Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Εγώ σκότωσα την Καρολάιν!» – Ομολόγησε ο πιλότος

- Advertisement -

Ομολόγησε πριν λίγη ώρα στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ότι αυτός σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Τα στοιχεία των αρχών σε βάρος του ήταν αδιάσειστα και μετά από σχεδόν 7 ώρες κατάθεση, ο 32χρονος πιλότος τελικά ομολόγησε ότι εκείνος είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας.

 

 

Γλυκά Νερά: Πώς ο σύζυγος της Καρολάιν έγινε από μοναδικός μάρτυρας ο βασικός ύποπτος

Γ. Ψυχογιός: Ζητάμε την στήριξη των παραγωγών και του προϊόντος της σταφίδας

Χρίστος Δήμας: Έναρξη των πρώτων Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας “Elevate Greece”

Ευχαριστήριο μήνυμα της μητέρας του άτυχου 20χρονου που σκοτώθηκε στο Λουτράκι

120.000 ευρώ από την Περιφέρεια για τη Λίμνη Ηραίου. Δείτε όλες τις αποφάσεις της Οικ.Επιτροπής

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειλικρινα λυπαμαι ετσι που θα το πω, αλλα ειδικα για αυτο το ανθρωπομορφο τερας και δολοφονο με το “αγαθο και αγγελικο προσωπο”, επιβαλλεται η Ελληνικη πολιτεια και δικαιοσυνη να τον οδηγησει, χωρις δευτερη σκεψη και κουβεντα, στην πλατεια Συνταγματος των Αθηνων για τα περαιτερω, οσο επισης βεβαιως και προς παραδειγματισμο… Και ο νοων, νοειτω… Τ.Ζ.

  2. Νιώθω ότι.. Όσο πλούσιο κι αν είναι το ελληνικό λεξιλόγιο, στιγμές σαν κι αυτές δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψεις τα συναισθήματα σου!!

  3. Ανθρωπόμορφο τέρας με απεριόριστο θρασος(αγκάλιασε τη μανα της κοπέλας και της ειπε:πάω να αναγνωρίσω έναν ύποπτο) και χωρίς ίχνος συναισθηματων(έβαλε το μωρό, το μωρό (!!!) πάνω στο άψυχο σώμα της νεκρης μάνας του!! Θανατική ποινή !!! Χτες!!!

  4. Φρικτό! Δεν το χωρά ανθρώπινος νους!Ρε φίλε το σκυλάκι τί σου έφταιγε που το κρέμασες? Το θυσίασες κι αυτό! Πως μπόρεσες! Κανένας δεν μιλά γι΄αυτό.

  5. Ενας “μεγαλοδικηγορος” μας λείπει τώρα.. Να αναλάβει το “παληκαρι” και να αποδείξει ότι η κοπέλα έφταιγε(π.χ είχε γκομενο και τα γνωστά) και να πάει μετά να διεκδικήσει αποζημιώσεις μαμούθ για διασυρμό ο υπεράνω υποψίας πιλότος. Το έχουμε δει πάλι το έργο. Αυτή είναι η χώρα δικαίου που ζούμε!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog