Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αυτός είναι ο 20χρονος Κωνσταντίνος που σκοτώθηκε στο Λουτράκι (φωτο)

- Advertisement -

Δεν έχει τέλος το αίμα στην άσφαλτο.. Δεν έχει τέλος ο θρήνος στο Λουτράκι ! Νέα παιδιά, πριν καν ζήσουν, πριν καν ονειρευτούν το μέλλον, πριν καν γνωρίσουν την ίδια τη ζωή, φεύγουν για το μεγάλο ταξίδι…για το ταξίδι χωρίς γυρισμό…

Σχεδόν 40 μέρες πέρασαν από το θάνατο του 26χρονου Βασίλη Ρωτίδη που σκοτώθηκε σε τροχαίο…

Αφήνουν πίσω τη μάνα….τον πατέρα, τα αδέλφια, φίλους  χωρίς να πουν κουβέντα…

Ποιος να τους παρηγορήσει; Τι λόγια να πεις σε χαροκαμένους γονείς; Δεν υπαρχει χειρότερο….Δεν υπάρχουν λόγια…

Ο 20χρονος Κωνσταντίνος Κολλιάκος του Δημητρίου και της Χρυσάνθης σκοτώθηκε χθες στο Λουτράκι όταν συγκρούσθηκε με τη μοτοσικλέτα του με ΙΧ όχημα.

Ο 18χρονος συνεπιβάτης της μηχανής Χ. Π. έχει τραυματισθεί, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο..

Καλό ταξίδι μικρέ Κωνσταντίνε..

Κουράγιο στους γονείς !

Το loutrakiblog.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους γονείς και την αδερφή του..

Τραγωδία στο Λουτράκι: Νεκρός ο 19χρονος οδηγός του τροχαίου (φωτο)

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ κριμα… Μια ακομη ανειπωτη τραγωδια με θυμα εναν νεοτατο ανθρωπο, που “εφυγε” τοσο αδικα, “γραφτηκε” σε αυτον τον συνεχη και ακυρηχτο πολεμο της Ελληνικης ασφαλτου… Κατι το τεραστιο και μειζον Εθνικο ζητημα με το δημογραφικο, κατι το οτι εξοντωνονται διαρκως στους Ελληνικους δρομους παρα πολυ συνανθρωποι μας, και κυριως νεαρης ηλικιας, εαν δεν εχει συμβει ηδη, ειναι πλεον θεμα ολιγων ετων, το να καταστουμε μια χωρα γεροντων, η και ακομη χειροτερα μια χωρα με ελλαχιστους Ελληνες κατοικους και υπηκοους… Να δωσω και εγω τα θερμα μου συλλυπητηρια στην απαρηγορητη οικογενεια του ατυχου αυτου παληκαριου, του Κωνσταντινου, και να ευχηθω καλη του αναπαυση εκει ψηλα στην γειτονια των Αγγελων… Τ.Ζ.

  2. Καλό παράδεισο Κωνσταντίνε καλέ μου φίλε θα σε θυμάμαι για πάντα αυτές τις στιγμές που περάσαμε μαζί να μας προσέχεις να σε πάντα καλά εκεί πάνω 🙏🙏🙏 τα λόγια περιττά!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog