοδο στην πρωτη την ταξη κατηγορια ποδοσφαιρου την κερδισε η ομαδα του Ιωνικου, αφηνοντας εκτος νυμφωνος την συμπαθεστατη κατα τα αλλα ομαδα του Ηρακλειου Κρητης, τον Εργοτελη, της οποιας ομως μεγαλομετοχος και βεβαιως και χρηματοδοτης ειναι ο… Μαρινακης! Στο δια ταυτα τωρα, θα σας πω γιατι το αναφερω αυτο, καθως και στο που θελω να καταληξω: Μετα την χθεσινη ηττα και εν τελει αποτυχια του Ολυμπιακου να κατακτησει το κυπελλο Ελλαδος στον τελικο με τον ΠΑΟΚ, αλλα και την προαναφερθησα αυτη αποτυχια του Εργοτελη να κατακτησει, με την σειρα του επισης, τ ην αναδοδο του στα “σαλονια” της super league 1, συνιστα αναμφιβολως αυτο ενα γερο στραπατσο στο image, στο πρεστιζ και στο “προφιλ” του Βαγγελη Μαρινακη και επισης τελειωνοντας θα μπορουσα να πω πως καθε αποτυχια και ηττα του Μαρινακη και του καθε… εν Ελλαδι Μαρινακη, συνιστα ταυτοχρονως κατι τετοιο, μια μεγαλη νικη και και ενα μεγαλο θριαμβο της Δημοκρατιας!! Τ.Ζ.

  5. Αντε να το ξαναγράψω μηπως δεν το έστειλα !!Ειχα γράψει ότι το ματς δεν το είδα λόγο εργασίας και ότι πρώτη φορά που δεν έδωσα προγνωστικά και χάσαμε ,και κάτι αλλά!!Δεν πιστευω να κόπηκε 🤔Ας συνεχίσω Λοιπον για τους Παοκους και γενικά τους αντιολυμπιακους και εδώ στο μπλογκ και στο διαδύκτιο που όπως γίνετε συνηθως επιβιώνουν και χαίρονται μόνο σε αποτυχία του Ολυμπιακού !Οταν τους παιρναγαμε 3-4 χέρια φέτος και 5-4-3- μπαλάκια εξαφανιζολ !!Ειχα γράψει επίσης στο σχόλιο ότι το καλό είναι ότι θα κρατήσουν τον Γκαρσια 😜😜😜Αντρικος

  6. Xασαν, ελ αραμπι, γκερμπερ, γιουσουφ, μοχαμεντ, ιμπν αλ μαρινάκ, ισμαηλ, κλπ ευτυχως το κυπελλο το κερδισε Ελληνικη και οχι ισλαμικη ομαδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog