Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Α.Ο.Λ.: Εκκίνηση πρωταθλήματος με Σαρωνικό Γαλατακίου στο Θώδειο Στάδιο

- Advertisement -

Ξεκινά σήμερα το Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ. Στην πρώτη αγωνιστική υποδεχόμαστε τον Σαρωνικό Γαλατακίου. Ο αγώνα θα διεξαχθεί κατ’ εξαίρεση στις 19:00 στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου, λόγω τέλεσης αγώνων στίβου.

Ο Α.Ο. Λουτράκι, έχει λάβει καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα άθλησης για τον περιορισμό της μετάδοσης της COVID-19, όπως αυτά έχουν κοινοποιηθεί προς τον σύλλογο από τις αρμόδιες αρχές. Ευχή και προσπάθεια όλων (αθλητών, προπονητών και διοίκησης) είναι η συνέχιση της άθλησης και της ομαλής διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Ως προς το παραπάνω υπενθυμίζουμε στους φίλους της ομάδας μας που θα θέλουν μετά από την πολύμηνη διακοπή να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ότι η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο σε όσους διαθέτουν Πιστοποιητικό Νόσησης ή Πιστοποιητικό Εμβολιασμού. Επιπλέον κατά την παραμονή τους στις κερκίδες του γηπέδου, θα πρέπει να τηρούνται οι σχετικές αποστάσεις ασφαλείας.

Επιθυμία όλων μας είναι να βγαίνουμε νικητές και στους ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά και στον κρίσιμο τομέα της υγείας!

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία στον ΑΟΛ !Καλη ποδοσφαιρικη χρόνια και να πετύχουν η διοίκηση και οι παίχτες τους στόχους που έχουν βάλει για φέτος 🤞🏆Τώρα εγώ γράφω σχόλια το ποτε θα περάσουν ένας θεός ξέρει η μια θεα καλύτερα που λέει και ο φίλος μας ο ΤΖ 😜😜για την Χαρουλα μας !!Στα δικά μας Λοιπον !Εχουν πέσει όλοι επάνω στο διπλό της Παναθας σήμερα στα Ιωάννινα 😜😜Μεχρι και το στοίχημα πληρώνει λέει καλά το 2πλο !!Αφου πληρώνει καλά το στοίχημα σημαίνει ότι δεν είναι σίγουρο !!Για εμένα θα αρπάξει 2 γκολ η Παναθα σημερις και δεν το λέω οπαδικα !!Αυτο μας ελειπε να ενδιαφέρομαι τι θα κάνει η Παναθα με τα Γιάννενα !Ειπαμε φέτος θα δώσουμε αβάντζο να έχει ενδιαφέρον τουλαχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα το πρωτάθλημα !!Αυτα μην τα γράφω και τζαμπα τα κείμενα μου 😜😜Καλό Σαββατοκύριακο Αντρικος

  2. Νίκη για τον ΑΟΛ στα χασομέρια του ματς από ότι είδα σε αναρτήσεις στο φειμπουκ !!Να πούμε εδώ μπράβο γιατί ήταν και πρεμιέρα και στις πρεμιέρες γίνονται και εκπλήξεις !Τωρα που είπα εκπλήξεις να γράψω ένα σχόλιο που δεν έχει περάσει σε άλλο άρθρο !Ας το ξαναγράψω εδώ μηπως ήταν άλλος λόγος που δεν πέρναγε η τεχνικός λόγος 🤔😉😜Ξέρει κανείς να μας πει ποσο δίνει στο στοίχημα να το σηκώσει ο Βολος ??Να δω τον Μπέο με το πατίνι να γυρνάει το Βόλο με την κούπα και να φωνάζουν Νάτος Νάτος ο πρωταθλητής 😂😂🛴😂Έχετε δει τον Αχχιλεα με το πατίνι 🛴😂Κάτι κακίες γλώσσες λένε ότι τον πέρνει τηλέφωνο ο Αλαφούζος για το ματς της Κυριακής !!Αυτο το σχόλιο για τον Μπέο περίπου και δεν το είδα να περνάει 🤔🤔Αντρικος καλή εβδομάδα !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog