Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2021

- Advertisement -

Σήμερα Σάββατο 19 Ιουνίου, στα βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες που θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα, που πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα, θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ύφεση τις βραδινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στην Πελοπόννησο μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο και τα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 32 βαθμούς ενώ στην υπόλοιπη χώρα τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 Ιουνίου

Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά.

Τα φαινόμενα, που πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, το βράδυ θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 Ιουνίου – Αγίου Πνεύματος

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

Ποιες δραστηριότητες επαναλειτουργούν από σήμερα

Μικρή η συμμετοχή των υπαλλήλων της Περιφέρειας στην πρόσφατη απεργία

“Βόμβα” από Αγγελική Νικολούλη – “Ίσως να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που να εμπλέκεται στη δολοφονία”

Global Property Services: Η νέα εταιρεία στο Λουτράκι για τη διαχείριση των ακινήτων σας

Διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του Στ.Μπαλάσκα για τις δηλώσεις του

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν ξέρω τι καιρό θα κάνει το τριήμερο αλλά να μάθω από άλλου και όχι από το loutrakiblog ότι μετά την επίδειξη του Dior στην Αθήνα οι μοδίστρες οι κομμώτριες κλπ προσωπικό ήρθαν για φαγητό στον Ποσειδωνα δεν το περιμενα !!Ενταξει που να τα προλάβει και όλα το μπλογκ !Ειπαμε γι αυτο υπάρχει ο Αντρικος 😜Ποσοι από εσάς ξέρατε ότι ο Οίκος Dior ήρθε στο Λουτρακι αν δεν έχετε πρόσβαση σε φέισμπουκ κλπ ιντερνετικα κόλπα !!Να μου πεις ρε εσυ Αντρικό εδώ γίνονται ένα σωρό πράγματα με τον Dior θα ασχοληθούμε ?Εδω ασχοληστε με το survivor και τον Νταφυ ο Dior σας πείραξε που κάνει και διαφημηση και μπορεί να δουν και το ωραίο μας Λουτρακι !Αλλα που να τα συλλάβετε αυτά τα ψιλα γράμματα !Αντε γεια μας Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog