Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ στους νέους 18-25 ετών με την πρώτη δόση

- Advertisement -

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των υπουργών για τα προνόμια των εμβολιασμένων.

Όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από σήμερα με την πρώτη δόση του εμβολίου που θα κάνουν οι νέοι θα αποκτούν μια προπληρωμένη κράτα ύψους 150 ευρώ . Αυτή θα καλύπτει εισιτήρια για ταξίδια, έξοδα για ξενοδοχεία και είσοδο σε χώρους πολιτισμού, θέατρα, συναυλίες, μουσεία.

Η διαδικασία θα είναι απλή και η κάρτα θα δημιουργείται αυτόματα με τον ΑΜΚΑ τους. Θα έχει προπληρωθεί από το κράτος και θα εξαντλείται σταδιακά ανάλογα με τη χρήση της.

 

Νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ. Τα κριτήρια αξιολόγησης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Προνόμια για τους πλήρως εμβολιασμένους – Ποιοι χώροι θα εξαιρούνται των προνομίων

Νέα μεγάλη χρηματοδότηση στο Δήμο Σικυωνίων: 10 εκατ. ευρώ για υποδομές ύδρευσης

Θαλαμηγός 75 μέτρων επισκέφθηκε την Πελοπόννησο

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Give away ο Κουλης 😜😜150 ευρώ με ΠΑΣΟΚ θα ήταν τα έξοδα για το ταξί να σας πάει στο εμβολιαστικο κέντρο 😜😜Αντρικος

  2. Τόσα βγάζω εγώ σε μια μέρα περίπου ξεφορτονοντας τσουβάλια αν κάνω κάνα 2 ώρες over time 😜😜Για τους μετανάστες της Ελλάδας λαθρομετανάστες η κανονικούς δεν γνωρίζω αν τους φτάνουν 150. Τώρα δεν ξέρω αν έρθει αυτό το σχόλιο. Έχουν 3 μέρες να περάσουν σχόλιο μου. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί από την δική μου πλευρά τα σχόλια στέλνονται κανονικά θέλω να πιστεύω Αντρικος

  3. Ποιος μιλησε για αυτον? Παραισθησεις εχει η ψαχνεται για ζοχαδιες??? Ε ρε που μπλεξαμε με δαυτον… χωρις λογο και αιτια τρωγεται με τα ρουχα του.

  4. Απλό είναι. Όπως πάντα, δεν κάνεις κλικ στο “δημοσίευση σχολίου”. Μην τα βάζεις διαρκώς με τους συντάκτες. Αν δηλαδή σου πέσει από την πλατούλα σου ένα σακί αλεύρι και σκιστεί, τα παιδιά εδώ θα σου φταίνε?! Μάθε να μεταφέρεις σωστά πρώτα και μετά βάλ’τα με το μπλογκ.

  5. 0043 σε περασα και εσένα στον «σκληρό δίσκο «να σε έχω φυλαγμένο !!Ειπα δεν θα απαντώ σε βλακείες σαν του λόγου σου αλλά ξέρω αν στέλνω η δεν στέλνω σχόλια και αν περνάει η δεν τα περνάει το μπλογκ !!να στο εξηγήσω καλύτερα γιατί μερικοί καίνε μαζούτ ακόμα !!Στελνω σχόλια από κινητό και IPad και έχω μια συγκεκριμένη σειρά ,τρόπο,διαδικασία στο θέμα της αποστολής !Δεν είμαι καλος στα γκανζετικα κόλπα και ακολουθώ τον τρόπο που μου έχουν κάνει την εφαρμογή ο γιος μου !!Τωρα για παραδειγμα που σου απαντάω ,το μπλογκ έχει βάλει 2 νέα σχόλια σχολιαστων ,εγώ έχω στειλει από χθες σήμερα το πρωί και ένα πριν καμία ώρα και δεν έχει εμφανιστεί κάποιο !Σιγουρα έχουν σταλεί !Ξερω ότι τα περνάει από κόσκινο η Χαρά 😜τα δικά μου !

  6. Και τον 2110 τον περασα στον «σκληρό δίσκο “😂😂Αμ μπλέξατε !!πως θα ξεμπλέξετε να δούμε 😂😂Τώρα το ποιος τρώγετε ξύνετε και ψάχνεται με τον Αντρικό δεν βγαζεις άκρη !Για αυτο της απορίες να της κρατας για πάρτη σου !Ειπαμε και είπα αν προτιμας με γραφικούς σαν του λόγου σου δεν θα χαλάω την ώρα μου !Για τον θρύλο τον ΠΑΟΚ και τον Γκιώνη και το ΠΑΣΟΚ αν θες πες μου !!Τα αλλά τα ακουω βερεσέ !Αν θέλεις αν δεν θέλεις να μιλήσεις με αυτά που ενδιαφέρουν και ασχολητε ο Αντρικος δικό σου προμπλεμο !!Ο Αντρεας σας έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του από την πρώτη μέρα !Τα αλλά δεν με ενδιαφέρουν !ουτε στο κόμπλεξ του κάθε γραφικού που βγάζει την κακιά και τα κόμπλεξ του στον Αντρέα !θατα λέτε και θα τα γράφετε μόνοι σας !οΑντρικος δεν θα κατεβαινει πλέον στο επίπεδο μερικών εδώ μέσα !Ειδες στα είπα χωρίς να ζοχαδιάστηκα όπως συνήθιζα πριν 😜😜😜Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog