Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΕΣΗΕΑ: Διεγράφη οριστικά ο Αρης Πορτοσάλτε. Προσωρινά διεγράφησαν Ευαγγελάτος και 5 ακόμα

- Advertisement -

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την οριστική διαγραφή του Άρη Πορτοσάλτε και προσωρινή διαγραφή άλλων έξι δημοσιογράφων για απεργοσπαστική δραστηριότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ είχε αποφασίσει την παραπομπή συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης μετά από την πανελλαδική απεργία που είχε πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου 2021 ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ διεγράφη οριστικά, ενώ το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την προσωρινή διαγραφή για τους δημοσιογράφους Νίκο Ευαγγελάτο, Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, Βασίλη Παπαδρόσο, Βασίλη Χιώτη, Νίκο Υποφάντη και Νότη Παπαδόπουλο.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. E οχι και καραψευταρος ο κυριος Πορτοσαλτες! Οχι και καραψευταρος! Αυτος ο κυριος αποτελει στην κυριολεξια (μα στην κυριολεξια, λεμε!!) ενα ανθρωπινο ΤΕΡΑΣ ειλικρινιας!!! Εξαλλου, ως προς την επιβεβαιωσην ετουτου, αποτελει αδιαψευστο μαρτυρα και η ανωθεν φωτογραφια!!!! Τ.Ζ.

  2. Απ’ ο,τι βλεπω οι μισοι απο τους κυριους αυτους, δουλευουνε για τον Αλαφουζο και οι αλλοι μισοι για τον Μαρινακη, ε και βεβαιως λιγο ως πολυ ολοι τους ειναι “τατσι μητσι κωτσι” με το συστημα Μητσοτακη!! Πριν 60 τοσα χρονια, ο τοτε πρωθυπουργος, ο Γεωργιος Παπανδρεου, ειχε εκστομισει, (προφανως πανω σε μια στιγμη προσωπικης του “εκρηξεως”) την αλληστου μνημης φραση… “επιτελους ποιος κυβερναει αυτον τον τοπο”? Φανταζομαι πως εδω περα θα συμφωνητε αγαπητοι, οτι η εν λογω αυτη ιστορικη φρασης ειναι τι σημερον ημερα, περισσοτερο ταιριαστη, οσο και επικαιρη απο ποτε… Τ.Ζ.

  3. Έλα βρε ΤΖ μου πάλι με τον Γιαννάκη και το Βαγγέλη τα βάζεις 😜😜Δεν σου είπα! Έγραψε και άλλο τραγούδι για την Νατάσα ο πρόεδρος. “Υπάρχω για σένα” Το είδα σήμερα κάπου αλλού 😜😜και λέω να το γράψω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται για μουσικά νέα. Μερακλής ο Πρόεδρος ΤΖ. Θα γουστάρει την Νατάσα και της γράφει και στίχους. Τραγούδια εννοώ 😜Τώρα το ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο το είχε πει ο γέρος της Δημοκρατίας βλέποντας το μέλλον 😜θα συμφωνήσω. Πως είναι ο καιρός στα μέρη σου φίλε ΤΖ Ελπίζω να περάσει αισιος η κακοκαιρία που βρίσκετε σε εξέλιξη στην χώρα. Αντρικος για τους φίλους Αντρέας για τους άλλους

  4. τα ψέματα που λένε κάθε μέρα στα κανάλια δεν ενόχλησαν την ΕΣΗΕΑ; Η απεργία τους μάρανε. ΜΑΛΟΝ ΑΛΗ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΕΤΗΜΑΖΩΝΤΕ ΓΙΟΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog