Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γυμνάσιο Λουτρακίου: Αρχιαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

- Advertisement -

Αφού προηγήθηκαν δύο γενικές συνελεύσεις μετά από κάλεσμα του απερχόμενου Δ.Σ και δεν υπήρχε απαρτία για τη διενέργεια των εκλογών, σήμερα πραγματοποιήθηκαν  με επιτυχία, οι αρχιαιρεσίες, όπως προβλέπει το Καταστατικό, για την αναδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λουτρακίου.

Το απερχόμενο ΔΣ ενημέρωσε τα μέλη, κάνοντας τον απολογισμό της θητείας του, οικονομικό και δράσεων. Στη συνέχεια τέθηκαν οι υποψηφιότητες.

 

Αναλυτικά τα ονόματα που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λουτρακίου, όπως προέκυψε από την μυστική ψηφοφορία (κατά σειρά)

 

Τακτικά μέλη εξελέγησαν οι:

1.- Καλλιάρας Νεκτάριος

2.- Αποστολοπούλου Άννα

3.- Μίχας Κώστας

4.-Βόσικας Στέφανος

5.- Γεωργακοπούλου Κατερίνα

6.- Βλάσσης Κώστας

7.- Μπαξεβάνης Ιωάννης

 

Αναπληρωματικά μέλη

1.- Μερτίκα Πέγκυ

2.- Γλέζος Νίκος και Παπανικόλας Παναγιώτης (ισοψηφία)

 

Σύμφωνα με το καταστατικό εντός 10ημέρου ο πλειοψηφών (Καλλιάρας Νεκτάριος) , πρέπει να συγκαλέσει σε συνεδρίαση τα υπόλοιπα μέλη, με σκοπό τη συγκρότηση του Σώματος, να οριστούν οι Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γραμματέας και Ταμίας.

Καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο σας !

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να ευχηθώ καλή επιτυχία η καλή θητεία που λέει και το μπλογκ !Αυτο που με πειράζει είναι το κτίριο !είναι στην ίδια κατάσταση όπως ήταν πριν 40 χρόνια που ο θρυλικος Αντρικος πήγαινε στο Γυμνάσιο αλλά γράμματα δεν εμαθε που λέει ο λόγος !Ακομα τσιμέντα είναι οι τοίχοι !Χαθηκε ο κόσμος να τα είχαν βάψει με ένα χρωμα να είναι ωραίο !Απο τότε που φτιάχτηκε ετσι είναι !ποσοι δήμαρχοι έχουν περάσει από τότε !ποσοι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων έχουν περάσει !Τι να πούμε μετά !!Τοσα και τόσα λεφτά από εδώ και από εκεί ακούς να δίνουν οι δήμαρχοι οι αντιδήμαρχοι η περιφέρειες οι κυβερνήσεις οι νομάρχες και κομματάρχες !!Αντρικος για τους φίλους Αντρεας για τους άλλους

  2. Καλην εσπεραν φιλε μου Αντρεα! Λοιπον που λες Αντρεα, ετουτο το Γυμνασιο Λουτρακιου, μπορω να σου πω, πως φανταζει το ερμο σαν “παλατακι” μπρος σε παμπολλα αλλα δημοσια κτηρια ανα την Ελλαδιτσα μας. Γι παραδειγμα, ελα να δεις το 6οροφο κτηριο – κουτι – φαντασμα – σκιαχτρο – τερατουργημα – χλεπι – ντροπη – αισχος και ονειδος, και στο οποιο αυτο κτηριο στεγαζεται το διοικητηριο εις στας πολεως της Καλαματας και σιγουροτατα θα απογοητευτεις, θα απελπιστεις, θα αγανακτησεις, θα φριξεις, ενδεχομενως και να αηδιασεις, επισης. Δυστυχως, εν Ελλαδι, ολα σχεδον τα δημοσια κτισματα φανταζουν αυτα παρατημενα, απαξιωμενα εγκαταλλελειμενα, απηρχαιωμενα και σε πολλες των περιπτωσεων μισογκρεμισμενα, λεηλατημενα, η και εξολοκληρου διαλυμενα, αγαπητε μου Αντρεα. Τ.Ζ.

  3. Λίγο ποιο πέρα από το σπίτι μου ,φίλε ΤΖ έχουμε ένα από τα πολλά γυμνάσιο – λύκειο ,εδώ στο θρυλικό Νιουπορτ !Στα 27 χρόνια που μενω εδώ έχει ανακαινιστει εξωτερικά 2 φορές !δεν μιλάω για βάψιμο που αναφέρθηκα για το γυμνάσιο Λουτρακιου !!Καινουργια παράθυρα κάτι αλλά κόλπα μην πολύλογο !!Και όπως είπα έχει τουλαχιστων αλλά 10 λύκεια στο Νιουπορτ !Σε ένα άλλο άρθρο αναφέρθηκα και σε ένα κτήριο στο Λουτρακι που είναι 40 χρόνια παρατημένο με τα μπετά και κάτι τούβλα μπροστά στη θαλλασα !!Νομιζω φίλε ότι είμαστε» γαιδουρια «με όλη την σημασία του χαρακτηρισμού !!Αυτο που είπες υπάρχουν και χειροτερα κολλάει στα γαιδουρια που είπα !Αυτα τα ολιγα Αντρικος για τους φίλους Αντρεας για τους άλλους

  4. Αγαπητε μου Αντρεα, αυτο το (εδω και πανω απο μια τεσσαρακονταετια παρατημενο και εγκαταλλελειμενο κτηριο με τα τουβλα και τα μπετα) στην παραλια του Λουτρακιου και στο οποιο και αναφερεσαι, προοριζοταν, αν δεν κανω λαθος, να γινει μια ωραιαν ημερα ξενοδοχειο και δυνητικα, αλλα και εκ του λογου αυτης της εξεχουσας θεσεως του, ειχε πραγματικα ολα τα “φοντα”, καθως και τις προ’υ’ποθεσεις, ουτως ωστε να γινοτανε αυτο ενα απο τα καλυτερα ξενοδοχεια της ομορφης και ιστορικης αυτης λουτροπολεως… Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog