Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Συνέντευξη Τύπου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων στο Λουτράκι

- Advertisement -

Kοινή Συνέντευξη Τύπου, παραχώρησαν, σήμερα στο δημαρχείο Λουτρακίου, ο δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αν. Γκιολής, ο Πρόεδρος της SportCamp AE κ. Σπύρος Καραβούλης και ο Εφορος της Ομοσπονδίας Πάλης κ. Βασίλης Νικολαΐδης.

 

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση της Ομοσπονδίας για το 2021

και διεξάγεται στο Λουτράκι από 19 έως 24 Οκτωβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Γαλανόπουλος με την έμπρακτη στήριξη του δήμου Λουτρακίου, την υποστήριξη της Περιφέρειας, ενώ φορέας υλοποίησης είναι το SportCamp

Θα αγωνισθούν 750 αθλητές από 50 διαφορετικές χώρες,ενώ  συνολικά στο Λουτράκι βρίσκονται

πάνω από 1000 άτομα, ανάμεσά τους ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές,και ο τρεις φορές ολυμπιονίκης Πολωνός Αντρέι Μπρόνσκι (τρία ολυμπιακά μετάλλια και πέντε παγκόσμια). Παράλληλα θα αγωνισθεί και ο δικός μας  Ελληνας Ηλίας Μπούκης (Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας)

Οπως τονίσθηκε από την Ομοσπονδία, δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ ξανά ένα τόσο όμορφο στάδιο για τους αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος βετεράνων, γιαυτό ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης και ο Σπύρος Καραβούλης απέσπασαν τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες της Ομοσπονδίας.

Αξίζει λοιπόν να παρακολουθήσουμε, ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός που λαμβάνει χώρα στην πόλη μας! 

 

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης τόνισε πως ο δήμος θα στέκεται αρωγός σε τέτοια σπουδαία αθλητικά γεγονότα που αναδεικνύουν τον τόπο μας ως αθλητικό προορισμό και προσελκύουν χιλιάδες επισκεπτών.

Οι αθλητές, οι συνοδοί τους και οι επισκέπτες θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία του δήμου μας, ενώ θα απολαύσουν τα γεύματά τους σε εστιατόρια της πόλης μας, κοντινές εκδρομές, το Spa κ.α.

Παρακολουθήστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γκιολής τόνισε πως η Περιφερειακή Αρχή Νίκα δέχθηκε να βοηθήσει το δήμαρχο κ. Γκιώνη να υλοποιήσει αυτό το παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πόσο σημαντικό είναι το ιδεώδες του αθλητισμού.

 

 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Εφορος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλης Νικολαΐδης ο οποίος αναφέρθηκε στο διαδικαστικό κομμάτι της διοργάνωσης, τονίζοντας πως στόχος της ομοσπονδίας είναι οι αθλητικές διοργανώσεις που φέρνουν χρήματα στη χώρα, ενώ ευχαρίστησε το δήμαρχο και όλους όσοι εργάσθηκαν για την υλοποίηση και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

 

Το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της SportCamp AE, η οποία είναι ο φορέας υλοποίησης των αγώνων, κ. Σπύρος Καραβούλης, ο οποίος είπε ότι ένα αθλητικό γεγονός  με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αποτελεί τιμή και κορυφαία στιγμή για το Λουτράκι.

Το Λουτράκι, τόνισε ο κ. Καραβούλης έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας παγκόσμιος αθλοτουριστικός προορισμός !

Ακουθούν οι δηλώσεις του Πρωταθλητή Ελλάδας Ηλία Μπούκη, ο οποίος έδωσε την υπόσχεση ότι θα έρθουν πολλά μετάλλια από την Ελληνική Αποστολή και ζήτησε από τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες.\

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σάκης Παπαθανασίου, μίλησε για αυτήν την ιδιαίτερη εκδήλωση και την προσπάθεια του δήμου για την άριστη έκβασή της.

Τέλος ο ολυμπιονίκης κ. Κωνσταντίνος Θάνος απηύθυνε  χαιρετισμό λέγοντας πως ο δήμος μας αγαπά ιδιαιτέρως τον αθλητισμό και τον στηρίζει έμπρακτα.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog