Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ανακοίνωση του Σύριζα για τη διαγραφή Μπογδάνου

- Advertisement -

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του σχολιάζει τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Με καθυστέρηση δύο εβδομάδων ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε να διαγράψει από την Κ.Ο. του κόμματός του τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αφού πρώτα τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα ο κ. Δένδιας.

Η φασιστική και αποτρόπαια δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα νηπίων μεταναστών δεν ήταν ικανή, μέχρι που ο Μπογδάνος άγγιξε και το περιβάλλον του ίδιου του κ. Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στη Βουλή ότι στις γιορτές μίσους σε Γράμμο – Βίτσι παρευρέθηκε μαζί με την επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, κα Μαρία Αντωνίου, αλλά και τον βουλευτή Καστοριάς της Ν.Δ. Ζήση Τζηκαλάγια.

Συνεπώς, για να είναι ειλικρινής η στάση του κ. Μητσοτάκη, εκτός από τον Μπογδάνο θα πρέπει να διαγράψει άμεσα και τον βουλευτή Τζηκαλάγια και να αποπέμψει την κα Αντωνίου από το Πρωθυπουργικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη, που συμμετείχαν στις γιορτές μίσους μαζί με της Χ.Α. και το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Και μετά ας πάρουν σειρά οι ακροδεξιοί πρωτοκλασάτοι υπουργοί του.

Διαφορετικά, αυτή η σημερινή του απόφαση θα είναι υποκριτική και θα επιβεβαιώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει και ανέχεται ακροδεξιούς στο κόμμα του και την κυβέρνησή του”.

 

Στη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Άργος: Κάλεσμα για συλλογή ειδών για τους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου

Έρχεται το πρώτο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας του φθινοπώρου μετά από 110 ημέρες

Άνοιξε η πλατφόρμα edupass για τα ΑΕΙ

Ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες των μαθητών που εμβολιάζονται

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και τον Τζηκαλάγια θα διαγράψει και την Αντωνίου θα αποπέμψει και σειρά θα πάρουν οι ακροδεξιοί πρωτοκλασσάτοι υπουργοι διότι και στην Ελλάδα εν γένει και στα εσωτερικά της Ν.Δ. γίνεται πάντα ό,τι διατάζει η φασιστική ρατσιστική ακροαριστερά που θεωρεί γιορτές μίσους το Γράμμο-Βίτσι, αλλά φωνασκεί με κάθε ευκαιρία εαμ ελλας Μελιγαλάς. Υποτίθεται πως η δεξιά θα κυβερνούσε, αλλά η δεξιά κυβερνιέται από την τρομολάγνα και επικίνδυνη αριστερά. Στο καλό θα σου πούμε στις επόμενες εκλογές Κούληηηηηη!!!!

  2. Δεν υπάρχουν λαθραίες ψυχές, αλλά λαθραία τσιγάρα, έλεγαν. Να διαβάσουμε
    και καμιά ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του σύριζα Κορίνθου για τη
    σύλληψη στην Αθήνα με διεθνές ένταλμα της τρομοκρατικής ψυχής του
    Ισλαμικού κράτους και υπευθύνου για τη σφαγή άλλων ψυχών στο Ιράκ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog