Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Θρήνος στο Βέλο για την 26χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο. Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο φίλος της

- Advertisement -

Θρήνος στο Βέλο Κορινθίας από όπου καταγόταν η 26χρονη Γαρυφαλιά και βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο, ενώ είχε παει διακοπές με τον 30χρονο φίλο της.

Μουδιασμένη βεβαίως παρακολουθεί τόσο η Φολέγανδρος όσο και όλη η χώρα τις εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Η δήμαρχος του νησιού δήλωσε

«Ο νεαρός έχει παραδοθεί στην αστυνομία. Ο 30χρονος έγινε αντιληπτός από κάτοικο του νησιού και με ενημέρωσε και στη συνέχεια ενημέρωσα την αστυνομία. Ο νεαρός βρισκόταν σε βράχο στο σημείο που είχε βρεθεί το αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί μπόρεσαν να τον προσεγγίσουν μετά από μια ώρα ενώ στο σημείο βρισκόταν και σκάφος του Λιμενικού».

 

Είχε προηγηθεί ένας αγώνας δρόμου από λιμενικούς και αστυνομικούς  που προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον 30χρονο τα στοιχεία του οποίου βρήκαν μέσα από την τσάντα της άτυχης κοπέλας στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε τόσο η δική της αστυνομική ταυτότητα όσο και του φίλου της. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες μετά από ένα θρίλερ κατά το οποίο προσπαθούσαν να τον πείσουν να μην πέσει από έναν βράχο όπου απειλούσε να αυτοκτονήσει και να δώσει τέλος στη ζωή του.

Στον γιατρό, συνοδεία αστυνομικών, οδηγείται αυτή την ώρα ο 30χρονος σύντροφος της Γαρυφαλλιάς, που βρέθηκε νεκρή χθες να επιπλέει στη θάλασσα στη Φολέγανδρο. Ο άνδρας φαίνεται να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, είναι αφυδατωμένος και φοράει ακόμη το μαγιό του από χθες, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, ενώ από τη στιγμή που τον εντόπισαν οι αστυνομικοί δείχνει να βρίσκεται σε σύγχυση.

Αυτό που φαίνεται να προβληματίζει τις Αρχές είναι μία φράση που ψελλίζει συνεχώς ο 30χρονος, ότι “ήταν η κακιά η ώρα”. Τον 30χρονο βρήκαν άνδρες της Αστυνομίας και του Λιμενικού, κοντά στην περιοχή όπου είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητο της άτυχης 26χρονης, στη Λυγαριά. Το ζευγάρι, με καταγωγή από την Κορινθία, έκανε διακοπές με κάμπινγκ στη Φολέγανδρο τις τελευταίες ημέρες.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γνωστος αντιεξουσιαστης ο δραστης. Στρατο δεν ειχε παει. Αναρχικος ηταν. Να τον χαιρονται οι γονεις του, ποιος ξερει τι θα ειναι κι αυτοι. Επειδη καταγομαι απο Κορινθια, ηξερα οτι βγαζει πατριωτες. Αλλα φαινεται βγαζει και λιγους ανθελληνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog