Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2021 – Που μπορείτε να τα δείτε

- Advertisement -

Αναρτήθηκαν στην ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας οι βαθμολογίες που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι των φετινών Πανελλήνιων εξετάσεων.

Ολοι οι υποψήφιοι των Πανελλήνιων μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους στη σελίδα https://results.it.minedu.gov.gr/.

Θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Φέτος, για πρώτη φορά, οι υποψήφιοι που ακολούθησαν τη σχετική διαδικασία θα ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους στις Πανελλήνιες μέσω SMS.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μιλώντας στο MEGA, αποκάλυψε νωρίτερα ότι πάνω από 70.000 υποψήφιοι θα μάθουν σήμερα τους βαθμούς των Πανελληνίων μέσω SMS.

 

ΕΟΔΥ: Ανοδική η τάση κρουσμάτων στην Π.Ε.Κορινθίας

Επίδαυρος: Υποδύθηκαν τους τεχνικούς ΔΕΗ και την λήστεψαν

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Κορινθία την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Ενας εναλλακτικός τρόπος ενυδάτωσης για όσους δεν πίνουν νερό!

Γ.Γκιώνης σε Π.Τατούλη: Εντός του έτους θα ξεκινήσει το “Open Mall”

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία στους νέους και νέες να ευχηθεί ο Αντρικος !!Ωραια και καλά ρε παιδιά με το να μορφωθούν και να προοδεύσουν όλοι οι νέοι αλλά δεν γίνετε να γίνουν και όλοι επιστήμονες και επιστημονισες !!Με το να σπουδάσουν όλοι πως θα απορροφηθούν όλοι σε δουλειές στο μέλλον !πριν συνεχίσω τις αμπελοφιλοσοφίες μου να πω ένα ανεκδοτακι σχετικο !Καλη ώρα σαν τα παιδιά που κοιτάζουν τα αποτελέσματα είναι δυο νέοι καισυζητούν !!που πέρασες εσυ ρωτάει ο ένας !Νομικη περασα εσυ ?Εγω οικονομικά περασα !Αααα μπράβο Ελπιζω να δουλεύουμε στην ίδια καφετέρια !!!Οι δικοί μας οι γονείς και εμεις η 50βαλε δεν γιναμε όλοι επιστήμονες και τελειώσαμε Την Παντιο και το Χαρβαρτ και Οξφόρδη !Κανουμε και άλλες δουλειές όπως του Αντρικού πχ που φτιάχνει ψωμί και γλυκά !Ομδικηγορος και ο οικονομολόγος θέλει να φάει ψωμί να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ να του φτιάξουν καμία βρύση αν έχει χαλάσει κλπ Δουλειές υπάρχουν και με καλά λεφτά αρκει να μην εισε τεμπελάκος !Αντρικος

  2. Οπωσδήποτε η μόρφωση δεν πρέπει απαραιτήτως να συνδεεται με τον εργασιακό χώρο. Η μόρφωση ανοίγει ορίζοντες και αποκτάει κανείς κριτική σκέψη. Το κυριότερο είναι πως μπορεί κανείς να επικοινωνεί με συνανθρώπους. Βλέπει κανείς άλλους εδώ παντελώς αγράμματους που ούτε ελληνικά μπορούν να γράψουν, ούτε να εκφράσουν σκέψεις, ούτε να κάνουν μια σωστή κρίση. Πρόβατα και ζώα έμειναν!

  3. Θα συμφωνήσω με τον φίλο η την φίλη 1954 και να προσθέσω ότι η μορφώση δεν συνδέεται και με τον χαρακτήρα του καθενός !!!πολλα η λίγα γράμματα να ξερεις δεν σε κάνουν καλό άνθρωπο !!!Τωρα υπάρχουν και οι μορφωμένοι οι σοβαροι και οι μορφωμένοι που παραμένουν «ζώα «!!Καταρχας ο μορφωμένος σέβεται όποιον έχει απέναντι του και δεν τον υποτιμά !!!Σεβασμο μπορεί να έχει και ένας αγράμματος !οΣΕΒΑΣΜΟΣ δεν διδάσκετε από οσο γνωρίζω ουτε στο λύκειο ουτε στο πανεπιστήμιο ουτε στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου !!Αυτα επίσης αγαπητέ φίλε η φίλη που μαθαινεις στην» ζωή « δεν διδάσκονται επίσης σε πανεπιστήμιο !!Εγω στη ζωή μου έχω μάθει να ξέρω και να έχω λίγα και καλά !Τα πολλά και τα άχρηστα δεν με ενδιαφέρουν !Την Καλησπερα μου και μην ασχοληστε και παρά πολύ με πράγματα που δεν έχουν καμία μεγάλη σημασία !!Αντρικος

  4. Τα αποτελέσματα βγήκαν. Καλή επιτυχία ευχόμαστε πάντα για ύστερα, όχι προηγούμενα θέματα. Μα ούτε καν αυτό έμαθες στην ζωή σου? Είναι σαν να σου εύχεται κανείς με το juve-οσφπ 7-1, καλή επιχυχία στο μεταξύ σας ματς. Πάει? Αλλά στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!!

  5. Σωστά, δεν είναι απαραίτητο να βγουν όλοι επιστήμονες, αν και σε λίγο κάποιες δουλειές θα εκλείψουν. Βιομηχανοποιημένα θα φτιάχνονται τα αρτοσκευάσματα και βιομηχανοποιημένα τα γλυκά. Αλλά το επάγγελμα του εκφορτωτού σίγουρα θα παραμείνει. Γερές πλάτες θέλει κανείς και προϋπηρεσία. Άλλοι τα έχουν και τα δύο, οπότε όλα καλά. Ανησυχία μηδέν. Η μόρφωση βοηθάει ανθρώπους να μην λένε βλακείες και να μην μπερδεύουν την Ραφαέλα Καρά με τη Μπέσυ Αργυράκη.

  6. Πολυ λιγα ομως, σε σημειο πεινας, σχεδον ψωμολυσσας. Αλλα η φτωχεια θελει καλοπεραση και φραπε ακομη και με μουντο και συννεφιασμενο με βροχερο καιρο😂😂😂

  7. Να κάνω μια εξαίρεση εδώ να απαντήσω στον πονηρό που μολιε είπε την μεγαλύτερη μπιπ που έχω ακούσει !Ποιες δουλειές θα εκλείψουν ρε βλάκα ??το βιομηχανοποιημένο ψωμί και γλυκο που λες δεν θέλει ανθρώπους να φτιαχτούν ?Εσυ επειδη εισε πολύ βλάκας στο ξαναλεω !Ρε δεν δουλεύω σε φούρνο στη Μαλακάσα !!!ποιος μπέρδεψε ρε εσυ την Ραφαέλα με την Μπεσυ Αργυράκη ?Το τραγούδι της Ραφαελας το έχει τραγουδήσει η Μπεσυ με Ελληνικό στίχο αυτο δεν είπα ρε φωστηρα !!Ρε να μην σε αφήσουν να αγιάσεις ο κάθε κομπλεξικός εδώ μέσα

  8. Kαλύτερα τα βιομηχανοποιημένα γλυκά και ψωμιά, ώστε να μην βάζει κανείς τα δάχτυλα λουκάνικα στην μύτη του και μετά ζυμώνει. Καλύτερα λοιπόν χειρονακτική εργασία μόνο με το κουβάλημα αλευροειδών. Fish and chips και sunbath στο beach. Γιατί τα αγγλικά δεν είναι τσουκαλικά.

  9. Say hello to my platan στα Τσιπριακα !αυτη η χειρωνακτική»εργασία σε έφαγε εσένα !Αντρικος

  10. Xαχαχα, απλά απίστευτος!!! Μου θυμίζει βενζινάδικο ο φιλαράκος. -Πόσον ανθρωποδιώκτη να βάλω? -Γέμισέ το, full. Πολλοί ενοχλείστε, αλλά εγώ τον κάνω πολύ χάζι, γιατί διασκεδάζω μαζί του κι ας έχει τα διπλάσια σχεδόν χρόνια μου το ανθρωπάκι, ας είναι καλά. Άλλωστε όλοι οι βασιλείς είχαν τους αρλεκίνους και τους πιερότους να τους διασκεδάζουν. Αφήστε τον να κάνει ό,τι ξέρει καλύτερα, έστω κι από χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog