Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Ένας «παράξενος επισκέπτης» στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου (φωτο)

- Advertisement -

Μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες του Αρχαιολογικού Χώρου του Ηραίου Περαχώρας, στον χώρο στάθμευσης, τις τελευταίες ημέρες.

Συναντούν έναν ακόμη επισκέπτη, αλλά από το ζωικό βασίλειο. Ένα πανέμορφο αλεπουδάκι, αρκετά εξοικειωμένο με τους ανθρώπους, περιφέρεται στην περιοχή και ποζάρει για φωτογράφιση.

 

πηγη: facebook/Περαία Χώρα

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Από ότι είχα διαβάσει, ι πριν 2 μέρες νομίζω, σε ανάρτηση στο φεισμπουκ που είχε βάλει την “πονηρή αλεπού” του άρθρου σας! Την ταΐζουν κάτι κυρίες εκεί στην περιοχή και δεν φοβάται τον κόσμο. Να πούμε καλή εβδομάδα σε όλους να έχουμε την υγεία μας πάνω από όλα γιατί όπως βλέπετε και ακούτε μια αρωσταινει ο ένας μια ο άλλος. Στην περίπτωση μας άλλη αρωσταινει! Μετά την Φώφη Γεννηματά και η Ντόρα Μπακογιαννη έχει προβλήματα υγείας. Περαστικά να πει ο Αντρέας αλλά κάποιος υγιείς σαν τον George Papandreou γυρίζει για αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ. 😜😜 Τώρα που είπα ΠΑΣΟΚ. 18 10 1981 Ημέρα ΑΛΛΑΓΗΣ με ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση του Αντρέα ⭐Πάντως εμένα μου αρέσουν τα άρθρα με αλεπούδες 😀😀😀Αντρικος είπαμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog