Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήριο από τον Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου για το Δήμο Κορινθίων

- Advertisement -

Με αφορμή τα εγκαίνια της μικρής πισίνας στο Κολυμβητήριο της Κορίνθου, που πλέον μπορούν από χθες, να απολαμβάνουν οι μικροί κολυμβητές της πόλης μας, ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου θέλησε να ευχαριστήσει το Δήμο Κορινθίων.

Εγκαίνια για τη μικρή πισίνα στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας!

Επαναλειτουργεί από σήμερα-κι έπειτα από αρκετά χρόνια-η μικρή μας πισίνα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Κορινθίων Κο Βασίλη Νανόπουλο ,τον πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ κο Θέμη Κουτσογκίλα και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Μαγκλάρα οι οποίοι συντέλεσαν στο έργο αυτό και μας τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να έχουμε έναν επιπλέον χώρο για να αθλούνται και να διασκεδάζουν με απόλυτη ασφάλεια οι μικροί μας κολυμβητές!

Σας περιμένουμε!

 

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω πως από σήμερα το μικρό κολυμβητήριο είναι διαθέσιμο για τους μικρούς μας φίλους, Ο χώρος ήταν κλειστός τα τελευταία 5 χρόνια, είχαμε δεσμευτεί για τις επισκευές και την επαναλειτουργία του κι αυτό κάνουμε απόψε» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος εξάροντας την δουλειά που έχει γίνει από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ και στον χώρο του Δ.Α.Κ και ανακοινώνοντας πως σύντομα , μέσα από την χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, το κόστος λειτουργίας θα μειωθεί σημαντικά.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας έκανε λόγο για άψογη συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Μαγκλάρα και το προσωπικό , το οποίο παρ ότι λιγοστό ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες 3 κλειστών γυμναστηρίων και 11 γηπέδων.

Προανήγγειλε δε σε ένα μήνα από σήμερα αναλυτική παρουσίαση όλων των παρεμβάσεων στους αθλητικούς χώρους.

Ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Μαγκλάρας από την πλευρά του ανακοίνωσε πως το στάδιο της Κορίνθου από τις αρχές του Σεπτέμβρη θα διαθέτει, 3 φορές την εβδομάδα, νοσηλευτή.

Μικροί κολυμβητές, γονείς και μέλη του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου έδωσαν το παρόν στην μικρή τελετή.

 

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου σπείρα 12 ατόμων που δρούσε σε Κορινθία και Αχαΐα

Τα κρούσματα στην Κορινθία και την Πελοπόννησο την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΕΟΔΥ: Η ανακοίνωση με τα κρούσματα την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Με άδειες κερκίδες οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο

Πελοπόννησος: Απολογισμός Ιουνίου – 38 τροχαία με 49 παθόντες (νεκροί, σοβαρά ή ελαφρά τραυματίες)

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να μας συνχωρεσουν εκεί στον Ναυτικό όμιλο που στο άρθρο τους ο Αντρικος θα ασχοληθεί με τα αθλητικά και ποδοσφαιρικα τρέλα του !!Τι να κάνω και εγώ ο φουκαράς πως θα ενημερώσω τα πληθοι αν δεν βάζει κανένα σχετικο άρθρο το μπλογκ !!Παμε Λοιπον !Γινανε την περασμένη εβδομάδα τα ματς των ελληνικών ομάδων για την Ευρώπη !Χαλια γενικά ομάδες (ΑΕΚ Άρης ) και ο Ολυμπιακός συνεχίζοντας την περσινή γκαντεμια με τους τραυματισμούς και τις απουσίες μας προβληματίζουν !!Να ευχηθούμε στους Άρη και ΑΕΚ να κερδίσουν και να περάσουν για την Ελλάδα ποιο πολύ !!Ρε εσεις άμπαλοι τι κόλπα είναι αυτά να ξανα περνούν πίσω παίχτες οι 234τοι !!Αστους θα γελάνε και οι πέτρες !Εγινε και οι κληρωσει της λίγκας !!Να μου πεις δεν έχει και μεγάλη σημασία ποτε θα παίξουν οι ομάδες !Εμεις ετσι και αλλιώς θα έχουμε αγώνες ευρωπαικούς κάθε εβδομάδα μέχρι τον Δεκέμβρη και οσο μπορούμε θα ρίχνουμε και τις φάπες μας στους πελάτες !Για να δούμε ποσο θα φτασει φέτος η διαφορά από τον δεύτερο 😂😂

  2. Πέμπτη σημερις στην θρυλική Ουαλλια με ελαφρύ αεράκι αλλά ζέστη έχει ακόμη παρά την βροχή που είχε χτες !!Να σας πω εδώ ορισμένα θεματάκια μην τα ξεχάσω !!Εχω τους γραφικούς που μου κάνουν παρεμβολές και με βγάζουν από την ροη που θέλω να σχολιάσω 😂😂Έχω και την Χαρά που μου κόβει κανένα ύποπτο σχόλιο Αντε να βγάλω άκρη !Νομιζω ο Αντρικος χρειαζετε διακοπές να κάνω loutrakiblog αποτοξυνωση και να σας περίλαβω μετά !οπως καταλαβαινετε ο Αντρικος ετοιμάζετε για loutraki therapy αυτή τη φορά 😂😎Στα αθλητικά νέα περιμένουμε ΑΕΚ και Άρη να κάνουν κανένα θαύμα !ο ΠΑΟΚ ψαχνει να δώσει τον Ουαρντα αλλά δεν τον θέλει κανείς 😂😂και ο Τίγρης και η ΑΕΚ αθωώθηκαν για κάτι ιστορίες με τον Τίγρη !πως το είπε ,οποιος μας σπιλώνει θα μας βρίσκει μπροστά του 😂😂😂Αντρικος

  3. Επειδή το παιδί μου είναι κολυμβήτρια, άνοιξα κι εγώ την ανάρτηση να ενημερωθώ και βλέπω δύο σχόλια πιστεύοντας που θα αφορούν συγχαρητήρια προς τους φορείς. Αντ’αυτού, διαβάζω για Αεκ Παοκ Ολυμπιακό, από τον γνωστό παράξενο. Ντρέπομαι ως γονέας για πάρτη του. Αυτό είναι πια εξωφρενικό. Ούτε καν την απώλεια της Πυργάκη δεν σεβάστηκε, που κοιμήθηκε σπίτι του και λοιπές αηδίες. Τελικά η μετανάστευση κάνει πολύ κακό. Βλάπτει σοβαρά την διανοητική υγεία των μεταναστών.

  4. Ποια Πυργακη δεν σεβαστηκα 0909?Ο πατέρας μου είχε φέρει την Πυργακη στο σπίτι μας τι δεν καταλαβαίνεις. Αν δεν γνωρίζεις μην λες βλακειες. Η υγεία του Αντρέα είναι μια χαρά άλλοι έχετε σοβαρά προβλήματα. Είπα στο πρώτο σχόλιο να με συγχωρέσουν που σχολιάζω στο άρθρο αυτο λόγο δεν υπάρχει άλλο αθλητικό. Τι δεν καταλαβαίνεις πάλι. Δεν συνεχίζω γιατί πέφτει και πάλι κοψιδι στα σχόλια.

  5. Έχετε πολύ δίκιο, αγαπητέ κύριε 16:20. Το θλιβερό είναι που ρωτιέμαι κι όλας τι δεν καταλαβαίνω. Ας το πω λοιπόν: δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτός ο άνθρωπος και τι τέλος πάντων προσφέρει στην κοινωνία μας. Την κάνει καλύτερη; Και αν ναι, με ποιον τρόπο; Με τις αναρτήσεις του την ιστοσελίδα, την καταστρέφει. Και προσβάλλει όχι μόνο την ίδια την συντακτική ομάδα που πασχίζει για αυτήν, αλλά και όσους την διαβάζουν. Αν δεν κάνω λάθος, έχει πει στο παρελθόν πως εδώ γράφει για να γνωρίσει κόσμο και να διασκεδάζει καλαμπουρίζοντας. Αδυνατεί να καταλάβει πως η ιστοσελίδα δεν είναι για αυτόν τον σκοπό. Γιαυτό ξαναρωτώ, για να μην φαίνομαι ότι συκοφαντώ: γιατί υπάρχει ως οντότητα και ποια η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο; Η παρασκευή και μεταφορά άρτου ή οι αθλητικοί σχολιασμοί του είναι προσφορά στο σύνολο; Οποιοσδήποτε το κάνει αυτό. Έχει δείξει ποτέ εμπράκτως πως αγαπάει τον τόπο του; Το αντίθετο. Με όλους τα βάζει, οι πάντες του φταίνε. Δεν είναι συμπατριώτης, αλλά απατριώτης!

  6. Να στα πω ένα ένα τα λαθάκια οσο ποιο ηρεμα μπορω που μας κριτικάρεις !!Δεν έχω πει ότι θέλω να γνωρίσω κόσμο εδώ μέσα !ποιον κόσμο τον κάθε ανώνυμο πικραμένο που σχολιάζει ?Με ποιον επώνυμο τα έχω βάλει η κατηγορήσει εγώ ?εχω βρίσει η χαρακτηρίσει κανεναν από τους διοικούντες στον δήμο η αντιπολίτευση !Ασε τα έχω γράψει μην κουράζω και τα κόβουν πάλι !ποιος σου είπε εσένα ότι εγώ σε θεωρώ συμπατριώτη μου ??Τετοιους συμπατριώτες εγώ δεν έχω !οι συμπατριώτες μου με ξέρουν και ξέρουν ποιος είναι ο Αντρεας !Τωρα αν εσυ και μερικοί άλλοι είστε σε θέση να χαρακτηρίσετε κάποιον που δεν τον γνωρίζετε μόνο από τα γραφωμενα του πάλι λάθος !Το έχω πει ότι ο Αντρεας μπαίνει στην μύτη όλως γιατ τα λέει επώνυμα !Αν όλα που έγραφα ήταν ανωνυμα κανείς δεν θα ασχολούνται !Και παμε και στο κυριότερο !Η Χαρά και ο Μιχάλης επειδη γνωρίζουν ποιος είναι ο Αντρεας δεν έχουν πρόβλημα !ελπιζω να σε ικανοποίησα !Και στο μέλλον τις κριτικές κράτατες για λογαριασμό σου Αντρεας 101%ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ

  7. Τελικά δεν μαίνονται μόνο οι φωτιές στην Βαρυμπόπη, αλλά και οι βλακείες σε κάποια κεφάλια που απορώ: γιατί υπάρχουν; Τί προσφέρουν στο κοινωνικο σύνολο; Κάνουν καλύτερο τον κόσμο μας; Αν ναι, με ποιον τρόπο; Ειδεμή πολύ φοβάμαι πως υπάρχουν απλά για να πιάνουν χώρο, καθότι άχρηστα και ανίκανα να συνδράμουν σε μια καλύτερη κοινωνία μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog