Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Woody’s στο Λουτράκι σημαίνει… προσφορές & νοστιμιές στο σπίτι σας με ένα τηλέφωνο (video)

- Advertisement -

Χειροποίητα burgers ψημένα στα κάρβουνα με τυρί που λιώνει και απογειώνει τον ουρανίσκο σας.

Η ποιότητα, οι καλές τιμές αλλά και οι προσφορές του Woody’s στο Λουτράκι, έχουν καθιερώσει το κατάστημα στα αγαπημένα της πόλης !

Στην παραλία του Λουτρακίου με θέα τον Κορινθιακό απολαύστε ονειρεμένες γεύσεις, αν θέλετε να αράξετε στον καναπέ σας, δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στο 2744061605 για τις παραγγελίες σας !

Ευγενικός επιχειρηματίας ο κ. Βαγγέλης Ζέρβας, εξυπηρετικό το προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουν!

 

Δείτε ολόκληρο το μενού και προσφορές ΕΔΩ

 

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και ο Βαγγέλης ο Ζέρβας, για όσους ελάχιστους ντόπιους που ίσως δεν τον ξέρουν, θαυμάσιος και ντόμπρος άνθρωπος που τον εκτιμούν όλοι. Ούτε ανθρωποδιώκτη έχει, ούτε πήρε σβάρνα τα λιβάδια της Ευρώπης για να προκόψει. Εδώ, στον τόπο μας τα πέτυχε όλα.

  2. Aπό τα παλαιότερα και καλύτερα στο Λουτράκι μας. Αν υπήρχε τέτοιο φαγάδικο σε κανα χωριό εξωτερικού σαν κανα νιούπορτ, μιλάμε θα θησαύριζε. Θα έπαιζε χωρίς αντίπαλο στο πολύ χαλαρό!!

  3. Ρε εσεις 2358 και 2135 γιατί δεν είστε στο ΤΟΚΥΟ 2020 στους Ολυμπιακούς αγώνες ?Τη κάνανε Ολυμπιακό άθλημα την μπιπ ,αντε να μας φέρετε κανένα χρυσό metal 🥇φυσικα ο φίλος μου ο Βαγγέλης πρόκοψε και δούλεψε και δουλεύει και έχει από τα καλύτερα μαγαζιά στην πόλη !Αυτα να τα δουν κάτι τεμπέληδες που κάθονται στα καφενεία και τα ουζερί και φιλοσοφούν !!Οσο για να άνοιγε ένα woodys στο Νιουπορτ τον έχουμε συζητήσει με τον Βαγγέλη χρόνια πριν 😜😜Αντρικος

  4. Σοβαρός και έξυπνος επιχειρηματίας ο κυρ Βαγγέλης. Να πάει να ανοίξει εκεί στους ψωμόλυσσες μπέργκερ χάουζ? Με τι να τον πληρώνουν, με φρεσκοκομμένο χορτάρι? Και τι θα βόσκουν τα αρνιά μετα? Να λέμε και αλήθειες. Όποιος πεινάει, καρβέλια ονειρεύεται.

  5. Οι αλήθειες και οι λαλακιες έχουν μεγάλη διαφορά !Τωρα εσυ τις λαλακιες τις λες αλήθειες !Δεν γράφω ποιο πολλά γιατί 3 σχόλια μου έκοψαν !Εχω ποιο σημαντικά πράγματα να γράφω και να σχολιάζω από το να απαντάω σε βλάκες !Γιατι δεν εισε στο Τόκιο να πάρεις κανένα χρυσό μεταλλείο στην μπιπ !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog