Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νέες τουρκικές απειλές: Βίντεο με «τσαμπουκάδες» στο Αιγαίο και μήνυμα για τη «Γαλάζια Πατρίδα»

- Advertisement -

«Οι λεβέντες μας πάντα έτοιμοι» διαμηνύει το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, δημοσιεύοντας βίντεο με πραγματικά πυρά από τουρκικά πλοία.

Μήνυμα ότι δήθεν παραμένουν ισχυροί στέλνουν οι Τούρκοι, με το υπουργείο Άμυνας της γείτονας να φέρνει στο «φως» ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού.

Λίγες ώρες μετά τη νέα NAVTEX για έρευνες του ORUC REIS στην Ανατολική Μεσόγειο, οι Τούρκοι δημοσιοποίησαν βίντεο από άσκηση του τουρκικού Στόλου με πραγματικά πυρά, επισημαίνοντας την ετοιμότητα των πληρωμάτων τους.

«Οι λεβέντες μας πάντα έτοιμοι για τη Γαλάζια Πατρίδα μας. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 05-06 Οκτωβρίου 2021 στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο η εκπαιδευτική άσκηση με πραγματικά πυρά Χιουσείν Μπουλούτ», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Ο πανικός της Τουρκίας είναι προφανής, προσπαθώντας να πείσει τον χειμαζόμενο από την πείνα και τη φτώχεια τουρκικό λαό ότι παραμένει ισχυρή, παραμυθιάζοντας με «γαλάζιες πατρίδες», την ώρα βέβαια που επιστρέφουν συνεχώς φέρετρα Τούρκων στρατιωτών από τα εμπόλεμα μέτωπα που έχει ανοίξει.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog