Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: ‘Εκλεψαν την παράσταση τα παιδάκια του 3ου νηπιαγωγείου Λουτρακίου (φωτο-video)

- Advertisement -

Σήμερα τελέστηκε η κατάθεση των στεφάνων, εις μνήμην των ηρώων-πεσόντων του 1940.

Οπως κάθε χρόνο, κατέθεσαν στεφάνι, ο δήμαρχος, εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικήςε ηγεσίας, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, μαθητές-εκπρόσωποι των σχολείων τους κ.α.

Την παράσταση και το πιο θερμό χειροκρότητα απέσπασαν οι λιλιπούτειοι μαθητές του 3ου Νηπιαγωγείου Λουτρακίου, που με ένα τεράστιο χαμόγελο, ζωγραφιμένο στα προσωπάκια τους και δυνατές φωνούλες είπαν τα ποιήματά τους!

Μαζί τους, οι νηπιαγωγοί τους, η Διευθύντρια του 3ου νηπιαγωγείου κ. Κατερίνα Αγγέλου και η κ. Κατερίνα Μυτιλήνη, που επίσης τα καμάρωναν!

«Μπράβο, μπράβο» φώναξαν οι παρευρισκόμενοι,  χαμογελώντας και χειροκροτώντας!

Μπράβο λοιπόν στις πιο ωραίες παρουσίες που είδαμε σήμερα ! Στα πιο όμορφα και χαρούμενα προσωπάκια!

Δείτε στο 13.30

 

 

Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2021 στην Κόρινθο (432 φωτο)

28η Οκτωβρίου: Δείτε την παρέλαση των μαθητών (video)

28η Οκτωβρίου: Με λαμπρότητα η παρέλαση στο Λουτράκι (φωτο)

Λουτράκι – 28η Οκτωβρίου: Κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των πεσόντων (φωτο)

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και τα διδυμακια παιδακια μου, παρελασαν ολο καμαρι και υπερηφανια σημερα και μαλιστα μου λεγανε πως θα ηθελαν καθε μερα, η δυνατον, να κανουνε αυτα παρελαση!! Εγω προσπαθησα μαλλον εις ματην να τους πω και να τους εξηγησω, πως τις παρελασεις τις κανουμε 2 μοναχα φορες τον χρονο, οπως επι παραδειγματι η εορτη των Χριστουγεννων ειναι μια φορα το χρονο, η εορτη του Πασχα και της Αναστασεως, επισης μια φορα τον χρονο, η γιορτη της αποκριας και αυτη λαμβανει χωρα μια φορα τον χρονο, το πεταγμα του χαρταετου πραγματοποιηται και αυτο μια φορα τον χρονο, την καθαροΔευτερα, συγκεκριμενα( και οχι φερ’ ειπειν τον Δεκαπενταυγουστο! ) κ.λπ, κ.λπ… Ε, μικρουλια ειναι ακομα και ευελπιστω να μπουνε στο νοημα και να καταλαβουνε σε μερικα, μερικα χρονια… Τ.Ζ.

  2. Συγχαρητήρια πολλά στις νηπιαγωγούς και φυσικά στα παιδάκια που ήταν τόσο όμορφα!!!Μακάρι να τους άφηναν να έπαιρναν μέρος και στην παρέλαση!!!!

  3. Να με συνχωρησετε που δεν το γνωρίζω γιατί έχω χρόνια πολλά να δω παρέλαση, τα παιδιά του νηπιαγωγιου δεν παρελαζουν?Ο 2116 σχολιαστής είπε να τα άφηναν να παρελάσουν για αυτό απορώ. Εμείς μικροί στο νηπιαγωγείο είχαμε παρέλαση έχω και φωτογραφίες. Συγνώμη αν δεν κατάλαβα καλά

  4. Δυστυχώς αυτά είναι παρελθόν.Παλιά όλες οι τάξεις του σχολείου έκαναν παρέλαση ,στις μέρες όμως δεν γίνεται αυτό(μετά λύπης)..Είναι ανάλογα με την διάθεση του συλλόγου των εκπαιδευτικών.Μακαρι να συμμετείχαν όλες οι τάξεις των σχολείων και όχι επιλεκτικά.

  5. Παντού και πάντα τα τα παιδιά των Νηπιαγωγείων κλέβουν την παράσταση 🥰Η καλύτερη ηλικία ❤️Τυχεροί και ευλογημένοι όσοι είμαστε κοντά τους ❤️

  6. Συγχαρητήρια για τα,παιδάκια του λουτρακιου,ενώ στην περαχωρα ούτε,επίσημους,ούτε φιλαρμονική ούτε τίποτα,αλλα τα δικά μας παρέλασαν με μεγάλη τιμή και δόξα,χωρίς,φανφάρες.

  7. Μπράβο σε ΟΛΑ τα παιδάκια!! Μπράβο κ στην δασκάλα την Κατερίνα Α. που για είναι ένα κορίτσι με εξαιρετικά καλή ψυχή και αγάπη για τη δουλειά της!

  8. Η κυρία Κατερίνα Αγγέλου είναι οτι καλύτερο μπορούσε να τύχει στα παιδιά του 3ου νηπιαγωγείου. Αξιόλογη!!! Με αγάπη στα παιδιά ποιεί έργο!!!! Τα παιδιά δεν συμμετείχαν στην παρέλαση γιατί… άνωθεν και πιο παλιές δυνάμεις στο χώρο δεν το επετρεψαν.

  9. Κρίμα να μην πραγματοποιηθεί η παρέλαση του 3ου Νηπιαγωγείου,ενώ είχε γίνει όλος ο προγραμματισμός,οι γονείς είχαμε αγοράσει τις στολές και κυρίως τα παιδάκια προετοιμάστηκαν και ανυπομονούσαν να παρελάσουν….τελευταία στιγμή μας ενημέρωσαν ότι δεν θα παρελασει το σχολείο γιατι….διαμαρτυρήθηκαν οι υπεύθυνες άλλων νηπιαγωγείων της πόλης….

  10. Πρέπει η πολιτεία να προσέξει τους νέους και νέες στην Ελλάδα, γιατί είναι μια ηλικιακή ομάδα πρωσ εξαφάνιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog