Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αποχωρεί ο Σπανούλης από το μπάσκετ. Η ανακοίνωση του

- Advertisement -

Το απόγευμα του Σαββάτου ο αρχηγός του Ολυμπιακού γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram ότι σταματά το μπάσκετ!

«Πριν από λίγο ανακοίνωσα στους προέδρους ότι ήρθε η ώρα να κλείσει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου και τους ευχαρίστησα για όσα πετύχαμε μαζί. Ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά δεν ήταν στενάχωρη.

Το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι γεμάτο από έντονες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις. Μου έδωσε τα πάντα και του έδωσα τα πάντα. Ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε το πεπρωμένο μου και το πιο όμορφο λιμάνι μου. Φεύγω περήφανος για όσα σπουδαία κατακτήθηκαν αλλά και για όσα μετά από σκληρή μάχη χάθηκαν. Πάνω απ’ όλα φεύγω γεμάτος, γιατί έζησα περισσότερα απ’ όσα ονειρεύτηκα.

Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, τους προέδρους, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους συνεργάτες και τους αντιπάλους, μα πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για την αγάπη τους. Αυτή η αγάπη ήταν που μου έδινε τη δύναμη να προσπαθώ πιο σκληρά κάθε μέρα κι αυτή η αγάπη θα είναι για πάντα οδηγός μου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ…».

 

 

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ το αγαπημένο μου loutrakiblog έκανε ένα μικρό λαθάκι στο θέμα του Βασίλη Σπανουλη και την ανακοίνωση ότι σταμάτησε το μπάσκετ. Ο Βασίλης Σπανουλης υπήρξε μετά από τον Γκάλη και το Γιαννάκη ίσως ο μεγαλύτερος παίχτης που είδαμε στο μπάσκετ!! Αγωνίστηκε εκτός από τον Παναθηναϊκο και τον ολυμπιακό με την εθνική Ελλάδος. Εδώ είναι το λαθάκι που έγραψα ποιο πάνω. Μπορούσατε να βάλετε τον Σπανουλη με φωτογραφίες από την Εθνική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός ο μπασκετικός έβαλε φωτογραφία του με την φανέλα της Εθνικής. Εδώ φίλε μου ΤΖ δεν σεβόμαστε την ιστορία μας και λες τον Αντρικο μιλάει υποτιμητικά για τους αντιπάλους. ΣΑΣ μπέρδεψα πάλι πάλι. Να περάσει Αντρικος

  2. Συνεχίζω και εξηγώ για μερικούς που πρέπει να το γράφεις δέκα φορές να το καταλάβουν. Εάν έχει περάσει το πρώτο σχόλιο θα δείτε ότι παρομοιασα το μπλογκ με την ΚΑΕ Παο κατά κάποιο τρόπο. Η διαφορά είναι ότι το loutrakiblog σέβετε την ιστορία κάθε αθλητή σε αντίθεση με το Παο. Ο Σπανουλης μαζί με τον Διαμαντιδη σας έκανε μάγκες για πολλά χρόνια. Την διαφορά την είδατε όταν έφυγε. Ειδικά στην Ευρώπη ξεχάσατε τι πάει να πει φάιναλ 4. Μπορούσατε να βάλετε φανέλα του Παο όταν έπαιζε στην ομάδα σας. Ακόμα μια φορά δεν σέβεστε την ιστορία σας εσείς οι παναθες. Ένα από τα ελαττώματα που έχουμε σαν λαός γενικά είναι ότι δεν σεβόμαστε την ιστορία μας Την οποία ιστορία γενικά μιλάω Αντρέας

  3. Και εδώ σχόλιο δεν βλέπω πάλι 🤔Είχα γράψει στον φίλο τον ΤΖ για την ιστορία των ομάδων που δεν την σέβονται και δεν πέρασε σε άλλο άρθρο αλλά θα συνεχίσω εδώ. Είχα γράψει ότι το loutrakiblog αντί να έβαζε την φωτογραφία του Σπανουλη με τα ερυθρόλευκα να έβαζε με την φανέλα της εθνικής Ελλάδος. Αυτό έκανε και οBC PAO για να τημησει το Σπανουλη για την προσφορά του στην ομάδα τους. Ο Μπιλ με τον Διαμαντιδη σας κάνανε μάγκες και το είδαμε αυτό μόλις έφυγε ο Μπιλ. Ειδικά στην Ευρώπη 10 χρόνια φάπες σε αντίθεση με τον θρύλο που πήρε 2 κούπες και πολλά φάιναλ 4. Δεν σέβεστε εκεί στον βαζελο την ιστορία σας. Κάτι τέτοιο είχα γράψει

  4. Φιλε Αντρεα, ασε τον Σπανουλη εκει που βρισκεται τωρα στην ησυχια του και για πες μου θα κατεβεις τελικα Λουτρακι φετος το καλοκαιρακι, ναι η οχι!? Αγαπητε μου φιλε, οπως φανταζομαι θα αντιλαμβανεσαι, ο Σπανουλης και ο καθε Σπανουλης εχουνε πιθανως λυμενο και με το παραπανω το προβλημα της ζωης τους και αλλωστε ο κυριοτερος λογος για τον οποιο προτιμησε το παρελθον ετος 2010, να φυγει απο τον Παναθηνα’ι’κο προκειμενου να καταληξει τοτε αυτος στους Αγγελοπουλεους και τον Ολυμπιακο, ητανε το παραπανισιο χρημα που του προσεφεραν οι εν λογω, ασφαλως, ασφαλως… Τ.Ζ.

  5. Ο Σπανουλης και ο καθε Σπανουλης εχουνε πιθανως λυμμενα ολα τα προβληματακια της ζωης τους, μονιμως και δια παντως! Βασιλη, για πες αλευρι? Το… φτωχικο, οσο και… φτηνιαρικο “Costa Navarino”, για τις καλοκαιρινες διακοπες σου, σε περιμενει!! Τ.Ζ.

  6. Διορθωνω: “Λυμενα και δια παντος”. Βλεπετε αγαπητοι μου φιλοι, πως σε ετουτη την ματαιη, οσο και ρημαδα ζωη, καθως και ως ανθρωπινα οντα που ειμεθα, ολοι μας δυναμεθα, αλλα επισης θα ελεγα και δικαιουμεθα ενιοτε να υποπιπτουμε και σε ορισμενα ανεπαισθητα, επουσιωδη και ανωδινα λαθακια, αλλοτε πιο λιγα και αλλοτε πιο πολλα, και εγω ο Τ.Ζ. το συνηθιζω ασφαλως να υποπιπτω στα περισσοτερα απο αυτα! Τ.Ζ.

  7. Καλην εσπεραν, φιλε Αντρεα! Καλοπροαιρετα και με φιλικη παντα διαθεση, θα σου αναφερω πως ολιγον τι με απογοητευεις, με ξενερωνεις, καθως και με στεναχωρεις οταν διαπιστωνω με μεγαλην μου λυπη οτι εχεις περι πολλου και σε μεγαλη εκτιμηση ατομα σαν τον Μαρινακη! Η διαφορα με εσενα αγαπητε, ειναι πως εγω, λογου χαρην, αν και δηλωνω Παναθηνα’ι’κος εντουτοις τοσο τον Μαρινακη, οσο βεβαιως και τον κολλητο του, οπως επισης και συνεταιρακι του, τον Αλαφουζο, τους θεωρω δυο αχρειους και ΚΑΡΑΛΑΜΟΓΙΑ τυπους! Ο μεν πρωτος μετεφερε με το κρουαζιεροπλοιο του, συγγνωμη το ναρκοπλοιο του, ηθελα να πω, το περιβοητο Noor-1, 3 τονους καθαρης ηρωινης, ο δε δευτερος εκανε πριν χρονια λαθρεμποριο υγρων καυσιμων με το… πλοιαριο του, το επωνομαζομενο “Ασπροννησι”… Τελειωνοντας, αγαπητε μου Αντρεα, θα σου πω πως με καμια δυναμη δεν ανεχομαι (οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι συμπατριωτες μου), ετουτη την χωρα μου να την κυβερνανε, καθως και να οριζουνε τις τυχες της, κατι τυποι πρεζεμποροι, ναρκεμποροι, λαθρεμποροι, αλλα και γενικως καθε λογοις, λαμογια, αλητες, μπραβοι, διαπλεκομενοι και νταβατζηδες… Τ.Ζ.

  8. Φίλε μου ΤΖ πριν σου πω για την ερώτηση σου αν κατέβω στο Λουτράκι να σου πω κάτι άλλο!! Άσε το Σπανουλη και το Μαρινακη γιατί δεν προκειτε να βγάλουμε άκρη 😜Εγώ το Μαρινακη τον υπερασπίζομαι όπως θα έκανα σε οποιονδήποτε πρόεδρο του ολυμπιακού. Και εσύ που λέει ο λόγος να ήσουν πρόεδρος στον Ολυμπιακό θα έλεγα ο μπαμπάς σας που λέει και ο Τσουκαλάς.Ο Μαρινακης αν δεν ήταν πρόεδρος στον θρύλο δεν πιστεύω να γίνονταν όλα αυτά γύρω από το το όνομα του. Αν θα κατέβω Λουτράκι τώρα δεν εξαρτάται από εμένα αλλά από τον ξεμαλλιασμενο το τρελό Μπορις. Αν δώσει το οκ έφυγα με το πρώτο αεροπλάνο. Δεν μπορώ να κάνω 10 μέρες καραντίνα που υσχιει τώρα Αντρικος

  9. Έλα αδερφε ΤΖ !Δεν ξέρω τι γίνετε και δεν περνάει στο άρθρο αυτο σχόλιο που σου έχω απαντήσει !Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχω στειλει γιατί το έχω στειλει και από κινητό και IPad !!Για να το κοψουν πάλι δεν νομίζω κάτι λίγα για το κόλλημα που έχεις για τον Μαρινάκη ειχα γράψει πάντα με χιουμοριστική χροιά και σου ειχα απαντήσει και για τον αν έρθω το καλοκαίρι στο Λουτρακι !!Να γράψω μόνο για το Λουτρακι μηπως δεν αρέσουν τα αλλά στην Χαρά 😜😜😜Δεν εξαρτάται από εμένα φίλε μου καλε αλλά από τον ξεμαλλιασμένο τον Μπορις !!οταν πει το οκ πηρα το πρώτο αεροπλάνο !προς το παρόν και με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορώ λόγο της καραντίνας !Παντως οταν έρθω με το καλό σε προσκαλώ να έρθεις στο Λουτρακι και να παμε σε ένα ωραίο μαγαζί που δεν έχω πάει ακόμα 😮😮και θα φαμε και θα περάσουμε καλά !Δεν σου λέω μην νομιζουν ότι κάνω διαφημηση 😂😂😂Αντρικος

  10. Αγαπητε μας Αντρεα, οταν λες “ωραιο μαγαζι”, θεωρω πως επιβαλλεται να ξεκαθαρισεις, εδω και τωρα, το τι ακριβως εννοεις? Φερ’ ειπειν υπαινισσεσαι πως μπορει αυτο να περιλαμβανει και τιποτα ας πουμε “αιθεριες υπαρξεις”, μοντελακια και καλλονες?!! Σε ρωτω οχι για κανεναν αλλον λογο , αλλα διοτι οπως αντιλαμβανεσαι, θα πρεπει ασφαλως να γνωριζω εκ προοιμιου, καθως και να εχω στα υποψιν μου απαραιτητως, το εαν θα πρεπει να μεταβω εκει μετα της αξιοτιμου και αξιοσεβαστης συζυγου μου, η σε διαφορετικην περιπτωση, εξυπακουεται πως θα επιλεξω να προσελθω εντελως μονος μου (για… ευνοητους λογους!!)σε αυτο το “υπεροχο και ωραιο μαγαζι”, δηλαδη!!! Παντως, για οσον αφορα αυτην σου την προσκληση, μεγαλη μου τιμη και μεγαλη σου καλοσυνη, αγαπητε και φιλε μου καλε! Ευχης εργον θα ητανε εαν καποια στιγμη κατορθωναμε ετσι να βρισκομασταν απο κοντα εσυ, εγω, αλλα βεβαιως και πληστοι οσοι εκ των εκλεκτων και αγαπητων φιλων συναναγνωστων και σχολιαστων του LB. Τ.Ζ.

  11. Μια «αιθέρια ύπαρξη» «έχει σίγουρα για άλλες δεν ξέρω γιατί όπως είπα δεν έχω πάει !!Και την συζηγο και τα παιδάκια σου και την αξιολάτρευτη πεθερά σου να πάρεις φίλε μου ΤΖ γιατί μιλάω για μαγαζί εστίασης 😜Θα παμε να φαμε να απολαύσουμε την όμορφη τοποθεσία που είναι το μαγαζί και οποιος φυσικα από τους υπόλοιπους φίλες και φίλους σχολιαστας επιθυμούν να έρθουν !!Το κέρασμα δικό μου και να γραφτεί στα πρακτικά του μπλογκ !Λεφτα έχουμε 17 χιλιάρικα που περνούμε φτάνουν για ένα τραπεζωμα 😜😜Την Καλησπερα μου φίλε ΤΖ και σε όλους τους σχολιαστας και από ότι πιστευω ετοιμάζω τις βαλίτσες μου για το Λουτρακι τον Αύγουστο !!Ο Μπορις έδωσε το οκ !!

  12. Φιλε και αδελφε μου Αντρικο, μεσα ειμαι! Αν και βεβαιως εδω υπαρχει και ενα μικρο προβληματακι! Ποιο ειναι αυτο? Μα η… ανασφαλης συζυγος μου, ασφαλως!! Παρ’ οτι εκεινη εχει να κανει με τον πιστοτερο συντροφο και συζυγο του κοσμου ολου, εντουτοις δεν το πολυεκτιμαει αυτο, μην εχοντας μου και τοση πολυ εμπιστοσυνη!! Φοβαται, λεει, μηπως παραπιω, παρασυρθω, ξεμυαλιστω και εν τελει εξοκειλω σε τιποτα εκμαυλιστικες και εκλυτες πραξεις και συμπεριφορες!! Αν ειναι δυνατον, ποιος, εγω?!! Εν παση περιπτωσει οπως σου ξαναειπα και πιο πανω, η προσκληση σου αυτη, ειναι για μενα λιαν κολακευτικη, καθως και τιμητικη και αναμφισβητητως αυτο και μονο αποδεικνυει και καταδεικνυει πως χαρακτηριζεσαι, αν μη τι αλλο αγαπητε μου φιλε, απο μεγαλη καλοσυνη, οσο επισης και απο εναν πλουτο και μεγαλειο ψυχης! Τ.Ζ.

  13. Στο υπογράφω φίλε ΤΖ ότι αν θα την πας την συζηγο εκεί θα θέλει να ξανα πάτε 😂😂ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια όπως πάντα τα υπερβάλεις 😜😜Ετσι τώρα ρε φίλε μου καλε που γράφεις για καλοσύνη και μεγαλείο ψυχής να πω κάτι εδώ για ορισμένους σχολιαστές !!Θα το γράψω σε εσένα αλλά θα το δουν και οι άλλοι !Εχω ένα παράπονο η καλύτερα απορία αν είναι σωστή η έκφραση !!Ολοι αυτοι που κατα καιρούς με ειρωνεύονται με προσβάλουν λένε ψευδεί κλπ κλπ με γνώριζαν πριν φύγω για την Ουαλλια ??Εγω θέλω να πιστευω ότι οσο ζούσα στο Λουτρακι δεν ειχα ποτε αντιπαλότητα με κάποιον η αν θέλεις ειχα μόνο φίλους !!Τωρα αυτοι οι «συμπολιτες «η ποιο μεγάλοι η μικρότεροι ηλικιακά είναι και με έμαθαν εδώ μέσα !Τωρα αν δεν τους αρέσουν τα γραφόμενα μου δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη για κάποιον που δεν τον γνωρίζεις !!Τωρα αν κάποιοι από 50-60 χρόνων που έχουμε σχεδόν μεγαλώσει από μικρη ηλικία και σε δύσκολες εποχές και είμαστε συμπαίχτες συμμαθητές φίλοι καμάκια κλπ δεν νομίζω να σχολιάζουν ετσι και κυρίως χωρίς λόγο !και με σένα δεν συμφωνούμε σε πολλά αλλά δεν βριζόμαστε !Να δούμε αν απαντήσει κάποιος !Να μου πει ναι ρε εσυ Αντρέα εγώ σε ξέρω και λέω αυτά για σένα !Αντρικος

  14. Ο ανιστορητος, αγραμματος, ανορθογραφος, θα μας κάνει μαθηματα σεβασμου της ιστοριας; Αυτο ειναι πλακιτσα, χαβαλες, καλαμπουρι, ουτοπια, φαντασιοπληξια !!

  15. Βρε λίγα μου είπες βάλε και τίποτα ακόμα !Εγω μπορώ να σας κάνω μαθήματα σεβασμού γιατί ξέρω να σεβομαι !Τωρα αν νομίζεις εσυ ότι θα σεβαστό τον κάθε κομπλεξικο εδώ μέσα με τα μυαλά τα δικά σου τζαμπα θα είναι !Μαθε πρώτα να σεβεσε τον κάθε σχολιαστη και μετά να κριτικάρεις !!Και να στο πω και αλλιώς !Γιατι ας πούμε να σεβαστό κάποιον που δεν ξέρω !καποιον που δεν σεβετε τον ίδιο του τον εαυτό και σχολιάζει ανωνυμα !καποιον που για λόγο που μόνος αυτός φοβάται να υπογραφή το κάθε σχόλιο !Αν αυτο δεν είναι σεβασμός τότε φαντασιοπληξία έχεις δυστυχως !Σου άρεσε το μάθημα περί σεβασμού !Ανορθογραφα ορθογραφημένα αν το έγραψα πιστευω το φτωχό σου το μυαλό να το καταλαβε !Μην ασχολησε αγαπητέ φίλε με τον Αντρέα !υπαρχουν τόσα αλλά να ασχοληθείς και να σχολιαζεις εδώ στο μπλογκ !ο Αντρεας είναι από άλλο ανέκδοτο !προχωρα παρά κάτω και να φοράς καπελάκι για τον ήλιο !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog