Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, στη θάλασσα του Λουτρακίου, το ειδικό σκάφος περισυλλογής σκουπιδιών

- Advertisement -

Με στόχο τον συστηματικό καθαρισμό της θάλασσας από τα επιπλέοντα απορρίμματα, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, υλοποιεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, τη δράση Καθαρισμού επιπλέοντων σκουπιδιών στην επιφάνεια της θάλασσας του Λουτρακίου με ειδικό σκάφος περισυλλογής.

Η δράση υλοποιείται καθημερινά και θα διαρκέσει όλη τη θερινή περίοδο, όταν οι καιρικές συνθήκες μας το επιτρέπουν.

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμος προχώρησε στον καθαρισμό της θάλασσας με το ειδικό σκάφος περισυλλογής και στο παραλιακό μέτωπο της πόλης των Αγίων Θεοδώρων, καθώς οι καιρικές συνθήκες και τα θαλάσσια ρεύματα είχαν μεταφέρει απορρίμματα στο θαλάσσιο περιβάλλον σε πολλές περιοχές του Σαρωνικού.

Η παραλία του Λουτρακίου, βραβευμένη όλα τα τελευταία χρόνια με Γαλάζια Σημαία, είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες της!

 

Το απαισιόδοξο σενάριο για τον Τουρισμό – Τι “ταμείο” θα σώσει την κατάσταση

Φόρος εισοδήματος 2020: 3 στους 10 φορολογουμένους θα πληρώσουν

Π.Πιτσάκης: “Η κορινθιακή σταφίδα πρέπει να καταλάβει ξανά την θέση που της αξίζει”

Σημαντικές αλλαγές στις αγοραπωλησίες και τις μεταβιβάσεις ακινήτων

Τα αποτελέσματα των σημερινών rapid test στους Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ‘ΕΙΔΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ’ΕΝΑ ΚΑΙΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΠΛΩΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

  2. Έχει δίκιο ο καπετάνιος θα εννοεί το σκάφος που είχε φέρει ο Γιωτακης 😀😀😀ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ (όσο είσαι εσύ καπετανιος)

  3. Θα βάλουμε εσάς κύριε ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ να κουμαντάρεται το ειδικό σκάφος που μας λέτε !Για να μην έχουν αυτο το ειδικό πλωτό συλλέκτη -καθαρισμού παραλίας δεν θα έχουν τα φράγκα μαλλον !Καλος κακος υπάρχει αυτο το καραβάκι (βαρκάκι )και κάνει ότι μπορεί θα πω εγώ !!να μου πεις ποιο πολύ λερώνει αυτο με τα λάδια που χάνει παρά καλό κάνει αλλά μην γκρινιαζουμε τζαμπα !!Τωρα για το ποσά πέρνει και αν είναι πολλά η λίγα τα μισθα δεν είναι το θέμα !Το θέμα είναι να γίνετε οσο το δυνατόν καλύτερος καθαρισμός και να μην κολυμπάμε στις σακούλες και τα αλλά που επιπλέουν οταν κάνουμε το μπανάκι μας !Στα λέω εγώ αυτά που κάνω τόσα έξοδα να ερχομαι κάθε καλοκαίρι στον τόπο μου και να τα περναω !!Δεν μαλώνουμε τωρα απλα το κάθε πρόβλημα πρέπει να προσπαθούμε να το λύσουμε με τρόπο ωραίο και όχι συνέχεια μανουρες !Μπορειτε εσεις να πάτε σε ένα συμβούλιο και να πείτε Δήμαρχε τα λεφτά που δίνεις στο βαρκάκι δώστα να πάρεις το ειδικό πλοιάριο να το λύσουμε το πρόβλημα !Και εγώ να σου πω δέκα μπράβο και αν μπορέσω θα πάω εγώ σε ένα συμβούλιο να το πω !Ετσι λύνονται τα θέματα !Καλησπερα Καπετάνιε 😎

  4. Το βρηκα, το βρηκα! Εις τι αυτην την περιπτωσην, πεστε μου κυριες και κυριοι ειλικρινα και με το “χερι στην καρδια” τι καλυτερο για ετουτην την δουλεια απο το πλωτο, οσο και τελευταιου τυπου και τεχνολογιας, που αποτελει συγχρονως και ενα εκ της πραγμασι υπερσυγχρονο σκαφος αναψυχης, συγγνωμη, υπερσυγχρονο σκαφος περισυλλογης θαλασσιων απορριμματων, εννοω δηλαδη, καθως επισης χαρακτηριζεται και ως ενα αληθινο παλατακι, στολιδι και καμαρι των θαλασσων και οχι μονον και δεν ειναι αλλο αυτο απο το μοναδικο, ασυναγωνιστο, ανεπαναλλειπτο, αεροδυναμικο, φανταχτερο, αστραφτερο, εκθαμβωτικο, υπερλαμπρο και διαστημικο πλοιαριο, το πασιγνωστο, δημοφιλεστατο, οσο και πολυβραβευμενο Noor-1, ιδιοκτησιας του εφοπλιστου Ευαγγελου Μαρινακη! Μολις προ ολιγου, απεσπασα μαλιστα και την συμφωνη γνωμη και το “OK” του προεδρου αυτου, του κυριου Βαγγελη! Ειδατε λοιπον, πως με λιγη καλη θεληση, βρισκεται για καθε λυση και ενα προβλημα, o sorry, για καθε προβλημα βρισκεται και μια λυση, ηθελα ασφαλως και βεβαιως να πω ο καψερος!! Τ.Ζ.

  5. Μπορώ να το κανονίσω αυτο με τον πρόεδρο φίλε μου ΤΖ !Τωρα μπορεί να μην είναι το noor1 γιατί είναι λίγο μεγάλο να κόβει βόλτες πέρα δωθε 😜😜αλλά κανένα μικρότερο !Ετσι και αλλιώς ο Μαρινακης είναι κουβαρντάς άνθρωπος κάνει και δωρεές και πολλά αλλά !Αν του πούμε ότι είναι για το Λουτρακι που έχει και Ολυμπιακό Λουτρακιου ομάδα θα μας το κάνει δώρο το καθαριστικο το πλοιάριο !λεφτα υπάρχουν 😜😜Καλησπερα φίλε ΤΖ καλή εβδομάδα σου ευχομαι δεν σου ευχομαι καλό Σαββατοκύριακο γιατί το σχόλιο θα περάσει την Δευτερα 😂😂😂🥃

  6. Φιλε μου Αντρεα, καλο θα ειναι εδω να μην παιζουμε, ουτε επισης και να αστειευομαστε με κατι τετοια, καθως και συνιστω ιδιαιτερως μεγαλην εγρηγορσην, αφυπνισην και προσοχη μιας και ενεχει ο σοβαρος κινδυνος να μας παρει ειδηση κανας προεδρος Βαγγελης, και κατα συνεπεια του δοθει η ευκαιρια ετσι, τους 3 αυτους τονους καθαρης ηρωινης στο Λουτρακι, να μας τους μεταφερει! Τ.Ζ.

  7. Aντρικο αδελφε και φιλε, καλησπερα. Κατι θα ξερεις εσυ για να ισχυριζεσαι με τοσην σιγουρια και βεβαιοτητα πως τα μηνυματα και τα σχολια θα αναρτηθουν-εμφανιστουν αυτα καλως εχοντων απο Δευτερα,(και οχι δηλαδη μεσα στο Σαββατοκυριακο) αν και εδω ακριβως θα ηθελα να το επισημανω πως απ’ οσο τουλαχιστον εγω γνωριζω, αλλα και ενθυμουμε, ολα τα καλοκαιρινα Παρασκευοσαββατοκ υριακα ολων των παρελθοντων ετων, το προσφιλες, καθως επισης και καθ’ολα φιλοξενο και δημοκρατικο αυτο site, το “loutrakiblog”, παρεμενε τοτε αδιαλλειπτως και συνεχως (αν δεν κανω λαθος) “ανοικτο”… Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog