Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για εστιατόριο στο Λουτράκι. Σέρβιραν αλλοιωμένο ψάρι

- Advertisement -

Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη μας για γνωστό εστιατόριο στο Λουτράκι. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η σύζυγός του έπαθε τροφική δηλητηρίαση από αλλοιωμένο ψάρι και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή του στο loutrakiblog.gr

Επισκεφθηκε το εστιατοριο η γυναικα μου με τη μητερα της στις 16/09/21 και παραγγειλαν μαριδες με χορτα και μπυρες
Σε λιγη ωρα η γυναικα μου αισθανθηκε ζαλη , λιποθυμισε και επεσε απο τη καρεκλα.
Φωναξαν αμεσως ασθενοφορο που ηλθε και τη μετεφερε στο νοσοκομείο Κορινθου
Εκει διαπιστωθηκε οξεια γαστρεντεριτιδα (τροφικη δηλητηριαση) και κατα δηλωση του γιατρου απο αλλοιωμενο ψαρι.
Η μητερα της που πηγε σπιτι μονη της , ειχε τα ιδια συμπτωματα εκει.
Εχουμε λαβει τις σχετικες βεβαιωσεις απο νοσοκομειο , ΕΚΑΒ και γιατρο.
Δηλητηριαση απο μαριδα που κοστιζει 3 euro το κιλο.
Εγκληματικα επικινδυνοι που πρεπει να απομονωθουν.

Οδυσσέας Ζωγραφάκης

- Advertisement -

32 ΣΧΟΛΙΑ

    • Η απορία μου είναι πολύ Μεγάλη γράφετε για κάπια τροφική δηλητηρίαση και δεν γράφετε το εστιατόριο λάθος Μεγάλο .λέω αυτό διότι ο εστιάτορας θα το ξανακάνη αυτό και δεν θα προσέχη τα προϊόντα που είναι Γία πέταμα και θα τα ξσνασερβηρη Στους Ανθρώπους που θα βρίσκονται στο εστιατόριο του

    • Ωραίοι είστε. Αφήνετε να πάει πάλι κόσμος στο συγκεκριμένο μαγαζί. Γιατί δε λέτε όνομα; για να πάνε κι άλλοι νοσοκομείο???

  1. Εφ όσον κάνεις επώνυμη καταγγελία γιατί δεν αναφέρεις και το μαγαζί για να προσέχουν οι επόμενοι?Αν είναι έτσι μην την κάνεις καθόλου την καταγγελία.. Δώρων αδωρο

  2. Καλημέρα στους συντοπίτες!!! Πολύ σωστά το λέτε, ν αναφερθεί ποιο μαγαζί είναι αυτό, για να μη δυσφημούν όλες τις ψαροταβέρνες στο Λουτράκι. Το Loutraki blog , καλό είναι να κάνει μία δημοσιογραφική έρευνα στο συγκεκριμένο θέμα, γιατί δεν παίζουμε με την υγεία…

  3. Μεχρι να κινηθει η διαδικασια νομικα καλα κανετε και δεν το λετε.Αλλα αμα ο καταγγελων κινηθει εναντιον της επιχειρησης θα πρεπε να το βγαλετε το ονομα.Και δεν ειναι το θεμα να γινει “lockdown” στο μαγαζι και να μην παταει κανεις.το θεμα ειναι να ντραπουν λιγο και να προσεχουν πιο πολυ.Δεν ειναι το μονο μαγαζι της πολης που κοσμος εχει παθει τροφικη δηλητηριαση αλλα τις περισσοτερες φορες δεν χρειαζεται μεταφορα στο νοσοκομειο,οποτε δεν γινεται θεμα,ετσι ο παθων δεν ξαναπαει στο μαγαζι που την επαθε και το μαγαζι απλα χανει ενα πελατη και συνεχιζει να μην προσεχει τι σερβιρει.

  4. Τέλος πάντων εμείς η χαζοί πού δεν το καταλάβαμε αν επιτρέπεται η όχι, γιατί τό αναφέρεται τότε για να σάς χειροκροτήσουμε; Και αν είναι αλήθεια τότε ας πάει και ο υπόλοιπος κόσμος νά φάει αυτό το τέλειο ψάρι

    • Δεν είναι χαζός κάποιος που δεν γνωρίζει κάτι, ούτε και υπονοήσαμε κάτι τέτοιο. Αλλά για να μην αναφέρουμε στην παρούσα φάση το όνομα του καταστήματος, συντρέχει σοβαρός λόγος. Επίσης η καταγγελία είναι επώνυμη, άρα δεν δημοσιεύεται απλά για να μας χειροκροτήσετε, αλλά για να κρούσουμε των κώδωνα,όλα μαθαίνονται. Καλό είναι λοιπόν σε μια τουριστική πόλη να προσέχουμε.. Εχουν ενημερωθεί και επιληφθεί οι υγειονομικές αρχές..

  5. Δεν μπορει ν, αναφερει το ονομα ομως μπορει να το ” ζωγραφισει “. Ετσι οποιος ξερει θα μπορει να αποφευγει τετοιου ειδους εστιατορια που δεν σεβονται τον πελετη …!!!

  6. Από την στιγμή που δεν είναι επιβεβαιωμένα τα αίτια του ατυχούς συμβάντος της γαστρεντερίτιδας καλό θα είναι να μην υπάρχουν σχόλια.

    • Καλα και για τα σουβλατζιδικα της περιοχης μην εισαι σιγουρος..μιλαω απο εμπειρια…Βεβαια θα μου πεις τυχερα ειναι αυτα 😂😂😂

  7. Γιατί αν δεν φταίει το μαγαζί βρε ανόητοι (που ενδιαφέρεστε μόνο για την πάρτη σας), και βάλει όνομα, του πετάει μετά μια αγωγή ο μαγαζάτορας για συκοφαντική δυσφήμιση και του παίρνει και τα σώβρακα. Υα πάτε μετά στη δίκη να τον υποστηρίξετε, λέγοντας πως δεν φταίει ο άνθρωπος αλλά εμείς τον πιέσαμε να πάει που πήγε? Σιγά μη πάτε.

  8. Ενα ειναι το σουβλακι! Και βρισκεται, αυτο, στην αγορα της Καλαματας, εκει οπου ειχα την τυχη να γευτω ενα (αν οχι το καλυτερο) απο τα καλυτερα σουβλακια στη μεχρι τωρα πορεια της ζωη μου!! Και μιλαμαι για μοναχα καλαμακι χοιρινο, εν ολιγοις ουτε γυρος, ουτε μπιφτεκι, ουτε κεμπαπ, ουτε καλαμακι κοτοπουλο, ουτε λουκανικο, ουτε και κοντοσουβλι… Ασε, δε, εκεινο του, το τζατζικι! Απλως Θε’ι’κο, μοσχοβολαει αρωμα σκετο!! Ντοματουλα παντοτε φρεσκια, κατακοκκινη και ριγανατη!! Αμα θελεις, μεσα στην πιτα σου βαζουν μεχρι και τυρι φετας διαλεχτης! Ονειρο, λεμε, καθως και η τελεια λιχουδια!! Διχως υπερβολη, καλυτερο ακομη και απο το σουβλακι της πρωτευουσας της Ρουμελης, της ομορφης πολεως της Λειβαδιας! Τ.Ζ.

  9. Κι εγώ νόμιζα από τα μούσμουλα, αλλά τώρα εξηγούνται όλα. Αναφανδόν από τα σουβλάκα την έπαθες εσύ. Και “μιλάμαι” για μεγάλη ζημιά! Δε φαντάζομαι να κέρασες και τα μικρά πονηρούλια γιατί δεν αξίζουν να πληρώνουν λάθη γονέως λοξόφθαλμου που δεν ξέρει πως γράφεται η ενεργητική και πως η παθητική φωνή.

  10. Αξιοτιμε κυριε (10:44) Ηλιθιος εσεις ειστε και φαινεστε… Εμα και η ευγενεια, η καλοσυνη και η υπομονη εχουν και αυτες τα ορια τους…Τ.Ζ.

  11. (10:44). Οποτε κανω εγω εναν οποιασδηποτε φυσεως σχολιασμο, εσυ παντελως αψυχολογητα, αναιτια και απροκλητα… “τσουπ” πεταγεσαι ως ενας αλλος “Καπεταν Φαντης Μπαστουνης” προκειμενου να ειρωνευτης, να προσβαλεις, να ασχημονησεις και το χειροτερο ολων: ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ, δειχνοντας κατ’ αυτον τον τροπο και αυτο το φοβερο και τρομερο ηθος, καθως και επιπεδο σου… Ε λοιπον, για κανε μας τη χαρη – δεν σου πεφτει κανενας λογος, κυριε, δεν σου πεφτει κανενας λογος… Τ.Ζ.

  12. Αν θέλεις να σε σέβονται για τα σουβλάκια που τρως, να μάθεις κι εσύ να σέβεσαι τους άλλους που εργάζονται. Είχες δεχτεί πολλαπλές προειδοποιήσεις να πάψεις να ενοχλείς, αλλά.εσύ εκεί, τη “βιόλα” σου. Όπως λοιπόν ενοχλείσαι εσύ με άλλους, έτσι υπάρχουν άλλοι (πες καλύτερα άλλες) που ενοχλούνται με σένα. Γιαυτό κάνε μας τη χάρη να το κόψεις, ειδεμή διόρισε δικηγόρο τον οδοστρωτήρα της ελληνικής να σου λύσει τα προβλήματα, αφού δε μπορείς μόνος σου να μάθεις ελληνικούλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog