Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι συμβαίνει με τα κρούσματα κορονοϊού στην Περαχώρα

- Advertisement -

Με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr

Τέσσερις υπάλληλοι του super market “Market in” στην Περαχώρα βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Και οι τέσσερις υπαλληλοι βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ την επόμενη εμβδομάδα αναμένεται να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενήργησε τεστ σε όλους τους εργαζόμενους και την ερχόμενη Δευτέρα θα υποβάλλει άπαντες εκ νέου σε τεστ για τον κορονοϊό.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος έχουν τηρήσει όλα τα προβλεπόμενα, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων και συνεχώς κάνουν απολυμάνσεις .

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για το καταναλωτικό κοινό, αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που εργαζόμενοι διαγνώσκονται θετικοί στον κορονοϊό σε επιχείρηση.

 

Λουτράκι: Σήμερα γάμος γίνεται…

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – Έγραψαν συνθήματα κατά των Εμβολιασμών Covid στα γραφεία του Ε.Ε. Σταυρού

Τηλεδιάσκεψη για την οργάνωση και λειτουργία Περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης (Info Kiosk) στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Ολοκληρωμένη Υποδομή για ΑμΕΑ στην παραλία Νεράιδα Λουτρακίου: Πρόσβαση στη θάλασσα για όλους για έκτη συνεχόμενη χρονιά

Aνοιχτή συνάντηση με φορείς και συλλόγους για την πρόσφατη φωτιά στο Σχίνο

 

 

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το θέμα είναι να παραμείνουν σε καραντίνα και οι οικείοι τους, όπως ορίζεται και από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, διαφορετικά η κατάσταση θα συνεχιστεί

  2. Ρε θα μας,τρελανετε υπάρχει άτομο που δεν κάθεται καραντίνα ας υπάρξει μια αστυνομία να κάνει περιπολίες να δει ποιος κυκλοφορεί,και ποιος κάθεται καραντίνα.

  3. Να έκλεινε η επιχείρηση πόσα άτομα είχαν πάει για ψώνια και δεν γνώριζαν ότι κάποιοι νοσουσαν. Και πόσα θα βγουν από την απερισκεψία κάποιον.

  4. Αγαπητό λουτρακι μπλοκ εσύ θα,έπρεπε να γνωρίζεις τους περαχωριτες…Αν γίνει μια καταγγελία σε λένε και ρουφιάνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog