Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα «συγχαρητήρια» Αυγενάκη στο Γιώργο Γκιώνη και οι ευχαριστίες του δημάρχου

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα τον Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και αγκαλιάζει αθλητικές διοργανώσεις που καθιστούν τον Δήμο μας πόλο έλξης και επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού.

Συνεχίζουμε με δύναμη, πάθος και αισιοδοξία ώστε να φανούμε αντάξιοι κάθε μεγάλης διοργάνωσης, προκειμένου να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ακολουθεί η δήλωση του Υφυπουργού Λευτέρης Αυγενάκης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ που διεξάγεται από τις 19 έως τις 24 Οκτωβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ.γαλανόπουλος, στο Λουτράκι.

” Εξαιρετικές εντυπώσεις έχει αφήσει η διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης Βετεράνων στους παραπάνω από 1.000 συμμετέχοντες (αθλητές, προπονητές, διαιτητές, συνοδούς) από 50 χώρες και φυσικά στους θεατές στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.

Πολλαπλά τα οφέλη, από το μήνυμα της διά βίου άθλησης μέχρι την περαιτέρω διάδοση του αθλήματος και από τη σύνδεση του τουρισμού με τον αθλητισμό ως τα ποίκιλλα οφέλη –οικονομικά και προβολής- για την τοπική κοινωνία και την γύρω περιοχή

Εξαιρετική και η ελληνική συγκομιδή μεταλλίων τις πρώτες δύο ημέρες με το χρυσό μετάλλιο του Εμζάριου Μπεντινίδη, το ασημένιο του Αβράαμ Παπαδόπουλου, και το χάλκινο του Απόστολου Στάμου.

Μπράβο σε όλους τους αθλητές και τους διοργανωτές (Ομοσπονδία και Δήμαρχο Λουτρακίου, Γιώργο Γκιώνη)

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog