Μια υπέροχη τελετή έναρξης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων, παρακολουθήσαμε σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι,

παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Δημάρχου Λουτρακίου κ. Γιώργου Γκιώνη, του Προέδρου της SportCamp AE (φορέας υλοποίησης των αγώνων) κ. Σπύρου Καραβούλη,του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Λουτρακίου κ. Σάκη Παπαθανασίου, των αντιδημάρχων Λουτρακιόυ κ.κ. Τάσου Σακελλαρίου και Σωτήρη Πέρρα, του δημοτικού συμβούλου Λουτρακίου κ. Ιωάννη Γλυκοφρύδη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτη Πιτσάκη των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Κόρκα και Βυτινιώτη, των περιφερειακού συμβούλου κ. Σωτήρη Μουρίκη, του αντιδημάρχου Κορινθίων κ. Δημήτρη Μπίτζιου,  και πλήθους δημοσιογράφων.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διοργάνωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας πάλης για το 2021 όπου λαμβάνουν μέρος 750 αθλητές από 50 χώρες. Το παρών δίνουν ολυμπιονίκες, όπως ο Πολωνός Αντρέι Μπρόνσκι (τρία ολυμπιακά μετάλλια και πέντε παγκόσμια), παγκόσμιοι πρωταθλητές, ξένοι και Ελληνες. Επίσης θα αγωνισθεί ο Ηλίας Μπούκης (Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας)

Στα παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε αποσπάσματα από τις κυριότερες στιγμές της τελετής έναρξης.

Κορυφαία στιγμή ήταν ο χορός του Υφυπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη μαζί με τους χορευτές του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ιβυκος», οι οποίοι έδωσαν μια διαφορετική νότα στην τελετή, δείχνοντας στους αθλητές των ξένων χωρών, τι σημαίνει Ελλάδα!

Βεβαίως ο Υφυπουργός καταχειροκροτήθηκε για τις χορευτικές του ικανότητες!

 

Η είσοδος των αποστολών

 

Χαιρετισμός Δημάρχου Λουτρακίου κ. Γιώργου Γκιώνη

 

Χαιρετισμός Υφυπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη

 

Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή

 

Η ομοσπονδία απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Υφυπουργό, κ. Αυγενάκη, το Δήμαρχο κ. Γκιώνη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γκιολή

 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού χορεύει με τους χορευτές πολιτιστικού συλλόγου παραδοσιακούς χορούς και καταχειροκροτείται από το κοινό!