Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εθελοντική δράση για τις πυρκαγιές στο Σχίνο Κορινθίας

- Advertisement -

Άλλη μία εθελοντική δράση, για τους πυρόπληκτους της φωτιάς στο Σχίνο Κορινθίας, θα λάβει μέρος την Κυριακή 06 Ιουνίου 2021. Με σύνθημα “Χρησιμοποιούμε την τέχνη μας για καλό σκοπό”, η εταιρία Marras Hair και “Τα Γεράνεια” σας προσκαλούν να συμμετέχετε. Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση:

Ό Κωνσταντίνος Κουτούπης , κάτοχος του ρεκόρ World Guinness Record στο πιο γρήγορο κούρεμα, σε συνεργασία με την εταιρεία Marras Hair και τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Σχίνου “Τα Γεράνεια” καλούν όλους τους κομμωτές/τριες και barber να λάβουν μέρος στην εθελοντική δράση για την ενίσχυση των πυρόπληκτων και των ζώων πού υπέστησαν ζημιές από την φωτιά στον Σχίνο-Αλεποχώρι.

Σας προσκαλούμε να χρησιμοποιήσετε την τέχνη σας για καλό σκοπό την Κυριακή 6 Ιούνιου στο Λουτράκι.

Ώρα έναρξης δράσης 11:00 το πρωί

Θα υπάρχει κουμπαράς για να συγκεντρωθούν χρήματα.Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας και τα ζώα.

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2744066437 & 6945977046

*Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης κατά του Κορονοϊού (χρήση μάσκας, αποστάσεις, self test)

 

Κάλεσμα από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Σχίνου για την φωτιά στα Γεράνεια

Κορινθία: Δύο νέα θανατηφόρα τροχαία με μηχανές

Επίδαυρος 2021: Το νέο πρόγραμμα παραστάσεων

ΕΟΔΥ: Τα κρούσματα και οι περιοχές που εντοπίστηκαν το Σάββατο 29 Μαΐου

Νεκρή 45χρονη σε χωματόδρομο στα Αθίκια Κορινθίας

Η MOTOR OIL δίπλα στους Εθελοντές με άμεση χορηγία!

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο άρθρο αγαπητέ φίλε – φίλη 1357 γράφει θα υπάρχει κουμπαράς για ενίσχυση. Όπως καταλαβαίνεις θα δώσεις ότι έχετε ευχαρίστηση για τους πληγέντες. Ελπίζω να σε ενημέρωσα αλλά καλό θα είναι να διαβάζουμε καλύτερα τα άρθρα πριν σχολιάζουμε. Φιλικά πάντα Αντρικος

  2. Εμείς ναι, θα δώσουμε για ενίσχυση γιατί αγαπούμε τον τόπο μας και σεβόμαστε τους πληγέντες συμπολίτες μας. Εμείς είμαστε Έλληνες. Έτσι απλά. Και το χιούμορ σου αλλού μετανάστη, κατάλαβες? Εμείς τέτοιες “πλακίτσες” και “χαβαλέ” δεν σηκώνουμε. Φιλικά πάντα. Έλληνας.

  3. «Έλληνας «παλαιοτερα θα σου έλεγα τιποτις αλλά να καθησω να πέσω στο επίπεδο σου τζαμπα την ώρα μου θα χάσω !Καλο κούρεμα πάω σε ένα άλλο άρθρο που μας λένε την Έλενα Παπαριζου»χοντρή «αυτά είναι τα σοβαρά θέματα όχι αυτά που μας λες εσυ !Αντρικος

  4. (Εμεις είμαστε Έλληνες !Ετσι απλα και το χιούμορ σου άλλου μετανάστη ,κατάλαβες ?)Να το αναλύσω λίγο αυτο στον «Έλληνα»συμπολίτη μας !!Ειπα και ποιο πάνω δεν θα πέσω στο επίπεδο του !!Μιια απλή ερώτηση !Ολο και κάποιο συγγενή γνωστό φίλο θα έχεις που ισως μένει στο εξωτερικό !Αυτον Λοιπον τον γνωστό σου θα τον αποκαλείς «μετανάστη»η αυτο είναι προς τιμή μου ?Καλος κακος μια δεύτερη Ελλάδα ζει στο εξωτερικό από την Αυστραλία μέχρι τον Καναδα !Αυτοι δεν είναι Έλληνες ?Το μετανάστης που το έχεις πει πολλες φορές εσυ ο συγκεκριμένος νομίζεις ότι θα με υποτιμήσεις προσβάλεις η ότι άλλο με το μυαλό σου επιδιώκεις !Τωρα να μου πεις να πάρω εγώ σοβαρά ένα ανώνυμο ανθρωπάκι στο μπλογκ ??Ετσι για τους άλλους το σχολιάζω !Με το να με αποκαλείς εμένα μετανάστη προσβάλεις τους εκατοντάδες Λουτρακιωτες και λουτρακιωτισες και Έλληνες στο εξωτερικό !Κριμα ανθρωπάκι μου!Αντρεας να περάσει παρακαλω

  5. Δεν θα τους βάλουμε όλους στο ιδιο τσουβάλι. Οι Έλληνες του εξωτερικού αγαπούν τον τόπο τους, αγωνιούν για αυτόν, τον νοσταλγούν και τον βοηθούν. Ένας όμως επιτίθεται, χλευάζει και ειρωνεύεται διαρκώς κάθε δημότη. Κοινώς, συμπεριφέρεται όπως οι μετανάστες που ήρθαν στον τόπο μας και παρανομούν διαρκώς χωρίς να σέβονται ούτε τη χώρα, ούτε τους θεσμούς, ούτε τους ανθρώπους. Όλοι ξέρουμε αυτόν τον έναν και ο ίδιος τον εαυτόν του.

  6. Και εδώ ψαλίδι !Του εξήγησα του 2147 οσο ποιο καλύτερα γίνετε και αυτός μας λέει για το τσουβάλι !!Το ότι γίνετε ακριβώς το αντίθετο δεν του το επιτρέπει το μυαλό του να το δει !ποιον δημότη ρε αδερφε χλευάζω !Μηπως λες για αυτόν η αυτούς που δεν τους αρέσουν τι γράφει και πως το γράφει ο Αντρεας και του λένε για την εργασία του για τον μισθό του για βαζελες και τόσα αλλά !Εσεςι ξέρετε ποιος είμαι εγώ που να ξέρω με ποιον έχω να κάνω !Με τον Παυλαρα που τον ξέρω μόνο του απαντώ οταν αναφέρετε σε εμένα !τι να ασχοληθώ με αυτόν !Αν εσυ η κάποιος άλλος ήξερα τι επίπεδο έχεις και ποιος εισε ισω να μην ασχολουμε γιατί δεν θα άξιζε τον κόπο !Εσενα σε βάλαμε κριτικό ποσο έλληνας είμαι εγώ και αν σεβομαι και τα αλλά που λες !Για κοιτα ποιοι δεν σέβονται αυτούς που ζουν εξωτερικό !Τζαμπα το έγραψα και αυτο Αντρεας

  7. Μαλλον ξεχνάς εύκολα. Δες για παράδειγμα πως επιτέθηκες στον αναγνώστη και τη γυναίκα του, χωρίς να σε προκαλέσει, μόνο και μόνο επειδή δεν του αρέσει η παπαρίζου. Άρα εσένα δεν επιτρέπει το μυαλό σου να δεις, όχι εμένα.

  8. Χαλάρωσε διότι ζοχαδιάστηκες άδικα. Δεν το είπα ως βρισιά, αλλά ως ιδιότητα. Θα μου πεις ίσως πως βάζεις όνομα. Εμένα δεν μου αρέσει να προσφωνώ άλλους με ονόνατα, γιατί αυτό δείχνει οικειότητα. Μόνο σε πολύ φιλικά πρόσωπα το κάνω. Άρα ναι στην ιδιότητα, όχι στην οικειότητα. Αν με το μετανάστη ζοχαδιάστηκες, και ολυμπιακέ να έλεγα, πάλι θα κατσούφιαζες. Αλλά το ολυμπιακέ δεν δηλώνει ιδιότητα. Ελπίζω τώρα που εξήγησα γιατί σε λέω μετανάστη να είναι όλα καλά.

  9. Τώρα εσυ βλέπεις το παραδειγμα που είπα στον φίλο σε αυτόν και στην συζηγο σαν επίθεση !?Εγω ότι λέω το λέω παραδειγμα η κάτι για σύγκριση !Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω ουτε την συζηγο του !Με τον άνθρωπο νομίζω τα ειπαμε και τα βρηκαμε νομίζω όμορφα και ωραία !Εσυ γιατί το συνεχίζεις !!

  10. Αδερφε Αστο δεν το μαζεύεις !Δεν είπα ότι το μετανάστης είναι βρισιά ουτε ιδιότητα ουτε τίποτα !Ειρωνικα το είπες !Τα ειρωνικά δεν μου αρέσουν !και απειλητικά το είπες «τοχιουμορ σου άλλου μετανάστη «Να προσεχουμε στο μέλλον πως λεμε κάτι και πως μπορεί να ακούγετε λάθος και όλα καλά !Εγω δεν είμαι εδώ να μαλώνω με τον έναν και τον άλλον !Και εμένα δεν μου αρέσουν σχόλια άλλων γένικα ,αλλά προσπαθω να μην παρεμβαίνω εκτός αν «προκληθώ «και με βάλουν στην κουβέντα με το ετσι θέλω !!Αντρεας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog