Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στις 31 Οκτωβρίου γυρίζουμε τα ρολόγια 1 ώρα πίσω

- Advertisement -

Οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω, δηλαδή από 04:00 π.μ. σε 03:00 π.μ.

Κανονικά θα γίνει φέτος η αλλαγή ώρας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η αλλαγή ώρας θα γίνει την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (31.10.2021), οπότε και θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω.

«Σας υπενθυμίζουμε ότι, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, σύμφωνα με την Οδηγία 2000/84 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της EE 19/01/2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη θερινή ώρα. Οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω, δηλαδή από 04:00 π.μ. σε 03:00 π.μ.», αναφέρει η ανακοίνωη του υπουργείου Μεταφορών.

 

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θυμαμε τον συχωρεμενο τον παππού μου τον Αντρέα με το ρολόι της τσέπης που είχε να μην αλλάζει ποτέ την ώρα. Όταν το ρωτουσες τι ώρα είναι σου έλεγε με την παλιά ώρα 😜Οι παλιοί δεν χρειάζονταν να αλλάζουν την ώρα 😜Τώρα ο άλλος από πάνω έχει τον καημό του με τον Τσιπρα.😂😂Αντρικος για τους φίλους Αντρέας για τους άλλους

  2. Εγω αυτο που ξερω ειναι πως εδω περα στην Ελλαδιτσα μας, ειθισται να δουλευουνε μοναχα τα ρολογια και τα κορο’ι’δα, οπως ο γραφοντας, καλη ωρα!! Τ.Ζ.

  3. Όπως ο γράφων λέει ο κόσμος σαν να λέμε ο παρενοχλών την οξύνουσα γυναίκα. Τελικά δεν είναι μόνον οι καταλήξεις της παθητικής φωνής με τις οποίες έχεις πρόβλημα εσύ, είναι και οι μετοχές. Γιαυτό άσε τις παρενοχλήσεις και κοίτα να μάθεις 5 ελληνικούλια. Βρε όμοιος στον όμοιον…

  4. Ρε εσυ μας έχεις ζαλίσει με τα ελληνικουλια και ελληνικουλια !!Τι μας νοιάζουν τα μαθήματα ορθογραφίας η καταλήξει και τα αλλά που μας λες !Εδω σχολιάζουμε δεν διορθώνουμε τι γράφει και αν είναι ορθογραφικά σωστά !!Για το ρολόι που πάει πίσω έχεις να μας πεις εσυ που εισε γραμματιζούμενος ??Αντρικος για τους φίλους Αντρεας για τους άλλους !ΥΓ δεν υπερασπίζομαι τον ΤΖ που αναφερεσε απλώς έχεις γίνει κουραστικός με την ορθογραφία!! Ημαρτον !!

  5. Άκουσον, άκουσον, εθίχθη γιατί εθίξαμε τον πολυαγαπημένο παρενοχλούντα φίλο του, αλλά δεν εθίχθη για τις παρενοχλούμενες σοβαρές κυρίες-εργαζόμενες μητέρες. Δεν θα απαντήσω, γιατί απλούστατα: αρλεκίνος για τους φίλους, ανυπόστατος για τους άλλους. Αν και δεν θα γνωρίζει ποιος είναι ο μη έχων υπόσταση.

    • Περίμενες τίποτα διαφορετικό από έναν αυτάρεσκο άνθρωπο σαν και του λόγου του; Ο όμοιος τον όμοιο πλησιάζει (και υποστηρίζει)..

  6. Καλην εσπεραν, αγαπητε μου Αντρεα!. Φιλε μου εκλεκτε, καλε και αγαπητε, σε ευχαριστω θερμα και απο καρδιας γι’ αυτην σου την αμεριστη, ειλικρινη, γνησια, αυθεντικη, οσο επισης και απεριοριστη υποστηριξη και συμπαρασταση σου προς το αδικως βαλομενο προσωπο μου, πλην ομως κρινω πως ο,τι αυτη δεν μου πολυχρειαζεται, μιας και θεωρω οτι ειμαι εις θεσην ακομη να διναμαι να μπορω να υπερασπιζομαι με καθολικοτατη και πληρεστατη αποτελεσματικοτητα, αυτον τον υπεροχο εαυτουλη μου και μονος μου !! Τ.Ζ.

  7. Αυτούς που ξέρουν πολλά ελληνικουλια και γνωρίζω εγώ δεν έχουν καμία σχέση με εσένα !!Ο μορφωμένος άνθρωπος είναι κατα κάποιο τρόπο ανώτερος και δεν κάνει «επίδειξη «μορφώσεις ανωνυμα βεβαίως βεβαίως στα μπλογκ !!Και να ξερεις καντάρια γράμματα δεν σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο αγαπητέ !!Εχεις δει εσυ τον αμόρφωτο τον Αντρέα να κάνει όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς !Εκτος το αμπαλος και κάτι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιώ κυρίως να κάνω πλακίτσα ειναι τόσο κακό !Επειδη αν συνεχίσω θα κοπεί το σχόλιο να σας παρακαλέσω ακόμα μια φορά να μην με ξαναναφερετε στα σχόλια σας !Να παρακαλέσω και τη Χαρά να το περάσει να το δει ο κύριος μηπως σταματήσει να μας ειρωνευετε γενικά όλους !Αντρεας !!

  8. Φίλε ΤΖ ο Αντρεας όπως υποστηρίζει εσένα υποστηρίζει και τον καθένα που κατα την γνώμη μου δεχετε «παρατηρήσεις»από άλλους !Αυτος Αλωστε είναι και ο λόγος από την αρχή που σχολίαζα εδώ στο μπλογκ να προσπαθω να χωρίσω κύριος σε καυγάδες που γινοταν !οπως έχω γράψει και θα ξερεις οταν μπαινεις σε ένα καυγά θα φας κυρίως τις αδέσποτες !!Στο παλιό μπλογκ γινοταν πολλες φορές τέτοια καβγαδάκια και όπως καταλαβαινεις ο Αντρικος μπούκαρε να χωρίσει και έτρωγε και τρώει κάτι ψιλές !Αυτο παντως που πείραξε τον Αντρικό φίλε ΤΖ ότι δενακούσαμε ποτε ουτε ένα καλό λόγο απο κάποιον που υποστηρίξαμε !!Αντιθετα αυτούς που πολεμήσαμε κάποτε βγήκαν και ήρωες και αξιότιμοι και κύριοι στο τελος !!Αυτα μην με κοψουν

  9. Βρήκες και δικηγόρο περιωπής που δε ξέρει να γράφει το μικρό του όνομα. Χτύπησες διάνα, του ζου μου. Αλλά κάτι πρέπει να γράφει κι αυτός, αφού δεν ασχολείται κανείς μαζί του στα αθλητικά, έπιασε τις υπόλοιπες αναρτήσεις για να τραβήξει την προσοχή με κατεβατά. Τι λέει η Χαρούλα, μπενάκης-βγαινάκης. Εμφανώς δεν καταλαβαίνει ούτε απλά ελληνικούλια, εκτός κι αν του τα γράφεις ανορθόγραφα. Αυτό εξηγεί γιατί επικοινωνεί μόνο μαζί σου.

  10. (17:20). Σου ειπε κατι και ο Αντρεας, αλλα εσυ εκει την “βιολα” σου και τον χαβα σου: Εξακολουθεις συνεχως να “φυτρωνεις εκει οπου δεν σε σπερνουνε”. Τελικα ποσο μονος σου εισαι, ποσο μονος… Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog