Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έριξε γροθιά σε άλογο κι αποβλήθηκε (video)

- Advertisement -

Η προπονήτρια του μοντέρνου πεντάθλου κακοποίησε τον ίππο της, Ανίκα Σλέου κατά τη διάρκεια του χθεσινού τελικού των γυναικών στο μοντέρνο πένταθλο.

Ο «Saint Boy» έδειχνε να μην υπακούει την αναβάτρια, με τη Ράισνερ να προτρέπει τη Σλέου να χτυπήσει με δύναμη το άλογο της. Τελικά, όπως αποκάλυψε κάμερα ασφαλείας, η προπονήτρια το γρονθοκόπησε με την παγκόσμια ομοσπονδία να την αποβάλει με μαύρη κάρτα.

Η Σλέου φαίνεται να κλαίει κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της στην υπερπήδηση εμποδίων και τελικά να πέφτει, χάνοντας έτσι το προβάδισμα και την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο.

Όσο για τη Ράισνερ αποκλείστηκε από τη διοργάνωση, ενώ αναμένεται να χάσει και τη θέση της ως ομοσπονδιακή προπονήτρια. Επίσης, η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας έκανε λόγο για «ζημιά στην εικόνα του αθλήματος από τη Ράινερ».

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε και ιππασία θα κάνει ο Αντρικος για να σας ενημερώσω λιγάκι για την μπάλα ⚽🐎Κάπου είχα γράψει μια ανάλυση Αντρικου style για το ματς με την Λουγρομορες πως διαολο την λένε αυτήν την ομάδα,αλλά την έφαγε ο αστακός και αυτήν 😅😅Λοιπόν μην κάνουν χαρουλες οι αντιολυμπιακοι του μπλογκ Ο-3το ματσάκι και μετά έχουμε μάλλον την θρυλική Ρεινζερς. Δύσκολο ματσάκι οχι αγωνιστικά αλλά επειδή η Ρεινζερς είναι όνομα Σκωτζεζικη ομάδα Τζέραλντ κλπ. Να μου πεις αυτά δεν παίζουν μπάλα και όταν απέναντι έχεις τον Πρωταθλητή Ελλάδας τον Ολυμπιακό. Κάτσε να πάω μια βόλτα με το άλογο στην παραλία και συνεχίζουμε Αντρικος

  2. Αγαπητέ φίλε jole7, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις τελικά. Όποτε δίνεται πρόβλεψη, καταλήγει το πράγμα σε δράμα. Δεν ξαναδίνω πρόβλεψη, λέει ο “προφήτης”, έδωσε όμως πάλι σκορ, δεν άντεξε στον πειρασμό. Και ορίστε… Κι ύστερα λέει, δεν το’χει. Αμ τοοοοο’χει…..τοοοοοο’χει…

  3. Μιας και ειναι αθλητικη η αναρτηση, εγω θα σταθω λιγο στο σημεριμο ματς. Ο ολυμπιακος μπορει να εχασε σημερα απο την διαιτησια, αλλα κερδισε εναν μεγαλο παιχτη. Ο λαλας εδειξε πως δεν παιρνει μελισσα απο τον χωρο του, μεγαλη μεταγραφη, έβαλε και τη γκολαρα στα πεναλτυ. Αυτη η ομαδα εχει μελλον και μπορει να προσθεσει κι αλλα αστερια στην δανελα, διπλα σε αυτα που της κιτρινισε σημερα ολη η λουγκοντορετς. Πατριδα, θρησκεια, θυρα με τα τρια. Παμε καλα, κοιταζουμε μπροστα τον κοκκινο δρακο!

  4. Το μόνο που θα θυμαμε από το χτεσινό ματσάκι θα είναι η ποικιλία κρατικών που φάγαμε με την παρέα μου στο Αχιλλειον Grill! Η ομάδα με πολλά ατομικά λάθη ο Μαρτινς δεν του βγήκαν αυτά που περίμενε και την πατήσαμε. Για μένα καλύτερα θα είμαστε στο Ευροπα λιγκ. Το Τζαμπιον λινγκ είναι για χρήμα και δόξα και αν θέλεις να κοντράρει τα θηρία θέλεις χρήμα. Δεχτή η χασούρα από τους αντιολυμπιακους αλλά να κοιτούν τα χάλια τους φταίνε και οι άλλοι για την γενική κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου Αντρικος

  5. Χθες η φωτιά στην Γορτυνία έκαψε δυστυχώς και τον ολυμπιακό που πάλεψε επί 120′ με όλες του τις δυνάμεις, κοίταξε στα μάτια την λουγκοντόρετς χωρίς να την φοβηθεί, κατέθεσε ψυχή αγωνιζόμενος στο Χουβεφάρμα, σε μια καυτή έδρα, το επωνομαζόμενο Νόου Καμπ των βαλκανίων, αλλά έπεσε με ψηλά το κεφάλι, προδόθηκε από την διαιτησία, τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, την κόπωση του ταξιδιού μέχρι τη βουλγαρία και από την γκαντεμιά κάποιων που μόλις δίνουν πρόβλεψη, είναι σαν να βάζουν ταφόπλακα στην ομάδα που πλέον έδωσε και στη λουγκοντόρετς να κλειδιά του εξοχικού. Η επιστροφή πάντως με το noor-1 θα είναι ευχάριστη, που φρέσκος θαλασσινός αέρας θα χτυπήσει τον δεινό σκόρερ ελ αραμπί και την παρέα του..

  6. Εγώ πάντως θα σου έλεγα Μήτσο να σταματήσεις την καζούρα, γιατί αν η ομάδα έπαιζε με Καζναφέρη ή Σπάθα ή Θωμά Μητρόπουλο, είχε καπαρωμένη την πρόκριση. Και θα σου δώσω και μια συμβουλή. Ρίξε κι εσύ λίγο τους τόνους. Φιλικά, την καλημέρα μου, Μήτσος

  7. O παραφουσκωμένος Βαγγέλας είπε πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να βγουν πάλι νικητές στο τέλος. Αυτό μεταφραζεται, όπως γνωρίζει και κάθε πωλητής fish and chips, σε: Άμεση πρόσληψη του Τομ Μητρό και έξτρα διαφήμιση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσω του Mega και των εφημερίδων για να σιγουράρει.

  8. 2-0 και πίσω για guinness και fish and chips οι Ιρλανδοί, γιατί ο Ραζβάν δεν είναι τόσο φιλόξενος σαν την ιβηρική μαριονέτα ώστε να δίνει κλειδιά σε άλλους για να έχουν και εξοχική κατοικία στην Ελλάδα και να μπαινοβγαίνουν όποτε έχουν κέφι και όρεξη. Nooooooooorrrrrrr unooooooooo!

  9. Ήμουν αεροδρόμιο όταν αναχωρούσε η ομάδα του ολυμπιακού για Βουλγαρία. Και πέρασε από μπροστά μου ο Χασάν. Και φώναξα: Χασάν, μαμ μαμ everybody”. Και ο Χασάν γύρισε με κοίταξε και χαμογέλασε. Είναι τρελαμένος ολυμπιακός μιλάμε!

  10. Αντε πάλι τα ίδια με τα σχόλια. Μάλλον δεν τα στέλνω καλά. Πάντως θα παραδεχτώ ότι τα σχόλια σας έχουν αρκετό γούστο χιούμορ και σίγουρα νομίζετε ότι θα κάνετε χασούρα στον Αντρικο 😅😅Ρε ο Αντρικος έχει περάσει πέτρινα χρόνια με ότι αυτό σημαίνει και θα μασησω επειδή δεν περάσαμε στο Τσου λου?? 😅😅Εδώ γελάμε. Λοιπόν θα σας πω τι μου είπε ο πρόεδρος ο Βαγκελας. Αντρέα μου λέει φέτος τα πράγματα είναι ζόρικα στην Ευρώπη. Να βγούμε ας πούμε 3τος σε όμιλο του Τσου λου που ανάλογα το γκρουπ δεν είναι και σίγουρο με τα νέα κόλπα πιέζεις πλειοφ με τον δεύτερο που Ευροπα λιγκ. Στο Ευροπα λιγκ υπάρχουν ομαδαρες και το βλέπουμε στα γκρουπ που βγήκαν. Για αυτό λέω να πω του Μαρτινς να παίξουμε Ευροπα αντί για Τσου λου. Τώρα 30 μιλιον να χάσω στα πα@@@ια μου. Και εγώ μαζί σου πρόεδρε του λέω. Με την ομάδα που έχουμε μπορούμε περισσότερα στο Ευροπα αν και η κληρώσεις όπως είδαμε ήταν δύσκολες. Αυτά Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog