Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Xάρης Μαρίνης: Tο κατάντημα της Διώρυγας έχει όνομα και επίθετο

- Advertisement -

Αγαπητοί συντάκτες του loutrakiblog

Το δημοσίευμα σας με τίτλο ( Παγκόσμια δυσφήμιση η κλειστή Διώρυγα. Κόπηκε στα δύο η θαλάσσια συγκοινωνία ) είναι για εμένα πρόκληση προκειμένου για ακόμα μια φορά να ασχοληθώ με το έγκλημα που έχουν διαπράξει συγκεκριμένα άτομα προκειμένου να φτάσει η Διώρυγα της Κορίνθου στο σημερινό χάλι – κατάντημα .

Πολλές φορές από το 2016 έως και σήμερα έχω δώσει άρθρα μου προς δημοσίευση σε διάφορα κορινθιακά ΜΜΕ με τα οποία έκανα αναφορά στο κατήφορο που είχε πάρει η Διώρυγα , έναν κατήφορο που ο τερματισμός του είναι το σημερινό κατάντημα .

Το κατάντημα αυτό οφείλετε στην κακή διοίκηση , την ανύπαρκτη συντήρηση , και την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος .

Φυσικά η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είναι άμοιρη ευθηνών, έχει τεράστιες ευθύνες αφού εγώ ο γράφων από το 2016 είχα καταγγείλει όλα τα προβλήματα και τους κίνδυνους για τα οποία δυστυχώς επιβεβαιώθηκα .

Οι καταγγελίες μου τότε είχαν φτάσει από τις εισαγγελικές αρχές μέχρι το γραφείο του τότε Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα .

Το αποτέλεσμα είναι να μπουν στο αρχείο όλες αυτές οι ενεργείς μου και ως αντίκρισμα προσπαθώντας να με φιμώσουν , κινηθήκαν δικαστικά στέλνοντας μου εξώδικα και αγωγές προς εκφοβισμό .Δυστυχώς για αυτούς όλα αυτά έπεσαν στο κενό .

Όλοι οι εμπλεκόμενοι και οι έχοντες συμφέροντα με αποκαλούσαν συκοφάντη , κακόβουλο και δικομανή.

Σήμερα η Διώρυγα της Κορίνθου με τις ευλογιές της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού Μητσοτάκη , τον οποίο διέσυραν που δεν γνώριζε ότι η Διώρυγα ήταν κλειστή.

Η μεθόδευση για το κλείσιμο της Διώρυγας είχε γίνει από τους γνωστούς κύκλους της Διώρυγας που είχαν φωνάξει και τον σεισμολόγο κ. Λέκκα για να προβεί στην δήλωση περί επικινδυνότητας της Διώρυγας.

Ο σκοπός τους ήταν προφανής ήθελαν να χρηματοδοτηθεί το έργο και να διαχειριστούν το ποσό.

Αφού δεν συνέβη αυτό εμμέσως προσπαθούν να καλύψουν τις ευθύνες τους για το απαράδεκτο κλείσιμο της Διώρυγας ρίχνοντας την ευθύνη στον Μητσοτάκη στο υπουργείο υποδομών και όπου αλλού μπορέσουν.

Τεράστιες ευθηνές έχουν επίσης τα μέλη του εγκάθετου Διοικητικού Συμβουλίου .

Για ακόμα μια φορά θα πω δημόσια ότι το κατάντημα αυτό της Διώρυγας έχει όνομα και επίθετο .

Όποιος θέλει ας ακούσει έστω και αυτήν την ύστατη στιγμή.

Χάρης Μαρίνης

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί δεν μας το λέει το όνομα και το επίθετο να το μάθουμε? για εμάς που είμαστε λίγο μακρυά και δεν ξέρουμε θέλω να πω μην παρεξηγηθώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog