Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δημοσκόπηση για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Καταλληλότερος πρόεδρος ο Ανδρουλάκης

- Advertisement -

Ως ισχυρή “σφήνα” ανάμεσα σε Παπανδρέου και Λοβέρδο εκτιμάται ότι θα αποδειχθεί η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ έχει υπολογίσιμη κομματική δύναμη, την επέδειξε άλλωστε και με την κατάθεση 20.000 υπογραφών που στηρίζουν την υποψηφιότητά του, “ελέγχοντας” μάλιστα τα 110 από τα 300 συνολικά μέλη της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ.

Σε αντίθεση με το σινιάλο του Γιώργου Παπανδρέου υπέρ συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ και το ακριβώς ανάποδο του Ανδρέα Λοβέρδου, ο Νίκος Ανδρουλάκης διατρανώνει την πολιτική αυτονομία του ΚΙΝΑΛ και τηρεί ίσες αποστάσεις απέναντι στα δυο μεγάλα κόμματα. 

 

Στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις για τις επερχόμενες εκλογές της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, οι οποίες αποτυπώνουν την αλλαγή ισορροπιών που έφερε η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου στην κούρσα των εσωκομματικών εκλογών.

Αν και οι προεκλογικές εκστρατείες έχουν παυθεί προσωρινά μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρείας Interview για λογαριασμό του politic.gr, παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον για τις πρώτες αντιδράσεις των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ, μετά τις εξελίξεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει το ποσοστό του 32,4% ως ο καταλληλότερος νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και δεύτερος έρχεται ο Γιώργος Παπανδρέου με 29,2%.

Ακολουθούν, ο Ανδρέας Λοβέρδος με 17,4%, ο Παύλος Γερουλάνος με 12,7%, ο Χάρης Καστανίδης με 5,3% και τελευταίος έρχεται ο Παύλος Χρηστίδης με 1,2%.

Σε ό,τι αφορά την επιλογή των ψηφοφόρων που δεν ψήφισαν ΚΙΝΑΛ στις εκλογές του 2019, ο Ανδρέας Λοβέρδος έρχεται πρώτος με 28% και ακολουθούν, ο Νίκος Ανδρουλάκης με 24,6% και ο Γιώργος Παπανδρέου με 24,3%. Ο Παύλος Γερουλάνος συγκεντρώνει το ποσοστό του 8,6%, ο Χάρης Καστανίδης το 5,9% και ο Παύλος Χρηστίδης με 2,9%.

Στην ερώτηση «ποιος κατά την άποψή σας μπορεί να φέρει στο ΚΙΝΑΛ ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ», ο Γιώργος Παπανδρέου προηγείται με μεγάλη διαφορά και ποσοστό 41,5% από τον Νίκο Ανδρουλάκη με 27,4% και τον Ανδρέα Λοβέρδο με 11,8%.

Στην ίδια ερώτηση αλλά για τη Νέα Δημοκρατία, προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό 26,8% θεωρείται αυτός που θα αντλήσει τους περισσότερους ψηφοφόρους από τη ΝΔ ενώ από κοντά ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου με 25,3% και ο Ανδρέας Λοβέρδος με 23,5%.

Οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ προκρίνουν τον Νίκο Ανδρουλάκη (33%) ως τον ηγέτη που θα ανεβάσει τα ποσοστά του κόμματος στις επόμενες εκλογές ενώ το ίδιο πιστεύουν για τον Γιώργο Παπανδρέου (28,7%) οι ψηφοφόροι των άλλων κομμάτων.

Μάλιστα, η εν λόγω δημοσκόπηση καταγράφει τη σαφή θέση των ψηφοφόρων του κόμματος για ανεξάρτητη πλεύση, καθώς το 62,2% δεν επιθυμεί συνεργασία με κάποιο άλλο κόμμα. Το 29,7 % είναι θετικό στην προοπτική συνεργασίας με τη ΝΔ και το 28,9% τάσσεται υπέρ της συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ.

Το 58,4% των ερωτηθέντων της δημοσκόπησης θα πάει ψηφίσει στις εκλογές ως μέλος του κόμματος ΚΙΝΑΛ, το 34,3% ως φίλος και το 7,3% απάντησε πως δε θα πάει να ψηφίσει.

- Advertisement -

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το γεγονος πως στο συνολο των Ελληνων ψηφοφορων προηγειται με διαφορα (αν ειναι δυνατον!) ο Novartis – Λοβερδος, αυτο και μονο βεβαιωνει, πιστοποιει και καταδεικνυει τουλαχιστον (για να μην πω και τιποτα βαρυτερο) την παρακμη της Ελληνικης αυτης κοινωνιας… Τ.Ζ.

  2. Αποδειχτηκε απο πουθενα πως ο Λοβερδος ειναι μπλεγμενος στην υποθεση novartis που κατασκευασε ο συριζα? Υπαρχει μηπως καταδικαστικη αποφαση εις βαρος του? Καλα σου λενε, μαθε πρωτα Ελληνικα και μετα ελα να μας τα πεις. Αντε απο κει δα με τον καθε σαλταρισμενο εδω περα.

  3. Αγαπητη/αγαπητε, το τραγικο της υποθεσεως δεν ειναι τοσο αυτα τα οποια λες και υποστηριζεις, οσο το ο,τι κατι μυαλα σαν τα δικα σου με το να εχουν μεχρι και αυτα ακομη, πολυ δυστυχως, δικαιωμα φηφου, μας εχουν καταστρεψει ανεπανορθωτα ως χωρα, ως λαο και ως Εθνος… Τ.Ζ.

  4. (21:56). Αγαπητη/αγαπητε, το τραγικο της υποθεσεως με σενα δεν ειναι τοσο αυτα τα οποια λες και… πρεσβευεις, οσο το ο,τι κατι μυαλα σαν τα δικα σου αφηνονται, ακουσον, ακουσον, στο να διατηρουνε αυτα μεχρις ακομη και αυτο το ιερο δικαιωμα της ψηψου(!!), καταστρεφοντας ετσι και κατ’ αυτον τον τροπο, μονιμως, συνεχως και διαρκως, μια χωρα και εναν λαο, πολυ, πολυ δυστυχως… Τ.Ζ.

  5. (21:56). Αγαπητη/αγαπητε, βαζω οσο στοιχημα θες, πως ο,τι εσυ ειδικα, ετσι και δεν ειχες μαζι σου συνεχως “καβατζομενο” ενα οποιοδηποτε λεξικο της νεοΕλληνικης γλωσσης, ουτε ακομη και αυτην την φραση “Λ αμογιο – Λοβερδος”, δεν θα εισουν εις θεσην να την γραψεις σωστα… Τ.Ζ.

  6. Αυτος ο καθολα αξιοσεβαστος, καθως επισης και ασπιλος, αμεμπτος, διαφανος, διαυγης, κρυσταλλινος, και πανω απ’ ολα, ενα ιερον τερας της… “εντιμοτητας”, ο κυγιος ( και οχι, ο “κυριος”) Ανδρεας – Novartis – Λοβερδος… Τ.Ζ.

  7. Ρωτησα: υπαρχει καταδικαστικη αποφαση εις βαρος του Λοβερδου? Και απαντας πως μυαλα σαν τα δικα μου εχουν δυστυχως δικαιωμα ψηφου. Αρα οχι να γραφεις Ελληνικα δεν ξερεις, αλλα ουτε να καταλαβαινεις τι διαβαζεις ξερεις, συμπληρωνω τον αλλο κυριο η κυρια. Τελικα εισαι για τα πανηγυρια των εξαμιλιων εσυ. Βγηκες κι εσυ να κλεισεις την εθνικη οδο και να καψεις λαστιχα για το σκοτωμα του κλεφτη?

  8. 1-2 φου φου 1-2φου φου. Δεν τρελάθηκα ρε σύντροφοι δοκιμή κάνω αν μπορώ να στείλω σχόλια. Έχω πρόβλημα από χτες στο συγκεκριμένο άρθρο για κάποιο λόγο. Αυτά μην γράφω τζάμπα ο Αντρέας είναι εδώ δυνατός μην απορείτε που δεν σχολίασα σε άρθρο για το ΠΑΣΟΚ 👕👍⭐

  9. Aφενος μεν, εδω περα υπερτιμολογηθηκαν και υπερκοστολογηθηκαν ενα σωρο φαρμακα, με συνεπεια να αφαιμαχθουν και να καταληστευθουν οι τσεπουλες του φτωχου αυτου Ελληνικου λαου, αφετερου, δε, εγεμισαν και ετιγκαρισαν, ταυτοχρονως, με ενα καρο “μιζαρες”, “προμηθειαρες” και εκατομμυριαρες “€υραρες” οι τσεπαρες καποιων παμφαγων, διεφθαρμενων, ελεεινων και αδιστακτων πολιτικαντηδων, και κατα τα αλλα, την σκοτεινη και οζουσα αυτη υποθεση της “Νovartis”, την εκατασκευασε – ποιος αλλος – μα ο… Συριζα, βρε παιδακια μου, ο… Συριζα!!! Τ.Ζ.

  10. Το πασοκ τα πήγαινε καλά μέχρι το τέλος της δεύτερης τετραετίας του…..Μετά έπεσε στο μεγάλο φαγοπότι…Μερικοί τα έπαιρναν και οι υπόλοιποι μούγκα….!!Εγώ θα έλεγα άμα δεν ξέρεις να κρυφτής μην αρπάζεις κε Τσοχατζόπουλε- Παπαντωνίου κ.α…..Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν για μένα εχει τελειώσει….!!Δηλαδή εχει γίνει ένα κολαούζο της δεξιάς……Και περιμένει κάποια κυβέρνησε για να συνασπιστεί παίρνοντας κανένα υπουργείο…!?

  11. Ρε θα τρελαθώ με αυτό το “εργαλείο” που μου μπλοκάρει τα σχόλια στο άρθρο αυτο 😜😜😜Δεν μπορεί κάποιος με σαμποταρει εκεί στο μπλογκ και δεν είναι η Χαρά 😜😜Είχα και ευχές δώσει για την σημερινή ημέρα αλλά τα έφαγε η μαρμαγκα. Αντε γειά μας το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ μην μασάτε

  12. Ακριβως ετσι ειναι οπως το θιγετε και το λετε, αγαπητε μου/αγαπητη μου (00:04). Νεα Δημοκρατια και ΠΑΣΟΚ, αποτελουν, δυστυχως πλεον, τις δυο οψεις του ιδιου ακριβως νομισματος! Και μαλιστα, καθως και οπως ολα τα στοιχεια και τα δεδομενα συνηγορουν, απο τα μεσα του προσεχους Δεκεμβριου και εντευθεν, στην μιαν του οψη αυτου του… παραφυσιν νομισματος θα “αναγραφεται” η λεξης “Μητσοτακης” και στην ετερα του οψη θα “αναγραφεται” η… φρασης “Ανδρεας – Novartis – Λοβερδος “!! Μακαρι, ειλικρινα, να διαψευστω, στα οσα τωρα λεγω και προβλεπω… Τ.Ζ.

  13. Εδω λες οι τσεπαρες καποιων παμφαγων γεμισαν, ενω πιο πανω μιλας συγκεκριμενα για Λοβερδο. Μηπως εισαι μπερδεμενος? Που παν’ τα τεσσερα ξερεις? Ξαναρωτω 3η φορα, και αν δεν κατανοεις εσυ, ρωτα καποιον αλλον να καταλαβεις την ερωτηση, γιατι δεν μπορω να ελπιζω σε πολλα απο σενα το αστροπελεκι: ο Λοβερδος που μπλεκεται? Εχει καταδικη?

  14. (21:01). Η αντιεισαγγελεας, του Αρειου Παγου, η κυρια Τουλουπακη, οπως επισης και καποιοι ακομη συναδελφοι της, αν θες να γνωριζεις, που μου παριστανεις και καλα πως ο,τι δεν γνωριζεις, “εφαγωθησαν” απο την θεση τους, ακριβως επειδη υπεδειξαν σαφεστατα ως υπαιτιους, καθως και ενεχοντες στο γιγαντιαιο αυτο σκανδαλο της Novartis, αυτον τον Λοβερδο σου, μαζι με μια ακομη “ομαδουλα” στυγνων, διεφθαρμενων και επιορκων, οπως ξαναειπα, πολιτικαντιδων… Ειμαι σιγουρος πως ουτε αυτο το κατανοησες αυτο τωρα, αλλα ουτε και αυτην την προφανεστατη δικαστικησυσκοτιση και συγκαλυψη αυτης της υποθεσεως, χαι’βανι μου και αστυνομε σα’ι’νη μου… Τ.Ζ.

  15. (21:01). Δικαστης και εισαγγελεας ασφαλως και δεν ειμαι, αλλα αν δεν κανω λαθος πριν περιπου 2 χρονακια, η αντιεισαγγελεας του Αρειου Παγου, η καθολα εγκριτη και αξιοσεβαστη κυρια Ελενη Τουλουπακη, μαζι με αρκετους ακομη συναδελφους της, “εφαγωθησαν”, αν θες να ξερεις, απο την θεση τους, επειδη ακριβως κατεδειξαν και παρουσιασαν απολυτως υπευθυνα και τεκμηριωμενα, αδιαψευστα και ατρανταχτα στοιχεια και ντοκουμεντα, ως προς την σαφη αυτη ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ και ΕΜΠΛΟ ΚΗ, στο γιγαντιαιο και κολοσσιαιο αυτο σκανδαλο της “Novartis”, αυτου του κυριου Νovartis – Λοβερδου σου, μαζι, δυστυχως, με μια ακομη “ομαδουλα” και δρακα, αθλιων, αδιστακτων και επιορκων,( οπως και προτιτερα τους ξαναχαρακτηρισα), Ελληνων πολιτικαντιδων… Βεβαιως, αυτην την ξεκαθαρη, ολοφανερη, προφανεστατη, οσο επισης και κραυγαλεα και “καραμπινατη” δικαστικη συσκοτιση και συγκαλυψη ειναι απολυτως λογικο ενα μυαλουδακι σαν το δικο σου, ουτε αυτη να διναται να την αντιληφθει, ουτε να την καταλαβει, αλλα ουτε και να μπορει να την κατανοησει, χα’ι’βανι μου εσυ και αστυνομε μου σα’ι’νη… Τ.Ζ.

  16. Η τουλουπακη καθαιρεθηκε γιατι ηταν μεσα στο κολπο. Γιαυτο δεν εμφανιζε τα εγγραφα αμερικανων που αποδεικνυαν πως δεν υπαρχει εμπλοκη πολιτικων προσωπων. Σε 2 γραμμες ειπα οτι παρουσιασες ως εγκυκλοπαιδεια. Γιαυτο δεν εισαι μονο στοκος φαφλατας οπως ειπα…προτιτερα, αλλα και αγραμματος.

  17. Σου ειπε η Χαρα μη γραφεις εκθεσεις, αλλα τη γραφεις κανονικα ε? Νομιζεις πως το μπλογκ περασε στην ιδιοκτησια σου η οτι αρεσει στους αναγνωστες να βγαζουν τα ματια τους με τις τσεκουρατες ανορθογραφιες σου?

  18. (10:56) Α μαλιστα, ωστε λοιπον… δεν υπαρχει εμπλοκη πολιτικων προσωπων στο σκανδαλο Novartis!!! Ουτε και οι Αδωνης και… Λοβερδος δεν εχουν τολμησει να ισχυριστουν, μεχρι και αυτοι οι ιδιοι ακομη, κατι τετοιο. Παντως πολυ μεγαλη πλακα εχεις βρε φιλαρακι μου, πολυ μεγαλη πλακα, και επισης σου λεω πως εγω δεν εχω και το δικο σου “ψωνιο” καθε φορα που θα ειναι να πω, η και να γραψω κατι, να κουβαλαω αγκαζε και παραμασχαλα το λεξικο της ΝεοΕλληνικης γλωσσας, οπως καταφανεστα πραττεις διαρκως και μονιμως εσυ… Τ.Ζ.

  19. (11:06). “Σου ειπε η Χαρα να μην γραφεις εκθεσεις, αλλα τη “γραφεις” κανονικα ε”? Και εσυ συγγνωμη, ποιος εισαι εσυ βρε φιλαρακι που θα μου πεις εμενα το τι θα κανω?? Εφεξης νομιζω πως καλυτερα θα ειναι να ασχολησαι αποκλειστικα με τον εαυτο σου και μονο. Βλεπεις πως στο λεω αυτο με οσο το δυνατον πιο ηπιο και ευγενικο τροπο, γι’ αυτο κανε μου τη χαρη, λοιπον… Τ.Ζ.

  20. Υπαρχουν πραγματικα κατι φοβερα και τρομερα μυαλα σε αυτον τον τοπο. Κατι μυαλα πανεξυπνα και ονειρικα! Κατι μυαλα σκετα “ξουραφια”. Κατι μυαλα τραγικα, οσο και υπολογα. Που δεν εντρεπονται να μας λενε εδω μεσα, πως ο,τι και καλα πχ δεν ενεχονται επιορκοι Ελληνες πολιτικαντιδες σε σκανδαλαρες τυπου Novartis! Κατι φοβερες και τρομερες μυαλαρες που διατηρωντας δυστυχως, επι πολλες δεκαδες χρονια, μεχρι και δικαιωματα ψηφου, καταστρεφουν, ενσυνειδητως την ιδια τους τη χωρα, και συναμα παιρνουν καθε φορα και στο λαιμο τους, και τους φτωχους (κυριως) Ελληνες πολιτες … Τ.Ζ.

  21. Στο εχω ξαναπεί άρρωστε, το ζήτημα δεν είναι προσωπικό, αλλά κοινωνικό. Επειδή πολλοί είναι ατομικιστές, εσείς πολλαπλασιάζεστε, διότι πατάτε σε αυτό το “μην ασχολείσαι”, ανορθόγραφε. Στη θέση της χαράς θα μπορούσε να είναι άλλο πρόσωπο πιο προσφιλές σε εμάς από τη Χαρά.

  22. Ε, λοιπον αυτα και αν ειναι νεα! Ετοιμαζεται εδω στην “ψωροκωσταινα” Ελλαδιτσα και συγκεκριμενα στο “Ελληνικο” ενας 200κοσαμμετρος ουρανοξυστης, ο επονομαζομενος “Marina Tower”, o οποιος περαν αυτου του εντυπωσιακου υψους του, θα διαθετει σε 50 οροφους, 200 χλιδατα και υπερπολυτελεστατα διαμερισματα με τιμη εκκινησης στα… 16.200ευρω ανα τετραγωνικο μετρο, φτανοντας ακομη στους τελευταιους 5 οροφους του και στα 26.200 το τ.μ. με μια μαγικη αεροπλανικη θεα στο ηλιοβασιλεμα του Σαρωνικου κολπου, αλλα και οχι μονο. Οι τελευταιες πληροφοριες θελουν να εχει αποκτησει ηδη εκει και μαλιστα στον τελευταιο 50κοστο οροφο ενα διαμερισματακι 200 τ.μ, αξιας καπου 5.250.000, αυτη η… επιτομη της εντιμοτητος πολιτικου, δηλαδη ο κυγιος Ανδρεας – Novartis – Λοβερδος… Τ.Ζ.

  23. Ως συνεχεια του (20:15), να πω, πως ο κυριος Νovartis – Λοβερδος εμφανιζεται ηδη αποφασισμενος να διεξαγαγει τις προεκλογικες του συγκεντρωσεις για την… σωτηρια της πατριδος μας, μεσα απο το… μπαλκονακι του διαμερισματος του, εκει στον πεντηκοστο οροφο του ουρανοξιστη “Marina Tower” στο Ελληνικο!! Φανταστειται τωρα το εξης εντυπωσιακο, οσο και ασυνηθες, για τα πολιτικα δρωμενα της χωρας, σκηνικο, δηλαδη τον λαοφιλεστατο αυτον πολιτικο ανηρ ετσι οπως θα εβρισκετο σ τα πανω απο 200 μετρα υψομετρο απο την επιφανεια της γης, να εχει αρπαξει αυτος μιαν ντουντουκα και να βγαζει πολιτικο λογο απευθυνομενος στα πληθη και στην λαοθαλασσα (δηλαδη για την ακριβεια στον… εναν και μοναδικο οπαδο του!) που και εκεινος με την σειρα του απο κατω και απο την επιφανεια του… εδαφους, θα τον αποθεωνει, θα τον δοξαζει και θα τον επευφημει… Τ.Ζ.

  24. Ένα άλλο νούμερο σχολιαστής μου λέει “εσύ μόνο αρλούμπες για τα ποδοσφαιρικά θα γράφεις” Το τι αρλούμπες λέτε εδώ στο άρθρο αυτό να μην το γενικευσω περισσότερα. Έχει κολλήσει ο άλλος στην αγραματοσυνη στις παρενοχλησεις και κυρίως να λέει στο κάθε σχολιαστεί τι και πως και γιατί σε ότι γράφει. Έχει αυτός και ο καθένας καμία ιδιότητα εδώ μέσα τι θα γράφουμε??? Δεν σου αρέσει κάποιο σχόλιο καλός η κακός δεν “παρατηρούμε” τον αποστολέα με ορθογραφία και κριτική. Αυτό κύριε μορφωμένος δεν λέγετε διάλογος μεταξύ σχολιαστών. Τα είπα ηρεμα και ωραία για να μην κοπούν να μαζευτούμε γενικά όλοι. Γεια σου φίλε ΤΖ λόγο τεχνικών προβλημάτων σε αυτό το άρθρο δεν σχολίασα καθόλου σχεδόν 😁

  25. Τωρα εδω που τα λεμε, και εγω βασικα το θεωρω απολυτως θεμιτο, οσο επισης και το επικροτω οι… τζιροι απο τα ταμεια της Novartis, καθως και τα χρηματα απο το υστερημα του Ελληνικου λαου, να… επενδυθουν αυτα στο… real estate και σε σπιταρονες! Τι δηλαδη, μοναχα ο Τσοχατζοπουλος υπηρξε ο εξυπνος της υποθεσεως, σε ο,τι αυτη ειχε να κανει με την αποκτηση του νεοκλασσικου τριοροφου της “Διονυσιου Αεροπαγιτου”, και οι Novartides – Λοβερδηδες τα κορο’ι’δα? Α οχι, δεν παει ετσι… Τ.Ζ.

  26. Δεν ξέρω αν μπλέκεται ο Λοβέρδος σε κάτι, αλλά ακόμη και ο ίδιος θα γελούσε, μαζί με ολόκληρη τη Novartis, με αυτό το καταπληκτικό προφορική έκθεση, προφορική ιστορία, προφορική γεωγραφία.

  27. Προσωπικα εκανα λογο, σε μιαν αλλη αναρτηση – και οχι σε αυτην την παρουσα – για τα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μαθηματα της εκθεσεως, της γεωγραφιας, αλλα και της ιστοριας, και εσυ σπευδεις να μου βαλεις στο στομα μου οτι ταχατες εγω ειπα, η ακριβεστερα να μου βαλεις στην… πεννα μου πως ο,τι και καλα εγω εγραψα εδω για δηθεν “προφορικη εκθεση”, για δηθεν “προφορικη ιστορια” και για δηθεν “προφορικη γεωγραφια”… Τωρα πως εσυ καταλαβες κατι τετοιο, ενδεχομενως μοναχα ενας Θεος, αλλα και η ψυχη σου η ιδια να το ξερει αυτο… Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog