Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νιούκαστλ: Και επισήμως σε Σαουδάραβες η αγγλική ομάδα. Τρελά πανηγύρια από τους οπαδούς! (vid)

- Advertisement -

Ποια Παρί και ποια Σίτι; Η Νιούκαστλ μετά την ολοκλήρωση του deal με σαουδαραβικό fund είναι ο πλουσιότερος σύλλογος στον κόσμο!

Νέα εποχή για τη Νιούκαστλ, με την μεταβίβαση των μετοχών σε Σαουδάραβες να είναι επίσημη.

Όπως είχατε διαβάσει ήδη από χθες στο Sportime η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει «σεισμό» στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, σε μια υπόθεση που μας απασχολούσε εδώ και περίπου 1,5 χρόνο.

Τελικά, τα εμπόδια που αφορούσαν τα τηλεοπτικά ξεπεράστηκαν και έτσι οι «ανθρακωρύχοι» μετά από 14 ολόκληρα χρόνια αλλάζουν ιδιοκτήτη. Το fund απέκτησε το 80% των μετοχών του συλλόγου, με την μεσάζοντα, Αμάντα Στέιβλι και τα αδέρφια Ρούμπεν να μοιράζονται το υπόλοιπο 20%.

Όσον αφορά το συνολικό κόστος, αυτό φτάνει τα 300 εκατομμύρια. Ο νέος πρόεδρος θα είναι ο Πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, μαζί με τον Γιασίρ Αλ-Ρουμαγιάν.

Αν αναρωτιέται κανείς την ισχύ τους, η περιουσία των νέων ιδιοκτητών φτάνει στα 320 δισεκατομμύρια λίρες και είναι 10 φορές μεγαλύτερη από τον Σεΐχη Μανσούρ της Σίτι (23,3 δισ.) και 50 φορές μεγαλύτερη από τον Νασέρ Αλ – Κελαΐφι της Παρί Σεν Ζερμέν (6,5 δισ.)!

Όπως είναι λογικό, οι οπαδοί της Νιούκαστλ που περίμεναν πως και πως τη νέα σελίδα της ομάδας ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς στο «St. James’ Park». Μια σκηνή που ίσως αρχίσουμε να βλέπουμε στο μέλλον με τη νέα προοπτική που ανοίγεται πλέον.

 

 

πηγη

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαρούλα μου με συγκινεις😜😜Μιλάμε θα ενημερώνομαι από το Loutraki log και θα κόψω τα άλλα που διαβάζω 😜Λοιπόν μην ακούτε διαφορά που ακούγονται από εδώ και από εκεί ότι ο Τσακας έκανε το deal με τους Άραβες. Ο Τσακας έχει αποσυρθεί σε μια όαση στην Σαουδική Αραβία και τρώει χουρμάδες 😂😂Σας αφήνω γιατί έχω κάτι δουλειές σε άλλα άρθρα να εξυπηρετήσω τους θαυμαστές του Αντρικού 😂😂Καλημέρα στην Χαρά και σε όλους τους σχολιαστας και σχολιαστές του sport loutrakiblog 😜

  2. Λέω για τους Έλληνες δημοσιογράφους αλλά και οι Εγγλέζοι είναι τα ίδια χάλια. Τζέραλντ και Λαμπαρντ υποψήφιοι λέει στην Νιούκασλ και θα τους δώσει ο Πρίγκιπας 200 εκατομμύρια να ψωνίσουν παίχτες. Μα με το Τζέραλντ μας λέγανε θα πάει στη Λίβερπουλ όταν θα φύγει ο Κλομπ 🙄Εδώ να σας πω ότι ο Μαρτινς το καλοκαίρι δυστυχώς μας αφήνει και ετοιμάζει την βαλίτσα για Αγγλία. Τώρα αν θα πάει στην άλλη ομάδα του προέδρου, σε κάποια άλλη που δεν έχει ακουστεί ακόμα πάντως θα φύγει σίγουρα από τον Ολυμπιακό. Τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά. Θέλει και ο Μαρτινς να δοκιμάσει στο νησί την δύναμη του Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog