Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

H Dior Cruise 2022 καμπάνια ταξίδεψε στο Ναό του Δία στη Νεμέα

- Advertisement -

Ο οίκος Dior αποκάλυψε τη νέα του καμπάνια, σε έναν από τους πιο εμβληματικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, αποτίοντας φόρο τιμής στην φωτογράφιση του Paris-Match πριν από 70 χρόνια στην Ακρόπολη.

Η Maria Grazia Chiuri ταξίδεψε φέτος στην Ελλάδα και ήρθε σε επαφή με την κλασική ιστορία της χώρας μας, τον Μινωικό πολιτισμό, το Ακρωτήρι της Σαντορίνης και τους Δελφούς. Γνώρισε από τους ειδικούς την τεχνοτροπία πίσω από τον αρχαιοελληνικό πέπλο και τις grecian chic πτυχώσεις και ξετύλιξε το αφήγημά της στην Dior Cruise 2022 collection που παρουσιάστηκε στο Καλλιμάρμαρο και έστρεψε όλα τα φώτα στη χώρα μας.

Τώρα για την καμπάνια της συλλογής, ο οίκος Dior επέλεξε ένα ακόμα εμβληματικό αρχαιολογικό χώρο, το Ναό του Δία στη Νεμέα που χρονολογείται από το 330 π.Χ και ενώνει τρεις αρχιτεκτονικούς ρυθμούς της ελληνικής αρχαιότητας. Η επιλογή αυτού του σκηνικού δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού με αυτό τον τρόπο ο οίκος Dior ήθελε να αναβιώσει την αξέχαστη φωτογράφιση με τις couture Dior δημιουργίες που πραγματοποιήθηκε στον Παρθενώνα πριν από 70 χρόνια, για το περιοδικό Paris-Match.

h-dior-cruise-2022-kampania-taxidepse-sto-nao-toy-dia-sti-nemea0

1/3©Dior

Η φωτογράφος Julia Hetta αποτύπωσε τα μοντέλα του οίκου Dior αιθέρια, με δημιουργίες που παντρεύουν την παράδοση με το σύγχρονο στυλ. Οι αέρινες σιλουέτες, οι πτυχώσεις των φορεμάτων και ο πέπλος, συναντούν τα sneakers και όλα τα Dior σύμβολα όπως η Dior Bobby bag ή το Bar jacket. Ένα παιχνίδι με το φως και την κίνηση που αποτυπώνει μια σύγχρονη Οδύσσεια, την Οδύσσεια της Maria Grazia Chiuri για τη δημιουργία της Cruise 2022. Το σίγουρο είναι πως μέσα από αυτή την καμπάνια οι εικόνες της Ελλάδας και του αρχαιοελληνικού πολιτισμού ταξιδεύουν για ακόμα μια φορά την Ελλάδα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

h-dior-cruise-2022-kampania-taxidepse-sto-nao-toy-dia-sti-nemea2

2/3©Dior

h-dior-cruise-2022-kampania-taxidepse-sto-nao-toy-dia-sti-nemea4

3/3©Dior

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βλέπεις τον οίκο Dior πολλές δεκαετίες τώρα να μένει σταθερός στην ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στον κόσμο η στους πελάτες του αν προτιμάτε. Το ίδιο κάνουν και πολλές άλλες τέτοιες οίκοι μόδας η γενικά μεγάλα ονόματα φίρμες κλπ κλπ. Που το πάει ο Αντρικος? Έχεις αυτόν τον Μαρκ Ζακεμπερ τον Facebookαριο και σου αλλάζει το όνομα. Meta! Τι Meta και ξε Meta ρε εσύ Μαρκ? Μετά από 10 χρόνια θα το βάλεις πάλι αλλιώς. Πάντως όπως είπε και ο Μπαμπινιώτης ο κανονικός όχι αυτός ο κουτος εδώ στο μπλογκ η λέξη Meta είναι ελληνική. Δεν μπορώ φυσικά να το αμφισβητήσω εγώ ο αγράμματος Αντρικος😅😅Όλα λίγο πολύ από ελληνικά προέρχονται. 😆Και το KFC ελληνικό είναι. Κάτσε φάε κότα

  2. Φιλε Αντρικο, ο “Μπαμπινιωτης” οπως τον χαρακτηριζεις του blog, δεν ειναι, θελω να πιστευω και τοσο πολυ κουτος, απλως ο συγκεκριμενος ανθρωπος εχει μονιμως και συνεχως συντροφια στο πλα’ι’ του, ενα πολυ καλο Ελληνικο λεξικο και αυτο φυσικα δεν ειναι απαραιτητως, κακο… Τ.Ζ.

  3. Aγαπητε Αντρεα, ο “Μπαμπινιωτης” ( οπως τον χαρακτηριζεις ) του blog, δεν πιστευω να ειναι οπως λες και τοσο κουτος, οσο το οτι ο ανθρωπος αυτος εχει μονιμως στο πλα’ι’ του, ετσι για να του “κραταει” και ολιγη συντροφια ενα πολυ καλο Ελληνικο λεξικο. Αυτο απαραιτητως, δεν θα ‘λεγα πως ειναι και κακο… Τ.Ζ.

  4. Επ’ ευκαιρια, να πω εδω στον αγαπητο κυριο… “Μπαμπινιωτη” του blog, πως ο,τι ΔΕΝ υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ, στον “οριζοντα”, αλλα και το κυριοτερο και σε ΚΑΝΕΝΑ, μα σε ΚΑΝΕΝΑ απολυτως Ελληνικο λεξικο, η περιβοητη αυτη λεξης “ΟΞΥΝΟΥΣΑ”!! Επειδη αγαπητε μου κυριε μου εχετε δωσει εδω μεσα την εικονα πως εισαστε ενας καθολα σοβαρος, αξιοπρεπης, δικαιος, οσο επισης και καλοπροαιρετος ανθρωπος, θεωρω πως οφειλετε ετσι με εναν εντιμο και ειλικρινη τροπο να παραδεχτειτε, πως ο,τι πριν απο λιγες ημερες επιχειρησατε να “διορθωσετε” εναν συναναγνωστη σας ( εν προκειμενω τον υπογραφοντα), με εναν εντελως ατυχη, καθως και λανθασμενο τροπο!! Με ξεχωριστο σεβασμο και εκτιμηση, Τ.Ζ.

  5. Μα είναι ανεπίτρεπτο η μετοχή οξύνουσα να μην υπάρχει ούτε σε προφορικό λεξικό ιστορίας, αλλά ούτε και σε προφορικό λεξικό γεωγραφίας. Για ρίχτε τη ματιά σας, αγαπητέ, στα λεξικά προφορικής εκθέσεως.

  6. Για να μην απαντήσει, δεν το βρήκε ο αδαής. Και επειδή δεν το βρήκε, έβγαλε και συμπέρασμα πως δεν υπάρχει. Για να βοηθήσω, ενεργητική φωνή, θηλυκού γένους, χρόνου ενεστώτος του ρήματος οξύνω. Η οξύνουσα, της οξυνούσης πηγαίνει η κλίσις. Αγαπητέ, είναι θλιβερό, δεν ξέρετε εμφανώς ούτε λεξικό να χρησιμοποιείτε. Αν θέλει κανείς να φλερτάρει, θα πρέπει να σέβεται το γυναικείο φύλο και να είναι λεπτεπίλεπτος στους τρόπους, ακόμη και στη γλώσσα. Η γυναίκα δεν είναι προβατίνα, αγαπητέ, να της γράφετε όπως θέλετε. Συμφωνείτε;

  7. Με ολον τον σεβασμο που σας εχω, ΜΗΝ επιμενετε, εκλεκτε και αγαπητε μου κυριε, μιας και οπως πχ την Νοσοκομο, δεν την ονοματιζουμε ποτε μας αυτη… Νοσοκομισα, την Δημοσιογραφο, Δημοσιογραφισα, την “κρυψινους” γυναικα…”κρυψινουσα” κ.λπ, κ.λπ… ετσι λοιπον και κατα τον ιδιον ακριβως τροπο, θαρρω πως ο,τι δεν αποκαλουμε ποτε των ποτων μας και την γυναικα “οξυνους”, ως…”οξυνουσα”!! Σας ξαναλεω και παλι, πως ΔΕΝ υπαρχει πουθενα και σε κανενα λεξικο στον κοσμο ολο, αυτη η επιμαχη λεξης, η “οξυνουσα”, αλλα και ουτε ακομη και αν μπειτε στον κοπο να την “γκουγκλαρετε” δεν θα την βρειτε ποτε σας, αυτη!!! ΥΓ. Φανταστειτε τωρα και εμενα να αρχισω να λεω, φερ’ ειπειν, πως ο,τι ο θαυμαστος “Πυργος του Α’ι’φελ” βρισκεται στο Αγρινιο, πως ο,τι τα Γερανεια Ορη ειναι αυτα ψηλοτερα των Ιμαλα’ι’ων, και πως ο,τι δεν διανυουμε το σωτηριον ετος 2021, αλλα το “Ολυμπιακον” ετος 2004, ε και εσεις με την σειρα σας, θα μου χαριζοσασταν και θα με αφηνατε ετσι, και δεν θα σπευδατε τρεχαλα να με διορθωσετε και εμενα, αγαπητε μου κυριε…?!! Τ.Ζ.

  8. Σωστά το θέσατε, αγαπητέ: θαρρείτε. Άρα δεν είσαστε βέβαιος. Σας το ξαναλέω, ούτε λεξικό ελληνικής δεν ξέρετε να χρησιμοποιείτε. Αν λοιπόν αφήνατε όσους δεν αρέσκονται στις άκομψες οχλήσεις σας και αφιερώνατε το χρόνο σας στο να μάθετε πέντε γραμματάκια, θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας. Ενδεικτικό, το θέμα με τη Μέρκελ, όπου ούτε εσείς κατανοούσατε τι σας έλεγε κάποιος άλλος εδώ, ούτε εκείνος εσάς. Είδατε λοιπόν πως βοηθάει η γλώσσα; Σας αποκόπτει από τα πάντα και επίσης σας εκθέτει ανεπανόρθωτα, διότι αποκλείεται να σας χαροποιεί που είσαστε ο περίγελος της ιστοσελίδος.

  9. Αγαπητε μου κυριε, αληθεια αναρωτιεμαι, προς τι αυτη η τοση εμπαθεια, καθως και αυτο το μενος σας, απεναντι μου? Και επισης, αν μου επιτρεπετε, ειστε στην καταγωγη Λουτρακιωτης? Με εκτιμηση, Τ.Ζ.

  10. Αναρωτιεμαι αληθεια, προς τι αυτη η τοση σας εμπαθεια, καθως και ετουτο το μενος σας που διαρκως επιδεικνυεται απεναντι μου, αγαπητε μου κυριε? Αραγε προς τι? Και επισης αν μου επιτρεπετε, να σας ρωτησω το εαν ειστε εσεις Λουτρακιωτης στην καταγωγη? Με εκτιμηση, Τ.Ζ.

  11. Αγαπητε μου κυριε, οπως και πιο πανω σας ξαναειπα μου διδετε εδω μεσα την εικονα ενος αρκετα σοβαρου, αξιολογου, μορφωμενου και καλιεργημενου ανθρωπου και το εννοω αυτο. Το να καθεστε ομως καθε τρεις και λιγακι, οσο και θα ‘λεγα και με εναν εμμονικο τροπο να επιτιθεστε με προσβλητικους, απαξιωτικους, η ακομη σε ορισμενες φορες και με υβριστικους χαρακτηρισμους ( οπως χαρακτηριστικα με αυτο το “περιγελος”, το οποιο εξεμεσατε ) σε συναναγνωστες σας, μονο και μονο επειδη προφανως και δεν συμφωνειτε με τα λεγομενα, τις αποψεις, τις γνωμες, καθως και με τα οσα αυτοι εκφραζουν και πρεσβευουν εδω περα γενικοτερα, αφενος μεν αυτο το οποιο κανετε δεν σας τιμα και τοσο και αφετερου, αδικειτε, χωρις ισως και να το αντιλαμβανεστε, και τον ιδιο σας τον εαυτο και οποσδηποτε ειναι πολυ κριμα, για σας, αυτο…. Τ.Ζ.

  12. Μου λετε, αγαπητε μου κυριε, πως ο,τι εχω γινει “περιγελος” εδω μεσα, προφανως για τον λογο πως εχω μαθει στη ζωη μου να κανω χιουμορ, οπως επισης και να αυτοσαρκαζομαι λιγακι, αλλα και σε αρκετες των περιπτωσεων και να ασκω, δημοσιως, κριτικη και για τον εαυτο μου, τον ιδιο. Δεν υπηρξα ουτε και προκειται ποτε μου να υπαρξω για τον οποιοδηποτε ανθρωπο, εγω “τιμωρος”, ουτε και καθομαι να βγαζω απο μεσα μου εμπαθεια, χολη και φθονο, ουτε επισης και κρατω ποτε κακιες στην ψυχη μου για τους συνανθρωπους μου, καθως και πολυ, δε, περισσοτερο δεν επεδιωξα, δεν επιδιωκω και δεν θα επιδιωξω ποτε μου να βλαψω, να αδικησω, να προσβαλω, η ακομη και να εκδικηθω κανεναν απολυτως, οσο και αν αυτος, ο κανενας, με εχει αδικησει, η και με εχει ζημειωσει με τον χειροτερο τροπο, η και να μου εχει κανει προσωπικως, και το μεγαλυτερο κακο… Τ.Ζ.

  13. Δεν νομίζω να σας έχει κανείς “ζημειώσει” αγαπητέ. Εσείς αντιθέτως ζιμηόνετε άλλους (ή άλλες) ενοχλώντας τες διαρκώς, παρά τη δυσφορία τους εκφραζομένη δημοσίως. Οι άλλοι συνεπώς δεν σας φταίνε σε τίποτα να τους ζειμυόνετε κατά το δοκούν προφορικώς ή…για Όνομα του Θεού, γραπτώς. Αν είχατε το γνώθι σεαυτόν, θα κατανοούσατε μόνος το ξεφτιλίκι σας.

  14. Καλά βρε ΤΖΖΖ τον πέρασες βλέπω τον ουαλό με τα ανούσια δεκάστηλα σου….!!Δηλαδή είσαι ο πρώτος εδώ τώρα…!!Μα τόσο βλκ….. είσαι .που προσπαθείς να περάσεις τον άλλον……!!??

  15. (13:48) Τελικα εκτος απο ειρωνας και εριστικος, εχετε καταντησει και εντελως τοξικος. Ριχνει κανεις το επιπεδο του, απλως και μονο με το να καθεται να σας ξεσυνεριζεται, συνεπως σκεπτομαι εφ’ εξης και εγω να εφαρμοσω το δογμα “η σιωπη μου και η αγνοηση μου, προς απαντηση σας”… Τ.Ζ.

  16. Να αγιάσει το στόμα σας, αγαπητέ. Αλλά φρονώ η ερώτησή σας είναι ρητορική. Όλοι οι αναγνώστες-συνδημότες γνωρίζουν την απάντηση

  17. (13:48). Μεχρι τωρα γνωριζαμε οτι εισαστε μοναχα ετσι σκετα ειρωνικος. Ως προς ετουτο επροοδευσατε ομως, μιας και τελευταιως διαπιστωνεται πως ο,τι εισαστε επιπροσθετως και υβριστικος και συκοφαντικος, αλλα επισης και ιδιαιτερως τοξικος… Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog