Μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις στους ομίλους του EURO 2020, θα διεξαχθεί απόψε (23/6, 22:00) στην «Puskas Arena» της Βουδαπέστης. Η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε αυτόν τον αγώνα.

Η σημαντικότητα του αγώνα, δεν έγκειται μόνο στο γεγονός ότι θα τεθούν αντιμέτωποι οι… εν ενεργεία παγκόσμιοι (σ.σ. Γαλλία) και πρωταθλητές Ευρώπης (σ.σ. Πορτογαλία), αλλά και στην κρισιμότητα που υπάρχει για το αποτέλεσμα.

Οι «πετεινοί» έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, καθώς ακόμη κι εάν ηττηθούν -και παράλληλα νικήσουν οι Γερμανοί του Ούγγρους- θα είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την… παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς σε περίπτωση ήττας και ταυτόχρονη νίκη των Γερμανών, η πρόκριση θα εξαρτηθεί από την κατάταξη στους άλλους ομίλους.

Οι «τρικολόρ» έχουν αντιμετωπίσει τρεις φορές τους Ιβήρες στο πλαίσιο ενός EURO και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις, διέπονται από δύο κύρια χαρακτηριστικά. Αφ΄ ενός όλοι κρίθηκαν μετά το 90λεπτο και αφ΄ ετέρου η ομάδα που επικράτησε, κατέκτησε το τρόπαιο!

 

Κοντά στο κελί του Μένιου Φουρθιώτη φυλακίστηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Μεταπτυχιακό για την Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με.Α.) από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Οι επανατοποθετήσεις υπαλλήλων για κάθε Περιφερειακή Ενότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου το Λαογραφικό Μουσείο Περαχώρας

Τα αποτελέσματα των rapid test στο Λουτράκι