Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στο Ζάππειο ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης για την οδική ασφάλεια του Ράλλυ Ακρόπολις (φωτο)

- Advertisement -

Στην πρώτη φάση των δράσεων οδικής ασφάλειας «Road Safety» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, συμμετείχε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης Γιωργος Γκιωνης.

Ο Δήμαρχος είχε την τιμή να συνομιλήσει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού & Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του EKO Acropolis Rally 2021 κ. Λευτέρης Αυγενάκης, τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου FIA και Ειδικό Εντεταλμένο του Γ.Γ. του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια κ. Jean Todt, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος κ. Δημήτρη Μιχελακάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Άννα Καλογεροπούλου Anna Kalogeropoulou Kalas και να ανταλλάξουν απόψεις για την οδική ασφάλεια και τις υποδομές που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο Ζάππειο Μέγαρο από το Υφυπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με τη Motorsport Greece, τη χορηγία της ΕΚΟ, της Νέας Οδού – Κεντρικής Οδού και τη βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.
——-
Το πρόγραμμα προώθησης καλών πρακτικών και μηνυμάτων οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς βασίζεται στην παγκόσμια καμπάνια της FIA #3.500lives και έχει ως στόχο τον περιορισμό των ανθρώπινων απωλειών σε τροχαία δυστυχήματα, που φτάνουν παγκοσμίως τις 3.500 ανά 24ωρο -δηλαδή τουλάχιστον δύο άνθρωποι κάθε λεπτό.
Οι δράσεις «Road Safety» θα συνεχιστούν σε όλη τη χώρα με τη στήριξη της αθλητικής οικογένειας.

 

 

Αποφάσεις της Οικ.Επιτροπής της Περιφέρειας για το επαρχιακό δίκτυο στο Λουτράκι και άλλες περιοχές

Κορονοϊός: Τα κρούσματα στην Κορινθία σήμερα 9/9/2021

Aυτές είναι οι ειδικότητες του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Κορίνθου-Λουτρακίου

Λουτράκι: Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Συμφωνικό έργο “Η Μάχη της Περαχώρας” διοργανώνει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων”

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι οδική ασφάλεια οταν είναι παρόν ο Κουλης !!Στο φέισμπουκ γίνετε χαμός με τον Κουλη στην εκκίνηση του ραλλυ με το αμάξι που ήταν στην φώτογραφια μετά στουκαρισε σε δέντρα 😜😜Σοβαρά !ειναι η φωτογραφία ένα Τογιότα με τον Κουλη με την σημαία να δίνει την εναρξει και το αυτοκίνητο είχε “ατύχημα «😜😜Αύριο παντως ανεβαίνει στην Σαλονικα για την έκθεση Θεσσαλονίκης !!,5000 αστυνομικοί λέει ειδικές δυνάμεις, πυροσβεστικά, drones ,!Καπου το πράγμα έχει ξεφύγει γενικά !!!Αντε γεια μας καλή εβδομάδα γιατί Δευτερα θα το δείτε το σχόλιο !!weekend το loutrakiblog είναι κλειστά Αντρικος και ραλλιαρης 🏎🚘

  2. αντε μπας και μαθει οτι οταν οδηγουμε δικυκλο πρεπει να φοραμε απαραιτητα κρανος ! και να μαθει να βγαζει την τροχαια εξω να γραφει της κυριες και τους κυριους χωρις κρανος και 3 καβαλα . αντε δημαρχε αντε επιτελους παρε πρωτοβουλιες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog