Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Ατλέτικο έκανε… πλάκα στην Μπαρτσελόνα

- Advertisement -

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι της ημέρας στη LaLiga, το οποίο, βέβαια, μόνο… ντέρμπι δεν ήταν!

Οι γηπεδούχοι με ηγέτη τον πρώην «μπλαουγκράνα», Λουίς Σουάρες πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Κούμαν που για ακόμα ένα παιχνίδι είχε θλιβερή εικόνα. Είναι ξεκάθαρο ότι η απογοήτευση έχει κυριεύσει τους Καταλανούς, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι πήραν το «τρίποντο» παίζοντας σε ρυθμούς… προπόνησης.

Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη νικήτρια (1-0) στο ντέρμπι του Πιεμόντε κόντρα στην Τορίνο, δείχνοντας ότι έχει βρει τον δρόμο προς τις επιτυχίες! Η «Μεγάλη Κυρία» για ακόμη μια φορά δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό, αλλά πήρε το «τρίποντο» στο Ολίμπικο της πόλης, χάρη σε γκολ του Μάνουελ Λοκατέλι, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Όπως φαίνεται έπιασε τόπο η… viral κίνηση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος κατάφερε να «ξυπνήσει» τους παίκτες του.

Η Ίντερ με ψυχή πρωταθλήτριας απέδρασε (2-1) με το «τρίποντο» από την έδρα της Σασουόλο, μολονότι βρέθηκε να χάνει από τους γηπεδούχους. Κάπως έτσι απέφυγε τη δεύτερη συνεχόμενη απώλεια της και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής.

Η μαχητική Μπράιτον έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι ότι είναι ικανή για μεγάλα πράγματα φέτος! Οι «γλάροι» έβαλαν φρένο στην Άρσεναλ, καθώς απέσπασαν 0-0 και συμπλήρωσαν τέσσερις αγώνες δίχως ήττα (2-2-0). Από την άλλη, οι «κανονιέρηδες» δεν μπόρεσαν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους στα τέσσερα ματς. Η Σαουθάμπτον έφερε στα… όρια της την Τσέλσι, η οποία, πάντως, κατάφερε να πάρει τη νίκη. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ προηγήθηκε νωρίς αλλά χρειάστηκε να κοπιάσει πολύ για να μπορέσει να κάμψει με 3-1 των «Αγίων».

Δεν μπορεί να συνέλθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είχε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας απώλεια. Αυτή τη φορά ήταν η Έβερτον που της έβαλε… φρένο καθώς απέσπασε 1-1 στο Old Trafford. Μάλιστα, οι «κόκκινοι διάβολοι» απέφυγαν την ήττα ελέω VAR. Τον πρώτο της βαθμό στην Premier League πανηγύρισε η Νόριτς, η οποία έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Μπέρνλι. Ο Δημήτρης Γιαννούλης ξεκίνησε βασικός, ενώ ο Χρήστος Τζόλης έμεινε στον πάγκο για τα «καναρίνια». Σεφτέ στα «τρίποντα» για τη Λιντς, η οποία «λύγισε» 1-0 τη Γουότφορντ.

Μολονότι αγωνίστηκε χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ, η Ντόρτμουντ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στην Bundesliga, καθώς νίκησε 2-1 την Άουγκσμπουργκ. Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Γκλάντμπαχ, η οποία νίκησε 3-1 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, ενώ η Κωνσταντίνος Μαυροπάνος πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στο 3-1 της Στουτγκάρδης επί της Χόφενχαϊμ. Μέσα σε οκτώ λεπτά (70’-78’), η Λειψία μετέτρεψε ένα αγχωτικό ματς σε… περίπατο κι επικράτησε 3-0 της Μπόχουμ των Βασίλη Λαμπρόπουλου και Κώστα Σταφυλίδη.

πηγη

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με πετσοκοψατε κανονικά τώρα 😜Με ένα άρθρο μας εμημερωσατε για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είδα το άρθρο και λέω τι το βάλανε τώρα αυτό το άρθρο αλλά μπαίνοντας να το διαβάσω το βρήκα ακρος ενημερωτικό όχι για εμένα φυσικά για τους υπόλοιπους σχολιαστας 😜😜Αυτά τα παραπλανιτικα σου ρε Χαρά 😂😂Μην ξεχάσετε αύριο να βάλετε για το ντέρμπι και το αποτέλεσμα. Δύο σε ένα! Αντε γειά μας

  2. Αυτήν την εβδομάδα δεν υπάρχουν παιχνίδια λόγο υποχρεώσεων την Εθνικής μας ομάδας !!Οπως γίνετε συνηθως σε τέτοιες διακοπές οι ομάδες ξεκουράζονται ,όσες είναι κουρασμένες ,δουλεύουν στις ατέλειες που έχουν ,αν έχουν ατέλειες ,και τα γνωστά !!Στην κατηγορία αυτή θα βάλω και την ομάδα του θρύλου !!και κουρασμένος και ατελειες έχει αλλά έχουν μείνει 9 παίχτες στον Πένδρο να τους ξεκουράσει και να διορθώσει τις ατελειες !Οι άλλοι που είναι στις εθνικές τους ομάδες ουτε θα ξεκουραστούν ουτε θα δουλέψουν στις ατελειες που έχουν !Οπως καταλαβαινετε ο Ολυμπιακός έχει και τους περισοτερους διεθνείς από όλες τις άλλες ομάδες !!Αντρικος

  3. Εσυ 2133 να πάρεις μια μπαλα να την βράσεις να πάρεις μυρωδιά 😂😂Με «πετσοκόψατε «που είπα για το μπλογκ ήταν που παραπονιέμαι για τα αθλητικά και το άρθρο αυτο αν και παραπλανητικό λόγο Μπαρτσελονα για να τραβήξει την προσοχη μας ,μπαίνοντας μέσα βλέπεις να γράφει για τα big Leagues στην Ευρώπη !!Ο Αντρεας τα μπράβο τα λέει δεν τα λυπάτε !!Απογευματακι Πέμπτης στην θρυλική Ουαλλια και ακούγοντας τις «δυο Λέρες «στο ράδιο θυμήθηκα να γράψω για κάτι που περασε μέχρι στιγμής στα ψιλα γράμματα στα μίντια !!Το κατάλαβαν εκεί στις Φιφες και ουεφες για το οφσάιντ του εκατοστού !Τα οφασαιντ του ένα δυο πόντων θα είναι υπέρ του επιθετικού πλέον για το καλό του football 🥅 ⚽️Τα φωνάζει από την Αρχή ο Αντρικος ότι χάνετε η ουσία οταν περνεις την μεζούρα και μετράς ποσο εξέχει ο Σέντερ φορ !Αντε γεια μας υγεία σε όλους και όλες στο μπλογκ

  4. Έστειλα κατά λάθος το σχόλιο χωρίς να το τελειώσω 🙄🙄Έλεγα λοιπόν ότι αγόρασαν την Newcastle ένας πρίγκιπας 50 φορές λέει ποιο πλούσιο από αυτόν της Σιτυ. Και λέω εγώ τώρα μήπως τότε με τον πρίγκιπα του Τσακα😂😂κάνανε “μπιπ” οι παναθες? Για μένα έπρεπε να το ρισκάρουν οι βαζελες. Αυτοί εκεί κάτω στις αραβικές χώρες η καμηλιερηδες θα είναι η πρίγκιπες. Είδαν το Τσακα μάλλον λίγο ύποπτο κσι σου λέει κάτσε μην πάθουμε κανα νέο στραπάτσο. Και μείνανε με τον Αφραγκουζο και ζήσαμε εμείς καλά και εσείς καλύτερα. Αύριο θα σας ρίξω και γισ την βόμβα με το Μαρτινς που έρχετε στο νησί πρώτα ο Θεός το καλοκαίρι 😮😮😮

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog