Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαθητές απειλούσαν και κούρεψαν 15χρονη συμμαθήτρια τους

- Advertisement -

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο ΕΠΑΛ Κερατσινίου, όταν μία μαθήτρια κουρεύτηκε χωρίς τη θέλησή της από μία συμμαθήτριά της.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, καθώς υπήρξε συμπλοκή και χρειαστεί να επέμβει η αστυνομία. Την καταγγελία έκανε η μητέρα της ανήλικης στο «T Live», η οποία ήταν εξαγριωμένη με την κατάσταση.

«Το παιδί είχε προβλήματα. Της έστελναν απειλητικά μηνύματα που της έλεγαν ότι πρέπει να έχει μαχαίρι μαζί της, γιατί “θα σε σκοτώσουμε στο ξύλο’’. Την επόμενη μέρα, μία κοπέλα πήρε ψαλίδι και της έκοψε τα μαλλιά» δήλωσε η μητέρα της 15χρονης.

Μάλιστα, τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της κοπέλας πήγαν στο σχολείο για να ζητήσουν εξηγήσεις για την αδελφή του. Ωστόσο, μαθητές καταγγέλλουν πως ο ένας από αυτούς απείλησε τα παιδιά που ενοχλούσαν την 15χρονη.

Στο σημείο μετέβη η αστυνομία προκειμένου να μην υπάρξει περισσότερη ένταση. Οι καθηγητές φαίνεται πως προσπάθησαν να σταματήσουν τον αδερφό της κοπέλας που ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Τα παιδιά που ενεπλάκησαν στο περιστατικό οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog