Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δολοφόνος της Καρολάιν

- Advertisement -

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την πολύωρη απολογία του.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 33χρονος δολοφόνος κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο πριν από τις 10 το πρωί. Η μεταγωγή του έγινε με αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

https://youtu.be/TGNvtQbEbvY

Πολίτες που βρισκόταν στα δικαστήρια άρχισαν να φωνάζουν μόλις έφτασε ο πιλότος «Τέρας κτήνος. Να σαπίσεις στη φυλακή».

https://youtu.be/zrHaUilrjyY

“Συγγνώμη επειδή κατέστρεψα δύο οικογένειες αλλά και το μέλλον του παιδιού μου” φέρεται να ζήτησε κατά την απολογία του στον ανακριτή ο 33χρονος πιλότος που δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν.

Παράλληλα, επιχείρησε να αντικρούσει τα στοιχεία της δικογραφίας που καταδεικνύουν ότι προσχεδίασε το έγκλημα.

Συγκεκριμένα, κατέθεσε στον ανακριτή αίτημα προκειμένου να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που υπήρχε στο εσωτερικό της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, ώστε να διαπιστωθεί, κατά τους ισχυρισμούς του, πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης της. Ο κατηγορούμενος «κόντρα» στα στοιχεία της δικογραφίας από τα οποία διαφαίνεται ότι η κάρτα από την κάμερα αφαιρέθηκε περίπου τρεις ώρες πριν το έγκλημα εκείνος υποστήριξε, κατά τις πληροφορίες, στην απολογία του στον ανακριτή όσα είχε πει και προανακριτικά όταν ομολόγησε ότι δολοφόνησε την άτυχη Καρολάιν. Ότι δηλαδή, αφαίρεσε την κάρτα μνήμης από την κάμερα μετά το έγκλημα που διέπραξε και όχι πριν από αυτό. Στη συνέχεια, όπως έχει υποστηρίξει, έκοψε την κάρτα σε κομμάτια και την πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας.

Το δεύτερο αίτημα που υπέβαλλε ενώπιον του ανακριτή ο δολοφόνος αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, προκειμένου τα πρόσωπα αυτά να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση που είχε ο ίδιος με την άτυχη 20χρονη. Το αίτημα αυτό υποβλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες προς ενίσχυση του ισχυρισμού του ότι είχε καλή σχέση με το θύμα.

 

Έρχεται αυστηροποίηση των ποινών για ειδεχθή εγκλήματα όπως στα Γλυκά Νερά

Με μήνυμα στο κινητό οι οδικές παραβάσεις – Τι θα αλλάξει στον ΚΟΚ

ΑΣΕΠ 2021: Προκήρυξη για 664 μόνιμους στον ΔΕΔΔΗΕ – Θέσεις και στην Κορινθία

Καλοκαιρινή άδεια 2021: Τι αλλάζει για τους εργαζόμενους

Νεκρός ανασύρθηκε 65χρονος επιχειρηματίας στην παραλία των Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ηλεκτρικη καρέκλα του αξίζει αγαπητέ…Αλλά έλα μου που είμαστε “πολιτισμένο και δημοκρατικό” κράτος και έτσι δεν θα πάρει ότι του αξίζει! Τουναντίον!!! Θα περάσει (οοοσο μείνει μέσα) με τον Μενιο και άλλα 2 καλόπαιδα!!Κάτσε που όταν δει ότι σερβίρουν ειδικό μενού στον Μενιο, θα ζητήσει και κείνος!! Τρομάρα τους!!!

  2. Εκτός από πολιτισμένο και δημοκρατικό κράτος είμαστε και ορθόδοξο Χριστιανικό. Οπότε η αφαίρεση ζωής, ακόμα κι αν αφορά τέτοια άτομα, είναι αμαρτία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog