Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ανακαλούνται σεφταλιές, από τον ΕΦΕΤ, λόγω σαλμονέλας

- Advertisement -

Σεφταλιές με χοιρινό κρέας, όπου εντοπίστηκε σαλμονέλα, ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2021, προέβη σε δειγματοληψία κατεψυγμένου παρασκευάσματος από κρέας εκτός πουλερικών που προορίζεται να καταναλωθεί μαγειρεμένο.

Στο προϊόν με την εμπορική ονομασία «FRESH FROZEN ΣΕΦΤΑΛΙΕΣ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ», με LOT 20219471, Ημ. Κατάψυξης: 05/03/2021 και Ανάλωση πριν από: 05/03/2022, που παράγεται και συσκευάζεται από την εταιρεία Χ. ΜΙΧΑ ΑΕΒΕ, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού SALMONELLA spp.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

 

ΕΦΚΑ: Πότε πληρώνονται αναδρομικά κληρονόμων, επιστροφές παρακράτησης για συντάξεις χηρείας

Πανελλαδικές 2021: Τα θέματα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Το μήνυμα του Δημάρχου Κορινθίων για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Δήλωση του περιφερειάρχη Π. Νίκα για το φυσικό αέριο στην Πελοπόννησο

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βλεποντας το άρθρο αυτο και τα κοψίδια να σας πω τη επαθα προχτες σε ένα πικ νικ !Τις τελευταίες μέρες έχει τρομερη ζεστη εδώ στην Ουαλλια και είπα να πάω με τον συμπατριώτη μου τον Βασίλη Τ, πριν έρθει στο Λουτρακι να παμε για ένα πικ νικ να τον δω γιατί θα αργήσει να γυρίσει !Ειχαμε πάρει και φαγητό μαζί κάτι κεφτεδάκια τυροπιτάκια σαλάτες κάτι κοτόπουλα ξέρετε τα κλασικά !Ειχαμε πάει σε μια λίμνη εδώ κοντά !Μολις σχεδόν είχαμε τελειώσει το φάγητο μια παρέα μαλλον Τούρκοι οι Κούρδοι έκατσαν λίγο ποιο πέρα Βγάζουν έναν άργιλε ,μια μικρή ψησταριά και αφού έβαλαν κάρβουνα ρίχνουν κάτι ψάρια επάνω κάτι κεμπάπ κλπ μας πετσόκοψαν κανονικά !Μυριζε όλοι η περιοχή εκεί !Αντρικος Βλέπω να κάνουμε πικ νικ στο άρθρο αυτο 😂😂😂

  2. Καλησπερα, αδελφε και φιλε Αντρεα!. Παροτι μου ανοιξες την ορεξη, μην σου πω πως μου προκαλεσες και μια καποια λιγουρα, εντουτοις εχω την εντυπωση οτι κεμπαπ (κρεας, δηλαδη) και ψαρι με τιποτα δεν παει!! Αν και οσον αφορα στην καθημερινοτητα της καθεμιας και του καθενος μας, μπορει φερ’ ειπειν να συναντησει κανεις το οτιδηποτε εχει να κανει, ακομη και με τις πιο κραυγαλες, παραδοξες καθως και “κουφες” διατροφολογικες συνηθειες: Παραδειγματος χαρη, εχω δει περιπτωση ανθρωπου να τρωει ταυτοχρονως “φουαγκρα” με… φασουλαδα, “σουσι” με γιουβετσι, οπως επισης και κοκορετσακι και γουρουνοπουλο στη σουβλα με συνοδεια σουπας αυγολεμονο, η και… φιδε!! Γι’ αυτο σου λεω, “περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα”, αγαπητε μου φιλε και αδελφε!! Τ.Ζ.

  3. Aπό την πόλη έρχομαι και στην κορφή σαλμονέλα ο φίλος με το πικ νικ. Του τη βάρεσε κάργα μιλάμε! Ό,τι να’ναι. Μάλλον ωμό ζυμάρι θα τρώει αυτός.

  4. Ρε οι Τούρκοι τα τρώνε όλα !Μπορει ο ένας να είχε κέφι να φάει ψάρι και όχι τα shish kebab 😜😜Παντως οργανωμένοι !»Πατισαν «και άργιλε μετά το φαΐ 😜😜Κάνουμε ρε εσυ ΤΖ λίγο πλακίτσα και όπως ειχα προβλέψει θα κάνουμε πικ νικ στο άρθρο και θα μαζευτούν οι γραφικοί σαν τον άλλον που λέει ώμο ζυμάρι !!Ειπαμε ο Αντρικος έχει μα@@@κομαγνητη και τους μαγνητίζω 😂😂Γεια σου ΤΖ γεια σου και σένα με τα ζυμαρια !Βλεπω Ουκρανία – Σκοπιά να ταλαιπωρούν την μπαλα ⚽️!!Τους γκαντεμιασα τους Σκοπιανούς και μολις φαγανε το πρώτο το μπαλάκι Αντρικος ο πικ νικοβιος😉😉

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog