Στην πρώτη φάση των δράσεων οδικής ασφάλειας «Road Safety» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, συμμετείχε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης Γιωργος Γκιωνης.

Ο Δήμαρχος είχε την τιμή να συνομιλήσει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού & Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του EKO Acropolis Rally 2021 κ. Λευτέρης Αυγενάκης, τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου FIA και Ειδικό Εντεταλμένο του Γ.Γ. του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια κ. Jean Todt, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος κ. Δημήτρη Μιχελακάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Άννα Καλογεροπούλου Anna Kalogeropoulou Kalas και να ανταλλάξουν απόψεις για την οδική ασφάλεια και τις υποδομές που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο Ζάππειο Μέγαρο από το Υφυπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με τη Motorsport Greece, τη χορηγία της ΕΚΟ, της Νέας Οδού – Κεντρικής Οδού και τη βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.
——-
Το πρόγραμμα προώθησης καλών πρακτικών και μηνυμάτων οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς βασίζεται στην παγκόσμια καμπάνια της FIA #3.500lives και έχει ως στόχο τον περιορισμό των ανθρώπινων απωλειών σε τροχαία δυστυχήματα, που φτάνουν παγκοσμίως τις 3.500 ανά 24ωρο -δηλαδή τουλάχιστον δύο άνθρωποι κάθε λεπτό.
Οι δράσεις «Road Safety» θα συνεχιστούν σε όλη τη χώρα με τη στήριξη της αθλητικής οικογένειας.

 

 

Αποφάσεις της Οικ.Επιτροπής της Περιφέρειας για το επαρχιακό δίκτυο στο Λουτράκι και άλλες περιοχές

Κορονοϊός: Τα κρούσματα στην Κορινθία σήμερα 9/9/2021

Aυτές είναι οι ειδικότητες του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Κορίνθου-Λουτρακίου

Λουτράκι: Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Συμφωνικό έργο “Η Μάχη της Περαχώρας” διοργανώνει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων”