Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δύο χρυσά βραβεία απέσπασε η Ολυμπία Οδός

- Advertisement -

Δύο χρυσά βραβεία για την Ολυμπία Οδό στα Βραβεία Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας 2021

– Διάκριση για το πρώτο σύστημα χιλιομετρικής χρέωσης στην Ελλάδα, Hybrid

– Δεύτερη συνεχής διάκριση για το 2021 μετά τα Mobility Awards, στα οποία αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς»

Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Ολυμπία Οδός στα Hellenic Responsible Business Awards 2021, τα οποία προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και βραβεύουν τις εταιρίες που επενδύουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Συγκεκριμένα η Ολυμπία Οδός απέσπασε βραβεία “GOLD” στις κατηγορίες:

· Επίδραση στις Τοπικές Κοινωνίες, για το καινοτόμο σύστημα Hybrid, το πρώτο σύστημα χιλιομετρικής χρέωσης διοδίων στην Ελλάδα, το οποίο προσφέρει σημαντικά οφέλη στους χρήστες.

· Διαχείριση Ενέργειας, για τα περιβαλλοντικά προγράμματα που έχει υλοποιήσει στις εγκαταστάσεις του αυτοκινητόδρομου.

Το Hybrid αντιμετωπίζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το θέμα της κοινωνικά δίκαιης χρέωσης και εξασφαλίζει ότι οι χρήστες πληρώνουν αποκλειστικά και μόνο για την απόσταση που έχουν διανύσει.

Πρόκειται για ένα έργο κοινωνικού οφέλους στην κατεύθυνση της δέσμευσης που ανέλαβε η Ελληνική Κυβέρνηση για δίκαιη χρέωση διοδίων με βάση την διανυθείσα απόσταση. Το Υβριδικό Σύστημα ήδη προσελκύει τοπικούς πελάτες/χρήστες στον αυτοκινητόδρομο μειώνοντας παράλληλα τον αριθμό των ατυχημάτων και αποσυμφορίζοντας το παράπλευρο οδικό δίκτυο.

Εκ μέρους της Ολυμπίας Οδού, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Παπανικόλας, δήλωσε:

«Η βράβευση της Ολυμπίας Οδού στα Responsible Business Awards επιβεβαιώνει τη στρατηγική επιλογή μας να επικεντρώνουμε τις επιχειρηματικές αποφάσεις μας στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Η χιλιομετρική χρέωση, που πρώτοι φέραμε στην Ελλάδα μέσω του καινοτόμου τεχνολογικού συστήματος Hybrid, είναι μια μεγάλη κοινωνική επένδυση για τις Τοπικές Κοινωνίες από τις οποίες διέρχεται ο αυτοκινητόδρομος. Ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας και αλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο λειτουργίας των αυτοκινητόδρομων.

Αντίστοιχα, είμαστε περήφανοι για τα περιβαλλοντικά προγράμματα που υλοποιούμε στις εγκαταστάσεις του αυτοκινητόδρομου, μέσω των οποίων έχουμε φτάσει σε υψηλά ποσοστά μείωσης του ενεργειακού και ανθρακικού αποτυπώματος.

Στόχος μας είναι να αποτελούμε παράδειγμα καινοτόμου εταιρίας, με στρατηγικό πλάνο που θέτει στο επίκεντρό του τη δημιουργία κοινωνικού αντικτύπου».

Τη διοργάνωση των Βραβείων Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας αναλαμβάνει τα τελευταία έξι χρόνια η Boussias Communications, ενώ η πολυπληθής Κριτική Επιτροπή των βραβείων αποτελείται από Μέλη-Εκπροσώπους Θεσμικών Φορέων και Ιδρυμάτων, Εμπειρογνώμονες κλάδων σχετικών με τις κατηγορίες των βραβείων, καθώς και Πανεπιστημιακών, με Πρόεδρο την κα Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, Πρόεδρο του ΕΕΔΕΓΕ-Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών.

 

Βonus & κυρώσεις σε εστίαση και διασκέδαση για τα μέτρα κατά της πανδημίας

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης στο Φλάμπουρο

Λουτράκι: Πρόσκληση σε παρουσίαση βιβλίου του Δημ.Στρατούλη

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Λουτράκι – Η εταιρεία Global Property Services διατίθεται να προσφέρει δωρεάν καθαρισμό

Οι υποχρεώσεις για τις μετακινήσεις και τους χώρους ψυχαγωγίας από 12 ετών και άνω

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog