Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χαμός στον Περιφερειακό Λουτρακίου. Πρόστιμα, προσαγωγές και συλλήψεις για ναρκωτικά

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα

Κατά την καθιερωμένη περιπολία της Αστυνομίας στον Περιφερειακό δρόμο του Λουτρακίου, βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παράβαση του ωραρίου λόγω covid-19.

Eπίσης προσήχθησαν στο τμήμα άτομα επειδή κίνησαν υποψίες αλλά συνελήφθησαν και δύο άτομα, οι οποίοι είναι Αθηναίοι και διατηρούν εξοχικές κατοικίες στο Λουτράκι, επειδή στην κατοχή τους βρέθηκαν τσιγαριλίκια κάνναβης, μικροποσότητα χασίς και ναρκωτικά χάπια…

Αναλυτικά αναφέρει για τις συλλήψεις η Αστυνομία

Συγκεκριμένα, χθες (2.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) ημεδαποί, 23 και 24 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι, μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, καθώς και -18- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 24χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Aξίζει να αναφερθεί ότι η δύναμη του ΑΤ Λουτρακίου δεν είναι ούτε 15 άτομα…

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στην αστυνομία…Ο υπουργός,να,ενημερωθεί ότι χρειαζόμαστε πιο περισσότερους αστυνομικούς και πάλι μπράβο τους.

    • Επιτέλους! Πολλά μπράβο στην αστυνομία! Κάτι πρέπει να γίνει και με τις κόντρες μεταμεσονύκτιες ώρες στη λεωφόρο Αθηνών. Απίστευτος θόρυβος και θα πάρουν και κανέναν αθώο οδηγό στο λαιμό τους….

  2. Ανύπαρκτη είναι η αστυνομία η ΑΛΗΤΑΡΙΑ έχει γράψει βανδαλισει όλους τους τοίχους μέχρι τις τρεις το πρωί κάνουν κόντρες με αυτοκίνητα και μηχανάκια στον μώλο στο λιμανάκι και παρά τις καταγγελίες ποτέ δεν ερχονται

  3. Το ξαναγράφω γιατί δεν δημοσιεύτηκε (γιατί άραγε): Να κάνουν κάτι και για τς κόντρες που κάνουν τις νύχτες στον κεντρικό πριν θρηνήσουμε θύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog