Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στο Λουτράκι ΚΑΙ το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ιδιοκτητών Κατασκηνώσεων

- Advertisement -

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου ιδιοκτητών Κατασκηνώσεων που διοργανώνει η Διεθνής Ένωση Κατασκηνώσεων International Camping Fellowship και η Ένωση Κατασκηνώσεων της Ρωσίας με την υποστήριξη του Sportcamp Loutraki και υλοποιείται από τις 14 έως 24 Οκτωβρίου 2021, στο Club Hotel Casino Loutraki.

Ο Δήμαρχος Γιωργος Γκιωνης αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα του τόπου για την ανάπτυξη του παιδικού και αθλητικού τουρισμού, επισήμανε τη μακρόχρονη συνεργασία με την Ρωσική αγορά και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή του στη δράση, τονίζοντας τη χρησιμότητα ανταλλαγής επαγγελματικής εμπειρίας για τη δημιουργία μελλοντικών συνεργασιών, σε διεθνές επίπεδο.

Τα στελέχη των κατασκηνώσεων – μελών της Διεθνούς Ένωσης Κατασκηνώσεων μοιράζονται μεταξύ τους το πάθος, τον ενθουσιασμό, την αγάπη και την αφοσίωσή τους στον κατασκηνωτικό θεσμό, με στόχο ενίσχυση του διαλόγου μεταξύ Ρώσων και Ευρωπαίων επιχειρηματιών κατασκηνώσεων και κλάδων με δραστηριότητες συναφείς με την παιδική αναψυχή. Στο Συνέδριο συμμετέχουν επιχειρηματίες και επαγγελματίες κατασκηνώσεων από τη Ρωσία, την Τουρκία την Ισπανία, τον Καναδά και την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα για το συνέδριο ΕΔΩ

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog