Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μονή Πετράκη: Εξιτήρια για τους Μητροπολίτες- Εισαγγελέας για τον παπά που έριξε το καυστικό υγρό

- Advertisement -

Ο 37χρονος ιερέας, που έκανε επίθεση με καυστικό υγρό στους Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη, οδηγήθηκε στην εισαγγελική αρχή με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, φορώντας μάσκα αλλά χωρίς ράσα.

Σε δήλωσή του ένας εκ των συνηγόρων του ιερέα, ανέφερε πως ο πελάτης του είναι ψυχικά ασθενής.

«Η άδικη πράξη που τέλεσε κατά το άρθρο 34 αίρει τον καταλογισμό. Έχουμε να κάνουμε με ψυχικά ασθενή που προσπάθησε πριν 1,5 μήνα να βάλει τέλος στη ζωή του. Παίρνει βαριά καταθλιπτικά άτομα. Θα ζητήσουνε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Αν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του ότι είναι άρρωστος ψυχιατρικά θα παραιτηθούμε. Ζητάμε εκ των προτέρων συγνώμη από το θύμα. Μου είπε ότι πλήρωσε τη “χημική ουσία” έναντι 40 ευρώ από το ίντερνετ».

Για την πορεία της υγείας των Μητροπολιτών ενημέρωσαν τα νοσοκομεία Γεννηματά και ΚΑΤ.

Από το «ΚΑΤ» ανακοινώθηκε ότι τις βραδινές ώρες της 23ης Ιουνίου 2021 προσήλθαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μετά από επίθεση με καυστικό υγρό οι παρακάτω Ιεράρχες:

  • Μητροπολίτης Άρτης, προσήλθε
  • Μητροπολίτης Γλυφάδας, διεκομίσθηκε
  • Μητροπολίτης Ζακύνθου, διεκομίσθηκε

Οι ανωτέρω Ιεράρχες έφεραν ελαφρά εγκαύματα δέρματος, τους δόθηκε ιατρική φροντίδα από το εξειδικευμένο προσωπικό της Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου και έλαβαν εξιτήριο.

  • Αρχιμανδρίτης- Γραμματέας Συνοδικού, προσήλθε και ο οποίος έφερε σοβαρότερο έγκαυμα δέρματος τραχήλου και οπισθοωτιαίας χώρας και παρέμεινε για περαιτέρω νοσηλεία και αντιμετώπιση στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων.

Από το «Γεννηματάς» ανακοινώθηκε ότι: Στις 23/6/2021 και ώρα 21:00 διακομίσθηκαν με ΕΚΑΒ από το Γ.Ν.Α «Λαϊκό» στο Νοσοκομείο μας οι κάτωθι (4) Μητροπολίτες:

  • Μητροπολίτης Γουμενίσσης
  • Μητροπολίτης Κηφισίας
  • Μητροπολίτης Δρυινουπόλεως-Κονίτσης
  • Μητροπολίτης Κασσανδρείας

Εξετάστηκαν αρχικά από την Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου και βρέθηκαν να έχουν ήπια βλάβη του κερατοειδούς για την οποία έλαβαν την δέουσα αγωγή.

Μετέπειτα εκτιμήθηκαν από την Πλαστική Χειρουργική και βρέθηκαν να έχουν περιορισμένα εγκαύματα στο πρόσωπο και στα άνω άκρα για τα οποία έλαβαν την κατάλληλη αγωγή.

Και οι 4 Μητροπολίτες έλαβαν εξιτήρια σήμερα, 24/6/2021. Θα πραγματοποιηθεί επανεξέταση το Σάββατο 26/6/2021 του Μητροπολίτη Κηφισίας.

 

Καταγγελία αναγνώστη για κατεστραμμένο καφάο στο Λουτράκι

Ξεβράστηκε πτώμα στην παραλία King Saron στα Ίσθμια

Τα κρούσματα της Πέμπτης 24 Ιουλίου. Οι περιοχές που εντοπίστηκαν

Χρηματοδοτήθηκε η δημιουργία Ψηφιακού Μουσείου Νερού για το Δήμο Σικυωνίων

Ζητείται υπάλληλος σε κατάστημα στην παραλία Λουτρακίου

Απάντηση του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας στις δηλώσεις Τσίπρα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog