Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

“Σε 1 Ώρα είσαι Εκεί” – Η outdoor καμπάνια του LTO στην Αθήνα!

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της υλοποίησης των Δράσεων Προβολής & Προώθησης του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων για το 2021, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου για πρώτη φορά υλοποίησε outdoor διαφημιστική καμπάνια στην Αθήνα.

Η υπαίθρια διαφήμιση αποτελεί έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο προβολής αφού παρέχει συνεχή παρουσία και συχνότητα του διαφημιστικού μηνύματος (σε 24ωρη βάση) ενώ παράλληλα αποτελεί το ιδανικό μέσο για λανσαρίσματα ή προβολή σε στοχευμένα σημεία ενδιαφέροντος.

Ειδικά για το 2021 και για να διατηρήσουμε και αυξήσουμε το μερίδιό μας στην αγορά των Αθηνών, προτείναμε και υλοποιήσαμε διαφημιστική προβολή σε επιλεγμένα bus shelters σε κεντρικά σημεία όπου μετακινούνται καθημερινά εκατομμύρια επιβάτες όπως το Σύνταγμα, η Πανεπιστημίου, η Λεωφόρος Συγγρού και άλλα παρεμφερή σημεία στην Αθήνα. Σε αυτά τα σημεία τοποθετήσαμε διαφημιστικά panels με απεικόνιση παραλιών και τοπίων ιδιαίτερου κάλλους του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων με το μήνυμα “Σε 1 ώρα είσαι εκεί” – γνωστοποιώντας ή απλά υπενθυμίζοντας στον Αθηναίο που περιμένει το λεωφορείο στη στάση ή σε αυτόν που περνάει με το αυτοκίνητό του ότι οι φυσικές ομορφιές του Δήμου μας που θυμίζουν νησί, βρίσκοντα μόλις σε 1 ώρα απόσταση από την Αθήνα.

Το πρόγραμμα outdoor θα διαρκέσει 15 ημέρες και υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων.

Δείγματα από την Outdoor Καμπάνια

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κομπλέ που λέει και ο φίλος του μπλογκ !!Με την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια ,ήρθε και ο κορονοιος μετά την κρίση και τα αλλά οικονομικά προβλήματα ,το Λουτρακι δεν το εκμεταλλεύτηκε οσο γινοταν περισσότερο !Σε μια ώρα εισε εκεί λέει το σποτ !!Και ο προαστιακός έπρεπε να είναι εδώ όχι ακόμα στο φτιάξιμο !!Τα χω γράψει μην τα ξαναγράφω !Οσοι δεν φτάνουν τα μισθα τους να πάνε σε κανένα νησάκι τάκα τάκα στο Λουτρακι που τους τα προσφέρει όλα !Και τις παραλίες μας έχουμε και τα καλά τα μαγαζιά για μάσες, καφε-μπαρ και καζίνο για καμία ρουλέτα και μπλακ Τζακ άμα λαχει !Το πρόβλημα όμως το έχουν οι δικοί μας που τους φταίνε όλα και τα βάφουν όλα μαύρα !!Να μην τα ξαναγράφω όλοι ξέρουμε τι μυαλά κυκλοφορούν στα μέρη μας !!Τωρα οσο αφορά τον Αντρικό εγώ κάνω λίγο περισοτερο από μια ώρα να έρθω εκεί αλλά θα έρθω !!Σε καμία 10ρια μέρες Αντρικος coming home που λέει και το τραγούδι !Να βάλετε τα χταποδακια να λιάζονται εκεί στα Στραβά 😜😜Αντρικος

  2. Του τα κόψατε του νταμαζάκου τα κυπελλάκια-μπρίκια-κομποσκοίνια κ.α…???Κρίμα έτσι τον καταλαβαίνει κάποιος…..Τι ….κουβαλά … Τώρα…δύσκολα Μιχαλάκο….!

  3. Ρε σου έχω πει να μην σχολιαζεις πιωμενος γιατί δεν βγάζουμε άκρη 😂😂😂🍶🍺🥃ποια είναι τα δύσκολα που κουβαλάω 😂😂

  4. Εμένα μου άρεσε πολύ το ειρήσθω εν παρόδω που είπε ο Τ.Ζ. Πού να τα καταλάβει τέτοια ελληνικά ο “σας παρακαλώ κάν’τε με παρέα”; Fish fingers ASDA value και ξερό ψωμί ο έρμος. Που χρόνος για ελληνικά?

  5. Φιλαράκι, είπαμε πως όλοι οι βασιλιάδες είχαν τους πιερότους και αρλεκίνους τους. Εμάς το μπλογκ έχει έναν που κάνει για 54 μαζί. Κι αντί να πούμε ευχαριστώ που μας διασκεδάζει, εμείς κλαιγόμαστε? Όχι κι έτσι. Μέγα λάθος μας!!!!

  6. Και εδώ η Χαρά μου έκοψε κάτι καλά σχόλια 😂😂Ρε εσυ αμπαλε τον έχεις κόψει τον Αντρικό τόσο καιρό να τρώει fish fingers 😂😂😂Ο 2056 μπερδεμένα μας τα λέει και αντί να τον ρωτήσω τι ομάδα είναι θα τον ρωτήσω ποτε θα πάρει ξανα η ομάδα του πρωτάθλημα !!Παοκ ΑΕΚ ΠΑΟ το ίδιο κάνει !Καλα αυτοι οι κακόμοιροι οι Αεκζηδες από Ιούλιο καναπέ 😂😂😂Αντε γεια μας κάτι λίγες μείνανε ειπαμε 🥃🍺

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog