Με αφορμή τα εγκαίνια της μικρής πισίνας στο Κολυμβητήριο της Κορίνθου, που πλέον μπορούν από χθες, να απολαμβάνουν οι μικροί κολυμβητές της πόλης μας, ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου θέλησε να ευχαριστήσει το Δήμο Κορινθίων.

Εγκαίνια για τη μικρή πισίνα στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας!

Επαναλειτουργεί από σήμερα-κι έπειτα από αρκετά χρόνια-η μικρή μας πισίνα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Κορινθίων Κο Βασίλη Νανόπουλο ,τον πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ κο Θέμη Κουτσογκίλα και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Μαγκλάρα οι οποίοι συντέλεσαν στο έργο αυτό και μας τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να έχουμε έναν επιπλέον χώρο για να αθλούνται και να διασκεδάζουν με απόλυτη ασφάλεια οι μικροί μας κολυμβητές!

Σας περιμένουμε!

 

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω πως από σήμερα το μικρό κολυμβητήριο είναι διαθέσιμο για τους μικρούς μας φίλους, Ο χώρος ήταν κλειστός τα τελευταία 5 χρόνια, είχαμε δεσμευτεί για τις επισκευές και την επαναλειτουργία του κι αυτό κάνουμε απόψε» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος εξάροντας την δουλειά που έχει γίνει από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ και στον χώρο του Δ.Α.Κ και ανακοινώνοντας πως σύντομα , μέσα από την χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, το κόστος λειτουργίας θα μειωθεί σημαντικά.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας έκανε λόγο για άψογη συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Μαγκλάρα και το προσωπικό , το οποίο παρ ότι λιγοστό ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες 3 κλειστών γυμναστηρίων και 11 γηπέδων.

Προανήγγειλε δε σε ένα μήνα από σήμερα αναλυτική παρουσίαση όλων των παρεμβάσεων στους αθλητικούς χώρους.

Ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Μαγκλάρας από την πλευρά του ανακοίνωσε πως το στάδιο της Κορίνθου από τις αρχές του Σεπτέμβρη θα διαθέτει, 3 φορές την εβδομάδα, νοσηλευτή.

Μικροί κολυμβητές, γονείς και μέλη του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου έδωσαν το παρόν στην μικρή τελετή.

 

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου σπείρα 12 ατόμων που δρούσε σε Κορινθία και Αχαΐα

Τα κρούσματα στην Κορινθία και την Πελοπόννησο την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΕΟΔΥ: Η ανακοίνωση με τα κρούσματα την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Με άδειες κερκίδες οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο

Πελοπόννησος: Απολογισμός Ιουνίου – 38 τροχαία με 49 παθόντες (νεκροί, σοβαρά ή ελαφρά τραυματίες)