Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άρθρο του Γιάννη Καραπανάγου για το κυκλοφοριακό στο Λουτράκι

- Advertisement -

ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Γράφει ο Ιωάννης Καραπανάγος

Όλοι γνωρίζουμε πως ένα από τα μεγάλα και διαχρονικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, είναι η έλλειψη επαρκών χώρων στάθμευσης. Γεγονός που, κάτοικοι και επισκέπτες του Λουτρακίου και των Αγίων Θεοδώρων, βιώνουν, έντονα, κατά τους θερινούς μήνες.

Τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω κορωναϊού, ο Δήμος μας, ως προορισμός κοντά στην Αθήνα, κατακλύζεται τα Σαββατοκύριακα, από επισκέπτες, οι οποίοι, ως επί το πλείστον, επιστρέφουν ταλαιπωρημένοι στο κλεινόν άστυ, επειδή αντιμετώπισαν το πρόβλημα της στάθμευσης.

Το αποτέλεσμα αυτό δημιουργεί δυσμενείς εντυπώσεις και αρνητικά σχόλια γιατί, όταν επιδίδεσαι σε διαφημιστική καμπάνια προσέλκυσης επισκεπτών και προβάλλεις τα πλεονεκτήματα του τουριστικού προϊόντος της λουτρόπολης και των γύρω περιοχών, επιβάλλεται ταυτόχρονα να έχεις εξασφαλίσει και την άνετη παραμονή και διαμονή του επισκέπτη, αφού σκοπός της απόδρασής του, από τα αστικά κέντρα, είναι η χαλάρωση και η ψυχική του ηρεμία.
Το παράδοξο είναι ότι υπάρχουν χώροι στάθμευσης στο Λουτράκι αλλά δεν είναι γνωστοί στους επισκέπτες. Έχοντας σχηματίσει προσωπική άποψη για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο στάθμευσης, που βρίσκεται δεξιά των φωτεινών σηματοδοτών της οδού Αιγαίου, καταθέτω ότι, ολόκληρα διήμερα Σαββατοκύριακου, ο συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης, που μπορεί να φιλοξενήσει σημαντικό αριθμό οχημάτων, έχει μεγάλο αριθμό κενών θέσεων, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω η άνοδος και η κάθοδος της οδού Αιγαίου ασφυκτιά από οχήματα αλλά και πεζούς που διέρχονται ανάμεσα σε αυτά, με κίνδυνο τροχαίου ατυχήματος.

Παράλληλα, έχει παρατηρηθεί ότι καθημερινά, με αποκορύφωμα βραδινές ώρες Σαββάτου, ένας αριθμός οδηγών μοτοσικλετών δεν φορούν κράνος, παραβιάζουν τους ερυθρούς σηματοδότες της οδού Αιγαίου και άλλες διατάξεις του Κ.Ο.Κ., διασχίζουν την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου με ταχύτητα και υπερβολικό θόρυβο και κατευθύνονται προς τον περιφερειακό δρόμο του Λουτρακίου, αναστατώνοντας τους διαμένοντας στα ξενοδοχεία.
Επιπλέον, κυκλοφοριακό πρόβλημα έχει παρατηρηθεί, συχνά, στην οδό Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος της πλατείας 25ης Μαρτίου και μέχρι τους Καταρράκτες.

Η Δημοτική Αρχή του Γεωργίου Γκιώνη διανύει την τρίτη θητεία της, αλλά δεν έχει καταφέρει να δώσει ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα αυτά, αφού αποφεύγει, συστηματικά, σχετικές αναφορές και συζητήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, κωφεύει στις προτάσεις της Παράταξής μας ‘‘αλλάzουμε ΜΑΖΙ’’ και λοιπών συνδημοτών μας, ακολουθώντας, πιστά, τη γνωστή ρήση ‘‘Φωνή βοώντος εν τη ερήμω’’ και μετατοπίζει το κέντρο βάρους της συζήτησης, καταλογίζοντάς μας πως κατηγορούμε το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου και πως δεν αναγνωρίζουμε το έργο του.

Καίτοι το έχω τονίσει πολλές φορές στις τοποθετήσεις μου, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, εν τούτοις θα επαναλάβω και γραπτώς, γιατί τα γραπτά μένουν, ότι η Παράταξή μας και εγώ προσωπικά τιμούμε το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου και το προσωπικό του, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Έχω επισημάνει, με άρθρα μου, ότι ο αριθμός των υπηρετούντων, στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, είναι μικρότερος της οργανικής του δύναμης, σε συνδυασμό με αποσπάσεις αστυνομικών του σε άλλες υπηρεσίες και ότι παρόλα αυτά, το προσωπικό του καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, με φιλότιμο, ζήλο και θάρρος, παρά το εύρος της περιφέρειας που αστυνομεύει, για να εξασφαλίσει το κοινωνικό αγαθό της ασφάλειας των πολιτών.

Κι εδώ είναι και το ζητούμενο. Η Δημοτική Αρχή, που κινείται σε πολιτικό επίπεδο, θα έπρεπε να είχε λειτουργήσει, ως μοχλός πίεσης και να είχε ζητήσει, έγκαιρα και επίμονα, από την Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να ενισχυθούν και τα δύο Αστυνομικά Τμήματα του Δήμου μας, δηλαδή των Αγίων Θεοδώρων και του Λουτρακίου, ιδίως κατά τους θερινούς μήνες. Όφειλε να αναδείξει, προς κάθε κατεύθυνση, την ιστορικότητα και την επισκεψιμότητα της περιοχής μας, αφού οι κυβερνώντες, από μόνοι τους, δεν κατανοούν πως τουριστικός προορισμός δεν είναι μόνο τα νησιά. Και να μην ξεχνάμε ότι η παρούσα κυβέρνηση, στις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου 2019, είχε, ως λάβαρο, κατά την προεκλογική της περίοδο, την ασφάλεια των πολιτών

.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας και οι Διοικήσεις των Αστυνομικών Τμημάτων υποβάλλουν αιτήματα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τους κανονισμούς τους, για ενίσχυση του προσωπικού τους, αλλά δεν εισακούονται.

Η Δημοτική Αρχή έχει κουράσει, πλέον, κατοίκους και επισκέπτες, με τα ευχολόγια και τους αφορισμούς της. Ήρθε η ώρα να αναλάβει τολμηρές πρωτοβουλίες για να δοθούν λύσεις στα ψυχοφθόρα και πιεστικά προβλήματα της στάθμευσης και του κυκλοφοριακού γενικότερα. Να υιοθετήσει μέτρα για την επόμενη τουριστική περίοδο, 2021-2022, ώστε οι υπάρχοντες χώροι στάθμευσης να σημανθούν και να προβληθούν κατάλληλα, να δημιουργηθούν νέοι, με κατάλληλες μονοδρομήσεις ή άλλα μέτρα, λαμβάνοντας υπόψη και τα όσα προτείνονται, ως λύσεις, στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας που αφορά τον Δήμο μας. Να ενεργήσει για την ενίσχυση των δύο Αστυνομικών Τμημάτων, με προσωπικό και μέσα, λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας τους για την καλύτερη προληπτική και κατασταλτική αστυνόμευση.

Η Παράταξή μας ‘‘αλλάzουμε ΜΑΖΙ’’ έχει ήδη καταθέσει προτάσεις και είναι έτοιμη να καταθέσει και άλλες.

Αναμένουμε, από τη Δημοτική Αρχή, να κατανοήσει, επιτέλους, ότι μια αποτελεσματική πολιτική, στο τόσο σοβαρό πρόβλημα της στάθμευσης, καθιστά, αυτόματα, έναν Δήμο πρωτοποριακό, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, όπως αξίζει να είναι ο Δήμος μας, αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής στην πόλη μας και το κυριότερο όλων, καταδεικνύει σεβασμό στις αξίες και τις ανάγκες, τόσο του Δημότη όσο και του επισκέπτη.

- Advertisement -

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσείς καλά,τα,λέτε,αλλα εκείνοι στον κόσμο τους,είναι….Κάντε και ένα,άρθρο για,την καθαριότητα στην περςχωρα,μας έχει φάει η βρώμα.πληρωνουμε,δημοτικά τέλη και καθαριστής δεν υπάρχει…Υπήρχε κάποτε και η σκούπα,που ανέβαινε αλλά,και αυτήν την σταμάτησε.

  2. Κυριε Καραπαναγο,σωστα αυτα που λετε αλλα ειναι αλλη μια επαναληψη σαν διαπιστωση ενος προβληματος που δεν θελει κανεις να ασχοληθει. Μονο τρελος θα αφησει το αυτοκινητο του πανω απο την λεσχη αξιωματικων,στην απεραντη αυτη αλανα που φτανει μεχρι το δημοτικο σχολειο,αφου ουτε φυλασεται ,ουτε φωτιζεται. Σε αντιθεση με τον αλλον μεγαλο χωρο που βρισκεται κατω απο την Βενιζελου,που αφηνουν παρα πολλοι τα οχηματα τους σε σημειο μποτιλιαρισματος.Δεν φυλασεται ,αλλα φωτιζεται ολος αυτος ο χωρος,χωρια που ειναι πιο κοντα στην παραλια και στις πολυκατοικιες που ισως διαμενουν καποιοι. Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, ας βαλει φυλαξη ο δημος εναντι καποιου αντιτιμου ,να βαλει και δεκα κολονες φωτισμου,και να ειστε σιγουροι πως θα αρχισουν να σταθμευουν και εκει τα οχηματα τους .

  3. Πολύ σωστό το άρθρο σας Κυρίε ΚαραπαναγοΑλλά δεν υπάρχει λύση δυστυχώςΔεν τους ενδιαφέρει έχουμε πει έχουμε γράψειΠολλά για την καθαριότητα ο τόπος μας βρωμαειΤα ίδια και δεν έχει αλλάξει τον αντιδημαρχοΤι να πεις με αυτους που έχουμε μπλεξει

  4. έστειλα ένα mall στο μπλογκ με τα προβληματα στο Λουτράκι αλλά μάλλον έπεσε λογοκρισία και δεν αναρτήθηκε ποτέ .Ισως ενοχλεί τον δήμο και το παρόν μπλογκ που μάλλον υποστηρίζει την δημοτική αρχή.

    • Αγαπητέ τουρίστα, δεν εχουμε λαβει κανένα μεηλ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δημοσιευσουμε καταγγελία αναγνώστη. Οσο για το αν στηριζπουμε τη δημοτική αρχή, δείτε τις δικές μας καταγγελίες…. Αυτά προς το παρόν, περιμένουμε το μεηλ σας.

  5. ΥΓ Και επειδή δεν
    γνωρίζεται καλά ως φαίνεται τα
    προβλήματα του τόπου θα σας πω κάτι όπου θα έπρεπε να γνωρίζεται…!?

    Το ξέρετε ότι πίσω και παράλληλα
    με την λεωφόρο από το ξενοδοχείο Παρκ –έως
    πίσω από το SPY ..

    Y υπάρχουν σχέδια στα συρτάρια όπου μπορεί να
    γίνει δρόμος …!!

    Σχετικά εύκολα για μένα…Και
    να γίνει αποσυμφορήσεις της λεωφόρου και σε αυτοκίνητα και σε χώρος σταθμεύσεις για 200-300 οχήματα…!! π.α

  6. Αυτό για τα σχέδια να γίνει δρόμος που λέει ο φίλος 03:06 είναι σωστό. Το έχω ακούσει κι εγώ και σίγουρα από διαφορετική πηγή. Άρα δεν είναι απλά φήμη.

  7. Κύριε Παύλο καλό είναι βα μην δημιουργούμε εντυπώσεις που θα χωρέσουν 200 με 300 αυτοκινητα;Ακόμα και διπλός δρόμος να γίνει ούτε το ένα τρίτο αυτών που αναφέρετε δεν χωράει σκεφθείτε μόνο πως το κάθε αυτοκίνητο θέλει 6 με 7 μέτρα να παρκάρει αναλόγως το μέγεθος του

  8. Εκει που ειναι το ΚΕΠ επρεπε να γινει ενα παρκιν 4000 θεσεων και μην μου πειτε ειναι μεσα στην πολη γιατι και στο κλεινων αστυ τα παρκιν μεσα στην πολη ειναι

  9. ΥΓ3 Εδώ υπάρχει νόμος 50 μέτρα τουλάχιστον.. κτίσμα απο ρέμα ..Και εδώ έχουν κτίσει 10 μέτρα απο τον γκρεμό……!!!Μπράβο τους…!

  10. Που το είδες αυτο βρε φίλε 4.000 θέσεων….!! 30χ25 metra = 750 μ2 οικόπεδο εκεί περίπου….!!!4.000 αυτοκίνητα…!!4.οοο χ 7μ2 το αυτοκίνητο = 28,000 μ2 οικόπεδο …Κάπου τα εχεις μπερδέψει …..ετσι δεν είνα…???

  11. Ο πιό ωραίος είναι αυτός με τις 4000 θέσεις κάτω από το ΚΕΠ. Δηλαδή αν σε κάθε όπφο χωράνε 50 αυτοκίνητα φανταστείτε πόσους ορόφους υπόγειο θα χρειάζονταν!!!!! Θα έφτανε μέχρι τον πυρήνα της γής. Με τέτοια μυαλά απορώ πως τους δίνουν δικαίωμα ψήφου.

  12. Θα σας μάθω και συγκοινωνιολογια τώρα γιατί μερικοί εδώ μέσα λένε αυτά που έλεγε ο θρυλικός Τσαμαντας 😂😂Πάμε ένα ένα λοιπόν. Το μοναδικό μέρος που μπορούσε να γίνει ένα πολυοροφω πάρκινγκ είναι δίπλα στο ΑΜΙ η εγκστελημενη πολυκατοικία. Δύσκολο να μετατραπεί το κτήριο αυτό σε πάρκινγκ. Η τοποθεσία είναι ειδική. Ούτε με σφαίρες στο ΚΕΠ. Θα επηρέαζε όλοι την κίνηση στο κεντρικό. Θα συνεχίσω και σε δεύτερο μέρος να μην γράφω μεγάλο σχόλιο κσι μου το κόψει η Χαρά. Στο part 2 θα σας αναλύσω τα υπέρ και τα κατά και αν είναι η λύση στο πρόβλημα. Αντρικος για τους φίλους Αντρέας για τους άλλους

  13. Part 2 μέρος δεύτερο. Τα car park τα πολυοροωφα που συναντάμε στο εξωτερικό στις μεγαλούπολης ακόμα και στο θρυλικό Νιουπορτ έχουν ένα σκοπό η σε τι χρησημευει η χρήσεις τους. Στις μεγάλες πόλεις λοιπόν τα εμπορικά κέντρα και άλλα δημόσια κτήρια τράπεζες κλπ είναι φυσικά στο κέντρο. Όταν θες λοιπόν να πας στην πόλη θα βάλεις το αμάξι στο πάρκινγκ. Ο περισσότερος κόσμος μένει εκτός του κέντρου κάθε πόλης. Τώρα αν είχαμε εμείς το mall ίσως να βοηθούσε κάτι τέτοιο είδος πάρκινγκ. Λέω είδος πάρκινγκ γιατί στο Λουτράκι το μόνο που θα ήταν πρακτικό είναι ανοιχτό πάρκινγκ. Θα γράψω και τρίτο μέρος part 3 Αντρέας. Πήρα φορά τώρα 😜

  14. Ελπίζω η Χαρά να έχει περάσει τα άλλα δύο σχόλια που ο Αντρικος σας εξηγεί μερικά πράγματα από εμπειρίες σε αυτό το θέμα με το πάρκινγκ. Όπως είπα λοιπόν εμείς δεν έχουμε πρόβλημα σε παρκάρισμα για 2_3ωρες για να το βάλεις σε πάρκινγκ. Εμείς θέλουμε πάρκινγκ που ο Αθηναίος θα έρθει 2 εβδομάδες και δεν έχει που να βάλει το αμάξι. Είναι μικρό μέρος το Λουτράκι για πολυορωφο πάρκινγκ. Ένα παράδειγμα που ειοα πάρα πάνω για το mall να τονίσω ότι τότε θα ήταν πρακτικό. Γιατί? Γιατί θα είχαμε επισκέπτες της μιας μέρας για ψώνια!! Εκεί θες το πάρκινγκ. Έγραψα 3 σχόλια ελπίζω να περάσουν και περιμένω τους συγκοινωνιολογους να πουν πως τα είδαν.

  15. Να σας τα κάνω ένα σούμα τα 3 σχόλια μου γιατί μερικοί είστε και λίγο μυστήρια φρούτα. Σας εξήγησα με λίγα λόγια που μπορούσε να γίνει που δεν μπορούσε, πως θα χρησιμοποιούν οι επισκέπτες της πόλης και πόσο χρήσιμο θα ήταν σε σχέση με ένα ανοιχτό πάρκινγκ που είναι και το ποιο συνηθισμένο στην Ελλάδα και εύκολο να γίνει. Αυτό το εύκολο να “γίνει” έχει και το παράγοντα χρήμα στη μέση. Πολλά money να φτιάξεις ένα πολυοροφω πάρκινγκ. Αντε το έφτιαξες! Πρέπει να πάρεις ις και λεφτά από την χρήση του για να το ξεπληρώσουμε και να το συντηρησουμε! Δεν είναι όλα εύκολα που λέτε από εδώ και από εκεί. Θέλει μελέτη κάθε πράγμα που θέλουμε να κάνουμε αλλά πια τα υπέρ και τα κατά. Αντρικος ευχαριστώ την Χαρά που πέρασε τα σχόλια 😜

  16. Πάρκινγκ με θέα τη θάλασσα στη πρόσοψη, ανεμογεννήτριες στο βουνό, σε λίγο θα μιλήσει και για πίστα φόρμουλα 1 δίπλα στον Όσιο Πατάπιο. Μιλάμε, έχει σαλτάρει εντελώς αυτός. Πολύ φεύγα! Παλάβρας για τους φίλους φουλ σαλεμένος για τους άλλους😂😂😂😂😂

  17. Τώρα ο άλλος που μας λέει για την φόρμουλα 1 δεν έχει δει στην ζωή του πολυορωφο πάρκινγκ και ειρωνευετε τον Αντρέα !!Οποιος παρακολουθεί τα δρώμενα εδώ μέσα και δεν είναι σαν τ αυτούς που ειρωνεύονται ,οταν μιλαμε σοβαρά ,βλέπετε ποιος είναι ο χαβαλές και ποιος μπορεί να κάνει κουβέντα μαζί τους !Δεν λέω για διάλογο και να ανταλλάσουμε γνώμες ιδέες και τέτοια !!Αυτα τα μυαλά έχουμε εκεί στα μέρη μας και μετά μην μας φταει το ένα και το άλλο !!Δεν συνεχίζω μην φέρω σε δύσκολη θέση την Χαρά !!Καλημερα σε όλους Αντρικος για τους φίλους Αντρεας για τους άλλους ειπαμε οτιδήποτε άλλο μου λέτε δεν μπορώ να σας απαντήσω ανάλογα γιατί με κόβει η Χαρά !Αλλοι δυστυχως ρίχνουν το επίπεδο εδώ μέσα και φαινετε !!

  18. Βλέπεις φίλε μου ΤΖ τι αστέρια έχει το Λουτράκι. Μας λένε την κάθε ανοησία που τους κατεβαίνει στο κεφάλι, τους λες 5 πράγματα που τα βιώνεις και έχεις εμπειρίες και σου λένε τα τρελά τους. Χαλα την όμορφη πλακιτσα μας με δεκαστηλα μας λέει ο συγκοινωνιολογος του μπλογκ ούτε να το γράψει το χαλάει ξέρει. Μου αρέσει αδερφέ που μου λένε ότι γράφω άσχετα πράγματα δεν ξέρω τι λέω και τέτοια 😂😂Κάθετε ο άλλος ο καραμητρος και υπολογίζει πόσα αμάξια θα χωράει ο όροφος και ανάθεμα αν έχουν δει πολυορωφο πάρκινγκ. Σε κανένα Netflix και τους Σκληρούς του Μαϊάμι έχουν δει. Ξευτιλιζονται όλο και περισσότερο όταν μιλάει σοβαρά ο Αντρικος για τους φίλους Αντρέας για τους άλλους. Ποιος θα αντέξει να δούμε

    • Τι να κανουμε,τα καλα τα αστερια της πολης,τα μεγαλα τζιμανια φευγουν εξω και πηγαινουν εξω και φτιαχνουν πολυσπορα,αργης ωριμανσης (τοσο αργης οσο και το μυαλουδακη τους) και προζυμενια..

  19. Tί θες και ασχολείσαι ρε Παύλο; Και μαθηματικούς υπολογισμούς που έκανες, δεν κατάλαβε μία ο ανεμογεννήτριας των Γερανείων. 😂😂😂

  20. Αυτό το κτήριο δίπλα στο ΑΜΙ που ανέφερε ο Ανδρέας θα ήταν ιδανικό. Γνωρίζω όμως ότι εμπλέκονται πολλοί κληρονόμοι κ δεν υπάρχει κ η απαιτούμενη συνεννόηση μεταξύ τους. Βέβαια υπάρχει ένα θέμα με την είσοδο – έξοδο στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά δεν είμαι ειδικός για να προτείνω κάτι που να αξίζει τη συζήτηση. Jole7

  21. Καλά, η γνώμη κάποιων είναι περιττή. Είναι βέβαιο πως ο φίλος γουστάρει τις ανεμογεννήτριες γιατι πιστεύει πως όπως γυρίζουν οι έλικες, θα μας δροσίζουν το καλοκαίρι

  22. 21:03Kαλα εκανε και δεν ψηφισε την μεταφορα τον ΚΤΕΛ μια χαρα ειναι εκει που ειναι τα ΚΤΕΛ εξυπηρετουν τοσο κοσμο στην Κορινθο που ειναι τα ΚΤΕΛ στο κεντρο τις πολης ειναι Το mall μας μαρανε ο ανατος του εμπορακου 22:45 το μυαλο μου ειμαι μια χαρα δεν λεω για υπογειο παρκιν αλλα με οροφους γκε κε or νουκου γκε κε

  23. Να απαντήσω στον Jole 7 γιατί οι άλλοι μιλάνε σαν τον Τσαμαντά πριν 40 χρόνια 😂😂είσοδος και έξοδος στο στενό που είναι το LaPlaya !!Βγαινοντας γυρνάς επάνω και πας κεντρικό δρόμο ,συνεχίζεις πρός το ποτάμι για Κόρινθο η πας για τον κεντρικό πάλι !Ετσι είναι τα car park σε παράδρομους για είσοδο και έξοδο !!και ουρές που σχηματίζονται σε πολλά από τα πάρκινγκ του εξωτερικού είναι διότι πηγαίνουν όλοι για παραδειγμα Σάββατο για ψώνια στο κέντρο της κάθε πόλης !!Για μένα δεν είναι ιδανικό το πολυοροφο στο Λουτρακι γιατί δεν θα είναι πρακτικό !οπως είπα χρειαζόμαστε άλλος είδος πάρκινγκ και σε 2-3 σημεία της πόλης !Αντρικος για τους φίλους Αντρεας για τους ( δεν το λέω ) άλλους 😎

  24. Ρε συ 16. 57, μας βγάζεις που μας βγάζεις τα μάτια με τα ανορθόγραφα και δίχως ίχνος σημείων στίξης Ελληνικά σου (ο Θεός να τα κάνει) θα μας στραβώσεις εντελώς και με τα αρβανίτικα. Έλεος!

  25. Ο παραλιακός δρόμος γιατί το καλοκαίρι δεν μονοδρομείται, αφήνοντας το μισό οδόστρωμα για στάθμευση λουομένων και πελατών μαγαζιών; Αλλά που μυαλό…

  26. Γιατί ο παραλιακός δρόμος δεν μονοδρομείται, όλο το χρόνο, ώστε να υπάρχουν θέσεις parking και για λουομένους και για πελάτες μαγαζιών;Άφησαν 3 πλάκες πεζοδρομίου για περιπατητές της παραλίας – μικρών παιδιών συμπεριλαμβανομένων – και έδωσαν στα ΙΧ δύο λωρίδες κυκλοφορίας, ώστε να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες και να μεγαλώνει έτσι ο δείκτης επικινδυνότητας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog