Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Φάρμα Μητσόπουλος αποσύρει την παρτίδα μπιφτεκιών με σαλμονέλα

- Advertisement -

Η Φάρμα Μητσόπουλος ανακοινώνει ότι έχει προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες απόσυρσης της παρτίδας «THE BURGER Μπιφτέκι πουλερικών με κακάο, κουρκουμά & πιπερόριζα» με αριθμό παρτίδας L210720, συμμορφούμενη στην σχετική απόφαση του ΕΦΕΤ.

Παρακαλεί επίσης τους καταναλωτές, που τυχόν έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Στο συγκεκριμένο προϊόν έγιναν όλες οι ενδεδειγμένες μικροβιολογικές αναλύσεις, οι οποίες ήταν αρνητικές και το γεγονός ότι μόνο ένα από τα δείγματα βρέθηκε θετικό, κινείται στα όρια των στατιστικών πιθανοτήτων.

Η Φάρμα Μητσόπουλος χρησιμοποιεί τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής και ελέγχου και παρακολουθεί όλες τις νέες τάσεις και εξελίξεις για την υγιεινή και την ασφάλεια των προϊόντων της. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα (ISO 9001:2015, ISO 22000:2018, ISO 22005:2007, ISO 45001:2018, FSSC 22000, IFS και HALAL) και διενεργεί περισσότερες από 60 αναλύσεις πρώτων υλών και προϊόντων κάθε εβδομάδα.

Η σημερινή εξέλιξη υπογραμμίζει τη σημασία της διαρκούς επαγρύπνησης και η Φάρμα Μητσόπουλος θα επεκτείνει, αυστηροποιήσει και εντατικοποιήσει με το τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου τους ελέγχους πρώτων υλών, προϊόντων και προμηθευτών, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια συμβάντα.

 

Ανάκληση παρτίδας συσκευασμένων μπιφτεκιών από τον ΕΦΕΤ.

Ο ΕΦΕΤ προχωρά στην ανάκληση μπιφτεκιού πουλερικών καθώς εντοπίστηκε παθογόνο βακτήριο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Φορέα, ανακαλείται το προϊόν.

«Φάρμα Μητσόπουλος The Burger Μπιφτέκι Κοτόπουλο με κακάο, κουρκουμά και πιπερόριζα», με αριθμό παρτίδας L210720 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 20-07-2022, καθαρού βάρους 2 X 180 γρ.

Κατά τον δειγματοληπτικό έλεγχο που έγινε στο εν λόγω προϊόν βρέθηκε θετικό στο παθογόνο βακτήριο Salmonella spp.

Ο ΕΦΕΤ έχει ζητήσει την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας και είναι ήδη σε εξέλιξη σχετικοί έλεγχοι.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να οριστε, δυστυχως ολο τετοια “σαπακια”, αναγκαζομαι και τρωω!! Η αληθεια ειναι οτι τα τελευταια χρονακια εχω φαει στη ζωη μου ενα καρο σαλμονελες!!! Ενας Θεος ξερει μοναχα, το ποσες τοξικες ουσιες, αλλα και καρκινους εχω “βαλει” μεσα μου!! Και ολα αυτα γιατι ειμαι της φιλοσοφιας, της αποψεως, καθως επισης και του δογματος, πως τις γυναικες μας, θα πρεπει να τις εχουμε Αρχοντισσες, Κυριες και Βασιλισσες και ουχι και σε καμια των περιπτωσεων, δουλες, υπηρετριες και μαγειρισσες!!! Συμφωνειτε, ως προς τουτο, κυριες μου?!! Τ.Ζ.

  2. Δυστυχως, απο τον καιρο που παντρευτηκα, ολο τετοιες “σαβουρες” και “σαπακια”, αναγκαζομαι συχνα, πυκνα να τρωω και συνεπως, καθως και εκ των πραγματων θα εχουν σωρευθει μεσα μου ενα καρο, τοξικες ουσιες, σαλμονελες και καρκινοι!! Οπως και αρκετοι αλλοι αντρες, ετσι και εγω “πληρωνω”, βλεπετε, το τιμημα ενος δογματος το οποιο μας λεει πως τις γυναικες μας επιβαλεται και πρεπει να τις εχουμε “Κυριες του σπιτιου”, “Αρχοντισσες” και “Βασιλισσες”, και ουχι και σε καμια των περιπτωσεων, “δουλες”, “υπηρετριες” και “μαγειρισσες”!!! Τι λετε, συμφωνειτε, ως προς ετουτο, αγαπητες κυριες μου?!! Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog