Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Αρχαία Κόρινθος: Αυτός είναι ο σκληρός Αλβανός κακοποιός που πυροβολούσε αστυνομικούς

- Advertisement -

Η ταυτότητά του 34χρονου σκληρού ποινικού κακοποιού που αντί για 14 χρόνια, έμεινε στην φυλακή μόλις τέσσερα εκμεταλλευόμενος τον νομό Παρασκευοπούλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, πρόκειται για τον ληστή με το ψευδώνυμο «Ανέστης» που είχε προσπαθήσει να σκοτώσει αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Διαρρηκτών κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην Αρχαία Κόρινθο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το protothema.gr, πρόκειται για τον Musta Neri, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2015 είχε συλληφθεί ως συναυτουργός σε δύο στραγγαλισμούς, μαζί με τον Bariam Mondi, ο οποίος είχε «στην πλάτη του» και άλλες δολοφονίες. Σε βάρος του δεύτερου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συρροή, της ληστείας από κοινού κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσας με ιδιαίτερη σκληρότητα, ενώ ο Musta Neri κατηγορήθηκε για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συναυτουργία και της ληστείας από κοινού.

Ο Neri καταδικάστηκε σε 14,5 χρόνια κάθειρξης και μπήκε στην φυλακή -αλλά μετά ήλθε ο νόμος Παρασκευόπουλου: στις 12 Ιουλίου του 2019, τρεις ημέρες μετά από τις εκλογές, ο Neri αποφυλακίσθηκε.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και αυτό το φιλοτρομοκρατικό κόμμα που θα έπρεπε να κάθεται σύσσωμο στο σκαμνί της δικσιοσύνης, κυβέρνησε την χώρα επί τετραετίας, στέλνοντάς την πίσω σε βελουχιώτικες εποχές.

  2. Tαξικός αδελφός του σύριζα, που είχε δηλώσει προεκλογικώς το 2015 πως θα διέλυε και το σώμα των ΜΑΤ. Δηλαδή το κόμμα έκανε ό,τι μπορούσε για να νομιμοποιήσει την αναρχία και τρομοκρατία. Αποτέλεσμα του νόμου Παρασκευόπουλου και η απελευθέρωσή του, αποτέλεσμα του αντιδημοκρατικού νόμου του και η δολοφονία της Καρολάϊν.

  3. Στα εγκλήματα μεταναστών θυτών μούγγα ο τσίριζα. Όλες τις άλλες φορές όμως, εμείς είμαστε οι ξενοφοβικοί κι αυτοί οι αλληλέγγυοι που ταΐζουν με χρυσά κουτάλια τις ΜΚΟ για να τους μαζεύουν στην χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog