Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παρέμβαση Εισαγγελέα ζητά ο Τατούλης για την χθεσινή εκπομπή του Σρόιτερ στον Alpha

- Advertisement -

Το ρεπορτάζ του Αντώνη Σρόιτερ για τις φυλακές στην Τρίπολη που προβλήθηκε χθες στην εκπομπή «Αυτοψία» από το κανάλι Alpha,θεωρούμε ότι απαιτεί άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα και των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ κατά την άποψη μας, το οποίο αφορούσε οδοιπορικό στις φυλακές της Τρίπολης με συνεντεύξεις και δηλώσεις του Διευθυντή των φυλακών και κρατουμένων, προκαλεί την κοινή γνώμη, δημιουργώντας συνθήκες διαφορετικής ποινικής μεταχείρισης και αναγνώρισης ελαφρυντικών για ειδεχθή εγκλήματα αξιόποινων σεξουαλικών πράξεων.

Ζητάμε άμεσα από τη Δικαιοσύνη και τον αρμόδιο Εισαγγελέα να ερευνήσει από ποιο στέλεχος του Υπουργείου Δικαιοσύνης δόθηκαν οι απαραίτητες άδειες για την παραγωγή του συγκεκριμένου ρεπορτάζ και εάν ήταν σε γνώση της ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ζητάμε από τους αρμόδιους Δικαστικούς λειτουργούς να σταματήσει άμεσα κάθε προβολή ή αναπαραγωγή του συνόλου του ρεπορτάζ της εκπομπής «Αυτοψία» και κάθε αποσπάσματος αυτού από το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και κάθε προβολή ή αναφορά σε αυτό μέσω των κοινωνικών δικτύων (Facebook, Instagram κτλ.).

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog