Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώνεται η διαγωνιστική διαδικασία για τους Καταρράκτες, έργο ύψους 1,5 εκ. ευρώ

- Advertisement -

Από έγκυρες πληροφορίες του Loutrakiblog.gr , φαίνεται ότι σύντομα ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός και θα δοθούν οι απατραίτητες εγκρίσεις για την αποκατάσταση των βραχοπτώσεων των καταρρακτών.

Πρόκειταινγια το  έργο «Αποκατάσταση βραχοπτώσεων για την άρση επικινδυνότητας του οδικού δικτύου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων» που είχε πληγεί από τις έντονες βροχοπτώσεις  του Μαρτίου 2017 και του Σεπτεμβρίου 2018, συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000,00€.

Μια πολύ θετική εξέλιξη για τον Δήμο μας, αφού η εν λόγω παρέμβαση στο οδικό δίκτυο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στο σημείο «Καταρράκτες», κρίνεται απολύτως απαραίτητη καθώς η αποκατάσταση των βραχοπτώσεων -του κατολισθητικού φαινομένου- λόγω και της αστάθειας των πρανών στην ευρύτερη περιοχή είναι δύσκολη και επιτακτική.

Με την ολοκλήρωση του έργου, αφ΄ενός  θα δημιουργηθεί ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για κατοίκους και διερχόμενους οδηγούς, αφ΄ετέρου θα τεθούν οι βάσεις για την επαναλειτουργία του αναψυκτηρίου στους Καταρράκτες».

Επιτέλους να ξαναπάρει ζωή ένα από τα τοπόσημα της πόλης του Λουτρακίου!

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog