Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πουλήθηκε μεγάλο ξενοδοχείο στο Λουτράκι

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr , το ξενοδοχείο ΜARION στο Λουτράκι, «άλλαξε χέρια».

Η Εθνική τράπεζα που είχε βγάλει στο «σφυρί» το ξενοδοχείο, βρήκε αγοραστή και έτσι το deal έκλεισε.

Οι πρώτες ληροφορίες μιλούν για εταιρεία που εδρεύει στην Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Νοεμβρίου 2019, άγνωστοι «γάζωσαν» το ξενοδοχείο, προκαλώντας υλικές ζημιές.

(Διαβάστε εδώ)

Στις 15 Ιανουαρίου 2020, η επισπεύδουσα Εθνική Τράπεζα έβγαλε σε πολειστηριαμό το ξενοδοχείο με τιμή εκκίνησης 1.100.000 ευρώ !

Για ότι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Loutrakiblog.gr

O δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης, με ανάρτησή του στο facebook, μίλησε για μια μεγάλη εταιρεία που επένδυσε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι. Δεν ξέρουμε αν αναφέρεται στη συγκεκριμένη αγοραπωλησία του ΜΑRION HOTEL. Πάντως όποια επένδυση και να γίνει, είναι για καλό !

 

 

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eτσι να ξεπουλατε τα παντα στην πολη στους ξενους ευτιχως που ενα κοινωνικο αγαθο που εχει η πολη δεν προκειται να πουληθει ποτε ευτιχως γιατι αν μπορουσαν θα ξεπουλουσαν και αυτο το κοινωνικο αγαθο

  2. Σε καλή μεριά και καλορίζικο παιδιά!! Μόνο μην σας ευχηθεί αυτός που ευχήθηκε για την Εθνική με τη Σουηδία, τον Τσιτσιπά, τη Σάκκαρη, τον ΟΣΦΠ, τον Ισθμό και τη Φώφη τη δόλια, γιατί τότε αμφιβάλλω όχι για το καλές δουλειές, αλλά για την ίδια σας την υγεία!

  3. Θα γίνουμε Μπαχάμες, όπου οι έχοντες και κατέχοντες θα ζουν αξιοπρεπώς και οι υπόλοιποι θα υποφέρουν. Είμαστε άξιοι της τύχης μας

  4. Ρε παιδιά πάλι γκρινιάζετε!!!!!Έλεος πιά. Θα λειτουργήσει μια επιχείρηση που θα απασχολήσει τα παιδιά μας ,θα ψωνίσει από τα μαγαζιά μας και που θα φέρει τουρίστες που θα κυκλοφορήσουν στην πόλη μας. Μέχρι σήμερα γκρινιάζατε γιατί το Λουτράκι ήταν “πεθαμένο”. Τώρα ξαναγκρινιάζετε γιατί θα αποκτήσει ζωή. Επιτέλους ανοίχτε ένα τάφο και μπείτε μέσα να ησυχάσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog