Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Nίκος Σταυρέλης: Δυστυχώς τα συμφέροντα εξακολουθούν να διοικούν το δήμο

- Advertisement -

Στο Δημοτικό Συμβούλιο γίνανε περίεργα πράγματα. Είχαμε την ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης ενός ακόμα δημοτικού συμβούλου του Βασίλη Ταγαρά από την παράταξη του κ. Πνευματικού και μέχρι εκεί θεωρείται ότι δεν υπάρχει θέμα.

Στη συνέχεια όμως ο πρώην Δήμαρχος κ. Πνευματικός ανέφερε συγκεκριμένες αιτιάσεις για την αποχώρηση του κ. Ταγαρά με κυριότερο ότι έγινε κατόπιν έντονων πιέσεων συγκεκριμένου επιχειρηματία της Κορίνθου και ουσιαστικά ένταξης στο πολιτικό δυναμικό του Δημάρχου κ. Νανόπουλου ως νέου Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής.

Βέβαια ο κ. Ταγαράς είπε και κάτι που αφορούσε την παράταξή μας. Τους λόγους για τους οποίους ο κ. Πνευματικός προσπαθούσε να τον πείσει να ξανακατέβει στις εκλογές είναι ότι ήθελε να κάνει ζημιά σε κάποιο συγκεκριμένο υποψήφιο. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Γυρίζω σελίδα μετά από αυτά και μετά από την τοποθέτηση για τον επιχειρηματία και μόνο γι  αυτό, για τα άλλα δεν μας ενδιαφέρουν ως παράταξη είπα το εξής.

Λυπάμαι πολύ για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Κορινθίων.

Από την άλλη χαίρομαι που επιβεβαιώνομαι για τον αγώνα που έκανα προεκλογικά ενάντια στα συμφέροντα που λειτουργούσαν σε βάρος του Δήμου, αλλά και μετεκλογικά τα έχω πει με την παρούσα Δημοτική Αρχή γι αυτά που γίνονται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ότι έλεγα πριν τα λέω και τώρα. Χαίρομαι που ο πρώην δήμαρχος αναγνωρίζει τις παρεμβάσεις αυτές και όπως ανέφερε χώρισαν και οι δρόμοι τους με τον πρώην φίλο του.

Αυτά όμως είναι λυπηρά φαινόμενα και πρέπει να απασχολήσουν όλη την κορινθιακή κοινωνία.

Ποιος διοικεί τελικά την πόλη, όπως ανέφερα στο Δημοτικό Συμβούλιο να παίρνει δημοτικούς συμβούλους από μία παράταξη και να τους εντάσσει σε μία άλλη, και  δεν είναι μόνον ο κ. Ταγαράς, θα δείτε στη πορεία και άλλα πράγματα.

Είναι φαινόμενα τα οποία δεν τιμούν την Κόρινθο, δεν έχουν προηγούμενο στην Κόρινθο και όπως ανέφερα χαρακτηριστικά, αν δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα κ. Δήμαρχε και έχετε πολιτική ευθιξία στείλτε αύριο το πρωί το video στον εισαγγελέα και εδώ είμαστε να πάμε να καταθέσουμε τι συμβαίνει με τα επιχειρηματικά συμφέροντα στο Δήμο Κορινθίων.

                  ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

               ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                   ΚΟΡΙΝΘΟΣ 17/09/2021

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog