Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήρια επιστολή του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου για το Ξενοδοχείο Μαντάς

- Advertisement -

Το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου ευχαριστεί δημόσια το Ξενοδοχείο Μαντάς για την αφιλοκερδώς φιλοξενία που παρέχει σε φοιτητές της Ιατρικής Σχολής. Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση του Ξενοδοχείου Μαντάς που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προσφέρει αφιλοκερδώς φιλοξενία στους φοιτητές της Ιατρικής σχολής του προγράμματος “Ιατρική Απόβαση”, οι οποίοι πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου κατά τους θερινούς μήνες.

Με εκτίμηση

Η Επιστημονική Υπεύθυνη του Κ.Υ.Λουτρακίου

Δρ.Σούκουλη Παρασκευή

 

Τα ξενοδοχεία του ομίλου MANTAS μετρούν ήδη 45 χρόνια στο τομέα της φιλοξενίας στο Λουτράκι, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους επισκέπτες τους. Ξεκινώντας ως μια οικογενειακή επιχείρηση, αντιμετωπίζουν με σεβασμό τις αρχές και τον θεσμό της ελληνικής φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο Mantas είναι ένα ξενοδοχείο πόλης, 4 αστέρων, η τοποθεσία του και οι παροχές του το κάνουν ιδανικό για όλους. Είτε είστε επισκέπτης για εργασία, είτε έρχεστε για διακοπές, με οικογένεια ή όχι, το ξενοδοχείο Μαντάς είναι κατάλληλο για να γνωρίσετε κάθε πτυχή της περιοχής.

Εύκολα προσβάσιμο, καθώς βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον κεντρικό δρόμο της πόλης. Είναι 30 μέτρα από την αρχή του εμπορικού κέντρου και μόλις 70 μέτρα από την παραλία Λουτρακίου.

 

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονή εκδρομέων στην Π.Ε. Κορινθίας

Ο Πέτρος Τατούλης θέτει εκτός παράταξης τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Βασίλη Σιδέρη

Τα κρούσματα στην Περιφέρεια και οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία covid-19 την Τετάρτη 30 Ιουνίου

Τι θα αλλάξει στα σχολεία με το νέο νομοσχέδιο. 16+1 ερωτήσεις και απαντήσεις

Σε ποιους θα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog